有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
48單可唔可以俾下機會AKB次世代企下C位
本身對松井珠冇乜野
連坐定粒六穩百萬嘅單曲都要俾推左八年嘅人企C位
小櫻花都算
一開始民推上位 到而家運民雙推
都算係有料
但松井珠做左八年C可唔可以唔好趕盡殺絕讓下路俾本家

至少搵過本家人上去(美音/奈奈)

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋

簽左橋本愛實個間
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋

其實紅白總選已經睇得出本家次世代知名度不足
次世代本身成績都上梗黎 而且又唔係冇料
要性格嘅有性格 要樣嘅有樣
唔通真係要簽太田先可以改變命運
(雖然冇可能
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋

(雖然冇可能

次世代我推你ga
雖然唔知你去stu攪咩

同埋我覺得有樣野日本啲人普遍睇低偶像一線

反而攪到如果你係idol出身
雖然易入行但係會辛苦
48系都就黎收皮啦
我都開始戒睇AKB
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋

(雖然冇可能

次世代我推你ga
雖然唔知你去stu攪咩

同埋我覺得有樣野日本啲人普遍睇低偶像一線

反而攪到如果你係idol出身
雖然易入行但係會辛苦

小嶋真都簽左sun music 好似係
希望多啲人外簽
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左
48系都就黎收皮啦

收皮就唔會ge
morning 娘當年俾akb打到咁
都仲可以捱到而家

但係48系點都要做改革ga la
46而家個勢咁勁
珠珠可以一日爆post嗎

唔講救世珠講下akb lor

雖然係469 都想知多啲akb野

唔講佢點會爆post
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

唔講佢點會爆post

爆post都要靠救世珠
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

唉櫻花都唔睇了
https://www.facebook.com/acktranslation/posts/266677533789454:0

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

須田去到第七都係咁既待遇,其實真係無乜癮

我覺得總選比mb入到有名次已經夠
叫做比mb知道自己既努力得到回報同認可,亦都可以比外面既人知道佢既存在
自問做唔到年年送錢比營運駛
上年投左20票EGO完左個心願已經滿足

唔講佢點會爆post

爆post都要靠救世珠

469躝啦 小珠留返比我地489講
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

唉櫻花都唔睇了

ED放係心入面架嘛

個個都知櫻花世界第一
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

睇緊地下
同 都睇緊板野

有時都會睇46但未入坑
算啦可能有日脫idol宅
https://www.facebook.com/acktranslation/posts/266677533789454:0

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

叫做比mb知道自己既努力得到回報同認可,亦都可以比外面既人知道佢既存在

今年EGO都需要你既守護 仲有想投綾巴就投啦 有票投哂比ske 成員is ok

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

Ego上年真係超標完成 好驚喜

唔講佢點會爆post

爆post都要靠救世珠

In 救世珠 We trust

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

你睇下麻友總選第二, 過去一年係點既待遇?

山本彩紅白第一握手第一 , 新單係點既待遇?

幾多票選咩春都無, 有咩資源都只係會比松井珠同櫻花

所以真係唔想投總選
有冇人好鐘意松井玲奈

為左佢 我第一次去日本 第一次聽idol concert 第一次萬人call mix
我老母唔中意佢 成日同我講 你夠膽搵個咁既女朋友我殺左你
fine
有冇人好鐘意松井玲奈

為左佢 我第一次去日本 第一次聽idol concert 第一次萬人call mix
fine

有冇人好鐘意松井玲奈

fine

你老母竟然覺得你可以搵到個咁嘅女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞