有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

但係柏木同玲奈仲有互follow
而佢地2個都無follow救世珠 代表乜
睇唔透

我見玲奈都有回柏木留言

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

但反而畢業後冇回過松珠d留言

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

都係既
利申返 其實都有推mayuki cp

商業CP同真CP識分嘅
兩個各幫肥秋擋左一刀,債嚟,上天會還返俾你

咁上天幾時還返香港比我哋,我哋擋到變肉碎啦

港豬唔覺痛

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

都係既

呢對應該真係好fd

係 台上台下都好真誠
我記得入坑果期成日重溫(誠實橡棋?)就係睇佢兩個果集

兩個個時個樣真係全盛時期 好撚好J
唔明點解仲比柏木留係akb 好想佢畢業

營運畀佢走賺少好多,又恰9佢有責任感 揾新團cool死佢,又唔畀歌佢出 那星死肥秋,真係想佢走,自由發展仲爽

柏木喺衰在比文春爆大獲,如果唔喺都冇乜嘢

我真係多撚謝你呀柏木由紀

佢係隻船未沉走得甩多謝都黎唔切

唔怪之得仲有聯絡原來係心存感激

玲奈好撚醒、遲啲畢業生而又會係娛樂生存到既一定有柏木份,話唔埋仲有合作機會,保持關係好過。

至於救世珠啦喎

其實柏木有咩勁啦
爆完單野當冇事發生

柏木好似話個真心係想做偶像呢個職業
唔知松豬咩心態喇

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

都係既

呢對應該真係好fd

係 台上台下都好真誠
我記得入坑果期成日重溫(誠實橡棋?)就係睇佢兩個果集

兩個個時個樣真係全盛時期 好撚好J

嗱 我唔準係用個 “J" 字架

玲奈好撚醒、遲啲畢業生而又會係娛樂生存到既一定有柏木份,話唔埋仲有合作機會,保持關係好過。

至於救世珠啦喎

其實柏木有咩勁啦
爆完單野當冇事發生

唔知松豬咩心態喇

我覺得柏木之後想真心做歌手為主
如果唔係渡邊社都唔會咁揼本比佢玩巡日con

柏木唱歌真係唔錯 live水準又keep得到
姐推過幾pair cp 過左咁多年得優菜 wtomo 係真fd
想同新飯講Business CP 有毒
要推就推關係好既mb
講CP,點可以唔講優菜呢pair

即係邊pair??

即係邊pair??

小賭陽菜, 大賭優子

即係邊pair??

小賭陽菜, 大賭優子

卒業con可以再甜啲
推咁快

即係邊pair??

小賭陽菜, 大賭優子

卒業con可以再甜啲

佢兩個私下都成日約出嚟玩

大島同幾多人都fd

柏木喺衰在比文春爆大獲,如果唔喺都冇乜嘢

至於救世珠啦喎

其實柏木有咩勁啦
爆完單野當冇事發生

唔知松豬咩心態喇

肯定無心向外發展先
唔係消點追住個總選第一追八年都唔放手
其他嗰堆玩左咁多年都已經唔志在係得佢一個重咁執著
講起cp 其實好多次世代cp仲甜

即係邊pair??

小賭陽菜, 大賭優子

卒業con可以再甜啲

佢兩個私下都成日約出嚟玩

大島同幾多人都fd

禾大家姐性格好人緣好, 村外都大把FD
當年12月袋鼠換c
救世珠是咪sns暗串過北川宮前?
講起cp 其實好多次世代cp仲甜

本部就 美音同忍哥cp
不過商業味有啲重 唔敢推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞