有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
爆post

有救世珠輕鬆爆post啦
呢到先係真大台
我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

由一開始已經好憎豬
松井大媽唔係浪得虛名 佢黑髮都老到一個點
不過都唔怪得佢
佢應該係因為太細個就入娛樂圈呢個染缸 又一路順風順水 結果價值觀扭曲哂 覺得被推係應份 做center係應份 拎資源都係應份
櫻花都係上位競爭太大先搞到咁

但櫻花會感恩飯對佢嘅支持
但松井真係當哂係應份咁
個嘴臉真係好黑人憎

真心感謝飯既member係睇得出
救世豬只係當飯係提款機
呢度冇松井豬飯
呢度冇松井豬飯

有都變冇
我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

由一開始已經好憎豬
松井大媽唔係浪得虛名 佢黑髮都老到一個點
不過都唔怪得佢
佢應該係因為太細個就入娛樂圈呢個染缸 又一路順風順水 結果價值觀扭曲哂 覺得被推係應份 做center係應份 拎資源都係應份
櫻花都係上位競爭太大先搞到咁

但櫻花會感恩飯對佢嘅支持
但松井真係當哂係應份咁
個嘴臉真係好黑人憎

你又知佢冇同飯感恩? 不過算啦反正小珠家下做咩同唔做都係錯 入黎當搞笑都ok 真係咁憎就唔好理佢啦 黑佢咪當幫佢宣傳... 好似染髮好似係因為拍劇都要比人講既都真係唔知可以講咩
真心又好門面說話又好
連呢啲都唔識講 似係佢唔識做人 KY
呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶
呢度冇松井豬飯

有都變冇

真係飯既會唔會因為比你地講兩句就唔推呀
呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶

呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶

一串落嚟,好多神ID
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑
呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶

一串落嚟,好多神ID

諗梗轉唔轉番個 但我諗想轉既都俾人霸左
呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶

真心豬飯究竟點睇呢條友
真心豬飯究竟點睇呢條友

首先要有豬飯
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑

鄰國黑佢個唱歌口型大過柏木 再吹奏隔離柏木好有儀態 呢個真心笑左
baobao 定豬
真心豬飯究竟點睇呢條友

首先要有豬飯

其實松珠都仲係細路女 佢咁細個入團其實壓力真係好大
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑

鄰國黑佢個唱歌口型大過柏木 再吹奏隔離柏木好有儀態 呢個真心笑左

有啲好頂癮、呼吸都係原罪
baobao 定豬

U
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑

不過佢唱歌個樣真係幾好笑 寧願睇佢企定定都好過睇佢跳舞
baobao 定豬

U

=.=
只係睇過AKB以前幾個MV
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑

鄰國上綱上線 鬥臭人既能力不用懷疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞