有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
講到尾一個二個係咁踩救世主黎抬高自己個推

飛機po黎嘅屌

冇計啦 個個都妒忌救世珠

本身見啲自拍都仲接受到
但......做乜鳩

佢d自拍好重蝗味

好無美感
有無人指原推
就係要壓住救世主唔俾佢做第一

我老婆

指原bb是我的
Btw 指原染左茶色頭髮靚左好多 超襯佢
著衫又靚

講真呀 指原以前 兩年前 都好醜樣 完全唔理解點解center點解idol
以家呢 就愈睇愈順眼 當然佢本人都有靚左
但佢點都唔會係idol 永遠都唔會
佢係藝人

想知巴打點定義idol

講經咩 定義真係比唔到 感覺黎
我話佢唔係idol係想話 佢已經超越左idol 好似某巴上面講 無人綜合能力出其左右 準確無誤 我諗只有優子同總長有機會同指原較量
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

指原真係幾正
得罪講句,縱觀現今46G/48G, 綜合能力無人能出其右

直頭成個48g+46g歷史上既既頂點啦
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

我反而比較鐘意佢黑髮扎髻個look
但點都好我都係最鐘意佢錫蘿莉嗰個樣
望住佢咀今村麻利愛就好想即刻同佢組織家庭生好多好多女
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

啲人成日話佢樣衰但我真心唔覺
當然靚就唔係好靚如果攞好Top(乃嗰啲)嚟比較,
但係一般人嚟講佢算係最正嗰堆嚟咖啦
話事話講開ske
我覺得除咗北川之外,木本花音都好正
有冇巴打有同感?

佢有期脹到失控喎
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

指原真係幾正
得罪講句,縱觀現今46G/48G, 綜合能力無人能出其右

直頭成個48g+46g歷史上既既頂點啦

求下佢永遠都唔好畢業
唔洗佢企C只願佢永遠照顧48g就好了
佢畢業的話我應該會好sad因爲佢要開始幫我打理家頭細務
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

指原bb做老婆 養埋我啦

本身見啲自拍都仲接受到
但......做乜鳩

佢d自拍好重蝗味

加墊加到三角形波
講到尾一個二個係咁踩救世主黎抬高自己個推

飛機po黎嘅屌

唔好意思喎
我嗰兩個推大和田同埋prr都畢咗業喎
宜家都係轉推46好啲
話事話講開ske
有冇巴打有同感?

佢有期脹到失控喎

而家係受控地脹
話事話講開ske
有冇巴打有同感?

佢有期脹到失控喎

身材好正
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

你話佢唔靚我都認同
但佢既才華佢既經歷一路走來真係不得不佩服
真係會令人心生愛慕
當然而家識打扮左真係靚左好多
不過俾我揀我覺得佢最高峰係曲奇個陣
話事話講開ske
有冇巴打有同感?

花音依家己經變左搞笑藝人
佢都有d比人寵壞左
個陣r之法則 比人影到溝仔
之後就開扔角落頭
依家大個左 染返黑個頭
似返個idol
唔明點解仲比柏木留係akb 好想佢畢業

營運畀佢走賺少好多,又恰9佢有責任感 揾新團cool死佢,又唔畀歌佢出 那星死肥秋,真係想佢走,自由發展仲爽
近排指原d相show個對腳真係全球最白滑
佢個樣真係好老
第一次係綜藝見到佢同玲奈個時
我以為玲奈細過佢2-3年
果時珠好似係17歲
話事話講開ske
有冇巴打有同感?

巴打識貨
佢個樣真係好老
果時珠好似係17歲

一直以為佢大麻友一兩年咁上下,睇咗POST先知佢今年先20
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

48單點解唔係向井地同奈奈企c

根本akb要吊命 48單就要揀呢兩個做center 唔明點解要揾個兩個最多人黑既
佢個樣真係好老
果時珠好似係17歲

一直以為佢大麻友一兩年咁上下,睇咗POST先知佢今年先20

真心咩巴打
都知得幾遲
唔明點解仲比柏木留係akb 好想佢畢業

營運畀佢走賺少好多,又恰9佢有責任感 揾新團cool死佢,又唔畀歌佢出 那星死肥秋,真係想佢走,自由發展仲爽

柏木喺衰在比文春爆大獲,如果唔喺都冇乜嘢
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

48單點解唔係向井地同奈奈企c

根本akb要吊命 48單就要揀呢兩個做center 唔明點解要揾個兩個最多人黑既

啲新ace都唔夠ace味既
個感覺係關興張苞想做關羽張飛
點都講唔去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞