有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
好x憎佢成日痴住paruru, 吸人氣

係paruru 臨走之前fd左好多
唔知點解
btw 鳥

叫我?
好x憎佢成日痴住paruru, 吸人氣

係paruru 臨走之前fd左好多
唔知點解
btw 鳥

Paruru 易受其他人影響,好單純
松珠真喺好煩膠
[size=6][生駒里奈=我叫Mary
大家要認住啦
/size=6]
生駒里奈=我叫Mary
大家要認住啦
好彩自己無入ske

好彩九妹一畢業出左坑
有無人指原推
就係要壓住救世主唔俾佢做第一
[size=6][生駒里奈=我叫Mary
大家要認住啦
/size=6]

紋左屌未
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

我睇46系仲過癮 新鮮野
48十年如一不求變
where is your 救世主

但好似試過初戀咁
好難將同一份情感放多次落去
不過睇46輕鬆好多 歌都好聽啲

睇46唔使用力推 輕輕鬆鬆der
48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣
睇idol有時都係求開心姐

46跳舞正好多,你睇48d新歌好群魔亂舞feel

我之前都唔鐘意48呢啲idol
係睇欅先知原來idol gp都可以咁型

其實肥秋都解過話
48系係學校既三四線女仔團體 質素都係 以家已經達到equalibrium 真真正正平均三四線

hkt係試作隊伍 比呀指原實行肥秋既真實計劃 (我咁諗啦 akb ske nmb都係實驗)

46系係一線女仔 質素要高 全部清一色渡邊麻友(正統派) 你睇ngzk十神就知 差極都有個普 生駒就唔討論了

點解唔討論呀!你講!

因為我由頭到尾都覺得佢好似陳淑莊 陳淑莊呀 我唔好意思講出黎呀sor呀

原田葵呢啲唔多掂喎清

係,大家認住我!

比禾篤爆左了
好彩自己無入ske

好彩九妹一畢業出左坑

九妹依家日日浦頭喎
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

我睇46系仲過癮 新鮮野
48十年如一不求變
where is your 救世主

但好似試過初戀咁

48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話
48系係學校既三四線女仔團體 質素都係 以家已經達到equalibrium 真真正正平均三四線

hkt係試作隊伍 比呀指原實行肥秋既真實計劃 (我咁諗啦 akb ske nmb都係實驗)

46系係一線女仔 質素要高 全部清一色渡邊麻友(正統派) 你睇ngzk十神就知 差極都有個普 生駒就唔討論了

點解唔討論呀!你講!

因為我由頭到尾都覺得佢好似陳淑莊 陳淑莊呀 我唔好意思講出黎呀sor呀

原田葵呢啲唔多掂喎清

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

生駒 男人樣,完全唔知佢點會紅,成日吹奏有飯買勁多cd為左同佢示愛

有紅過
係,大家認住我!

說好的本家推呢
好彩自己無入ske

好彩九妹一畢業出左坑

九妹依家日日浦頭喎

我嘅意思係出左SKE
染左金髮 有啲似miss hunny

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

生駒 男人樣,完全唔知佢點會紅,成日吹奏有飯買勁多cd為左同佢示愛

有紅過

作用同救世珠大聲鑽石center帶領akb上高鋒差唔多(好似係)
係,大家認住我!

說好的本家推呢

佢做左469啦
今年仲話投奈奈
得罪講句 ske要揾個新c位
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
一個跌斷腳做c 又可以吹奏返一兩個星期
然後又可以話大家講努力有回報
繼續呃妹妹做握手機器

古火田呢
有樣釣神唱歌掂神對應放電機器殺埋入UG
點解輪唔到佢

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

有紅過

作用同救世珠大聲鑽石center帶領akb上高鋒差唔多(好似係)

佢紅(好似係)係因為佢夠活潑 造型又能夠differentiate from其他十神 又多女仔中意佢(好似係)
(好似係)

⼁乛
嗱唔準你地咁話佢呀下

係,大家認住我!

說好的本家推呢

佢做左469啦

辣殺二五仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞