有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
本身個樣已經生得老,染完金髮急速老化
紅白得11位仲咁厚面皮日日話要總選第一
那來的自信
睇親豆腐摔角一有佢出場即刻飛走佢

以前都算清純
以前都算清純

幾年前個樣都仲算正常,而家走火入魔到唔知似乜
又搵唔到岩自己既路線
15歲果陣已經覺得佢好老

唔好得罪救世珠呀
樣,唔突出
身材,唔突出
談吐,得罪人多
跳舞,勁誇張
唱歌,唔敢生唱
演技,0

咁都可以萬年次世代,咩理由

唔好得罪救世珠呀

當時佢話5年不畢業,我即係屌左一聲
我反而憎峯岸南 佢仲厚面皮
之前又話要比高橋做最後一個一期生
而家小嶋都走埋都賴死唔走
個時玲奈走佢係咁賣cp 有排入左w松井坑
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦
一本ske真係多得佢唔少
鄰國動物吧個post又幾好追既
雖然睇到少少厭
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦

個時睇佢拍「前のめり」mv making已經覺得松珠好撚扮野,扮唔捨得玲奈,d行為真係勁誇張
最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦

個時睇佢拍「前のめり」mv making已經覺得松珠好撚扮野,扮唔捨得玲奈,d行為真係勁誇張

我天真嬌一時信左 多麽好既姊妹情
好撚柒 強推之恥
最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業

聽聞 第三章係邪魔vs救世珠
不了
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦

要做玲奈既太陽
留名等睇佢第n個對手係今村麻莉愛
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦

要做玲奈既太陽

好似情緒失控咁樣,好想問佢食左藥未
Lm學野
依家諗番起都鬼遮眼
好心染番黑啦

要做玲奈既太陽

好似情緒失控咁樣,好想問佢食左藥未

巴打你個推以後腳都無得洗
個人對佢冇乜野,仲幾鍾意佢搞D諧音爛GAG,佢上綜藝都幾好睇
純粹係唔鍾意強推佢強推得咁緊要

不過染左金髮之後真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞