有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
有冇人好鐘意松井玲奈

為左佢 我第一次去日本 第一次聽idol concert 第一次萬人call mix
我老母唔中意佢 成日同我講 你夠膽搵個咁既女朋友我殺左你
fine

伯母應該推玲奈的

所以咁憎佢
有冇人好鐘意松井玲奈

為左佢 我第一次去日本 第一次聽idol concert 第一次萬人call mix
fine

伯母應該推玲奈的

所以咁憎佢

有冇人好鐘意松井玲奈

fine

你老母竟然覺得你可以搵到個咁嘅女朋友

你老母竟然覺得你可以搵到女朋友
有冇人好鐘意松井玲奈

fine

你老母竟然覺得你可以搵到個咁嘅女朋友

伯母竟然覺得你搵到
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

唉櫻花都唔睇了

ED放係心入面架嘛

個個都知櫻花世界第一

收到wind你計劃緊放卷比個真飯
留名放投票券(好似係會放
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

唉櫻花都唔睇了

ED放係心入面架嘛

個個都知櫻花世界第一

收到wind你計劃緊放卷比個真飯

見到你E句唔放LU
留名放投票券(好似係會放

應該會收
有冇人好鐘意松井玲奈

fine

伯母應該推玲奈的

所以咁憎佢

或者係推救世珠
我反而憎峯岸南 佢仲厚面皮
之前又話要比高橋做最後一個一期生
而家小嶋都走埋都賴死唔走

起碼人地會剃頭道歉啦

咁係咁要講埋箱根

呢2個應該今年會走
鳩估

亂鳩咁講
係咪因為要保箱根攪到玲奈要走攪到救世珠獨大攪到ske沉淪

松井玲奈走
宮澤佐江走
柴田阿彌走
而家咪見到救世主人氣同真正實力囉
有無聽山本彩唱二人セゾン

搵唔番條link

http://www.bilibili.com/video/av9132872

世界級
有無聽山本彩唱二人セゾン

搵唔番條link

http://www.bilibili.com/video/av9132872

世界級

佢生日單野真係好好笑
仲驚過毒撚冇人記得佢生日
佢生日單野真係好好笑

今年要登頂喎 肯定要隆重
如果救世珠生日十連貼下ske啲妹妹
會起碼加佢啲印象分
如果救世珠生日十連貼下ske啲妹妹
會起碼加佢啲印象分

但以佢份人點會咁做
佢生日單野真係好好笑

生日單野本身唔知有件咁既事 (本身無follow佢)後尾見人講先去睇真係笑咗、你話貼下七八期啲後輩畀人認識下,成件事幾好呢,但貼親都係akb既人,好難令人信服你真心一本ske
佢生日單野真係好好笑

生日單野本身唔知有件咁既事 (本身無follow佢)後尾見人講先去睇真係笑咗、你話貼下七八期啲後輩畀人認識下,成件事幾好呢,但貼親都係akb既人,好難令人信服你真心一本ske

之後佢見冇人理佢
自己再係生日正日推返個d合照
勁on9
你班友仔反營運反我地救世珠

成班焦土派
一定係鬼!

連48g第一次世代救生珠都反都唔知咩心態
要不是我地小珠 akb隻大聲鑽石早就收皮

你飯咗幾耐?你知唔知個時一岀大聲鑽石知道係珠理奈c位 啲飯瘋狂燒珠理奈大聲鑽石啲生寫
之前個個akb po傾極都冇人、呢個半日傾十幾版不愧係王牌

佢呢排真係好識造新聞刷人氣
生日倒數,娘娘con提高娘娘條裙事件,311同女王去聯誼,48single W cetre,染金毛,成人式言論,班飯搞搞陣事件,2專宣傳事件

呢兩單咩事

我指娘娘con同女王聯誼

本身咪醬幫手拉梗娘娘條長裙
松井過嚟一齊拉 拉到勁高 接近走光
但全程娘娘無點理佢
[i]鄰國陰謀論佢想要鏡頭流量[i]
另外係女王311生日食飯有3男3女
其實我覺得呢2單野無咩大不了 但唔知2位元老飯點諗啦
其實我覺得佢成日搞咁多野係幾好笑
但當fans錢唔係錢同拎次世代資源真係

個人認為佢今年真係好趕客
先係一月頭好似痴左線咁日日話要拎第一
二月就陽菜畢業con 攝鏡
三月就整佢個生日倒數

關於陽菜con 個單野 我覺得應該事前有傾過由邊個去負責拉長裙 實際應該拉到去邊個位左右 等等

但咪同救世珠兩個人拉裙既高度完全唔同
一係兩個事前冇商量過 一係就其中一條友臨時走出黎

另外生日倒數個個又係好on9
10日前就逐個畢業top 倒貼
仲要每次post都置頂 正日個日再retweet 一次 慌死人唔知咁

仲以為最後2日張相係指原同麻友係合照
佢之前都做左好多好笑野 係今年被鄰國人狙撀一次過起唒底
我反而憎峯岸南 佢仲厚面皮
之前又話要比高橋做最後一個一期生
而家小嶋都走埋都賴死唔走

起碼人地會剃頭道歉啦

咁係咁要講埋箱根

呢2個應該今年會走
鳩估

亂鳩咁講
係咪因為要保箱根攪到玲奈要走攪到救世珠獨大攪到ske沉淪

松井玲奈走
宮澤佐江走
柴田阿彌走
而家咪見到救世主人氣同真正實力囉

啱呀屌 美斯黎 迫鳩伊巴打翼
我都開始戒睇AKB

你沉左船好耐啦清

成班焦土派
一定係鬼!

你飯咗幾耐?你知唔知個時一岀大聲鑽石知道係珠理奈c位 啲飯瘋狂燒珠理奈大聲鑽石啲生寫

唔好咁真心啦

成班焦土派
一定係鬼!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞