有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

唔小心係女飯個twitter到搵返幅圖出黎

俾面008 呢單野算啦

不過唔該唔好再搞nmb, 顧掂自己隊 ske 先啦!

我都想看008點幫救世主補獲
今天RH(夜)在008的MC环节邀请了珠理奈上台,提到了之前和难波的那件事。整理了下推特上的REPO,可能顺序有颠倒或者不完整
008:哇,真的JURI JURI BABY来了
008:珠理奈桑11岁出道,感觉就像是少年JUMP漫画一样,而我是当代麻将,我从珠理奈桑那里取得的处事哲学是对ANTI打不还口骂不还手呢
珠:其实也没有
008:那就现在把你的不满全部说出来,那些炎上的事
珠:这个由008来说的话也有点
008:之前不是发生了SKE表演NMB黑发的事,然后被炎上了,关系变得很差那档事吗
珠:这个由008提出来真的很感激,我自己一直开不了口
008:我替难波渣滓说声对不起了(008自己对NMB饭的戏称)
珠:其实我也很对不起,其实我是表演了NMB的歌很开心,但是嘴笨却说不出来,真的当时也是不知道该怎么办才好呢
008:珠理奈桑真的是很纯粹呢,是个笨蛋大笨蛋呢,大家知道吗?看到那些ANTI的话她在后台悄悄哭,但是,要知道悟空和路飞也是笨蛋哦。
珠:快别说了
008:欺负珠理奈桑是树奈前辈才会干的事情,我是那种会延续真那桑的温柔路线走下去的人,所以让难波渣滓和味噌渣滓和好如初吧。
上面殘體既內容係真既?
repo
真那溫柔路線
真那溫柔路線

奶媽嚟
repo

反而想知邊到話彩姐同花爺講如果008攪唔掂會衝上台幫手救駕
repo

008手機blog無記錯既話
repo

要個後輩咁幫解圍,咩架都丟清
上面殘體既內容係真既?

真的
repo

後輩係台上對全世界話佢白痴! 佢無得駁!

008 叻女!
in 008 we trust
雞都好討論

識推一定推倉野尾成美

呢位妹妹個女帝傳說成串厚,連bingo都拎過黎玩
第時如果team8紅咗,唔知會唔會有人開po問「有冇人好憎倉野尾成美」

呢度有

佢今年年頭肯定有整過
好明顯尖左勁多
d妝又化得太白

新飯睇唔出邊到尖左

根本akb要吊命 48單就要揀呢兩個做center 唔明點解要揾個兩個最多人黑既

啲新ace都唔夠ace味既
個感覺係關興張苞想做關羽張飛
點都講唔去

ace味即係咩
其實都係吹出嚟

同氣場一樣,一路都唔知點理解既屬性

我諗係淡定同自信
其實櫻花做c都麻麻地,睇得出佢淆底

呢位青心水清

其實我幾鍾意櫻花嘅
聰明同有成績,呢幾年都幾大進步
不過佢成日太淆底,唔夠自信
之前team a個mt公演
佢好似比啲工作人員話佢已經做得好好,點解仲係咁冇自信

佢份人係咁 無計
同埋其實佢唔係c過好多次架咋
上年第一次a碟歌單c
我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

總選神經病呢個名唔係浪得虛名
日日夜夜係到叫班飯投票
話就話係為咗谷返SKE
雖然我唔推SKE 但係真係睇唔出佢係為咗團
好似佢攞唔到第一就係班飯欠咗佢咁
理所當然咁要飯投票
留名等睇佢今年攞唔到第一既感言

又諗起啲豬飯成日話 今年唔可以再畀佢流下悔恨既淚水
其實近年啲大top睇得出都化曬 ,根本冇乜人話喊到爆曬妝咁款
repo

008 叻女!

008 的明讚暗罵 好強
repo

008 叻女!

第一句就串佢老, 之後仲話佢係大笨蛋

不過完左之後 twitter 好多ske 飯多謝008 幫手解圍
救世豬拯救世界
repo

008 叻女!

第一句就串佢老, 之後仲話佢係大笨蛋

不過完左之後 twitter 好多ske 飯多謝008 幫手解圍

睇得書多 聰明女嚟
就快1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞