有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

完全覺得越紅的member 越虛偽. 櫻花 松珠

櫻花又係好興痴當紅member. 一想到指原炎上時同被民推上頂點時的差別,不了

櫻花係霸唔到c位唔係唔想霸
hkt一黎就比mio同meru上位 再黎先係佢同兒玉雙c 之後再整個hana單c hkt營運都無打算係hkt推佢 佢都攞左akb單c咩都夠
只係兼任team a都做到team a歌既center 咁都無成績真係強推之恥 對唔對得住咁多資源

只係攞個第六就話要目標攞第一 唔知醜

青有無覺得自己好矛盾 知唔知自己講緊咩
又話霸唔到C位又話佢強推之恥
你岩呀 佢宜家有AKB C位做 得罪講句 HKT C位係WFC既
佢都多次係節目/自己既SNS講 其實已經唔需要企C 寧願比多D機會新人
而總選呢D有錢人既玩意 你見到松井珠3位 紅白變11
我櫻紅白第5 總選第6 只可以講我櫻無咁多有錢油王
照你咁講 個句子都可以變做山本彩攞個第4就想攞第一?
但山本彩紅白第一喎
講起兒玉遙 佢消失左好耐 蒲頭未

好似傷左

或者又去咗做好似麻友ig話佢同黑櫻個件事咁……

其實我一直都覺得兒玉同櫻花冇整過

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚
兒玉遙先變得勁,個雙眼皮同山根

利申: 唔反對整容

黑櫻整左邊度?

好似下巴 睇過有生寫明明1月好圓 2月就變到好尖
佢好似時不時會過泡菜3日旅行
但本身都靚底既算係

認真講 佢自己p得勁得制
潮撐大佬
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

48單點解唔係向井地同奈奈企c

根本akb要吊命 48單就要揀呢兩個做center 唔明點解要揾個兩個最多人黑既

啲新ace都唔夠ace味既
個感覺係關興張苞想做關羽張飛
點都講唔去

ace味即係咩
其實都係吹出嚟

同氣場一樣,一路都唔知點理解既屬性

我諗係淡定同自信
其實櫻花做c都麻麻地,睇得出佢淆底

呢位青心水清
潮撐大佬

g持綻哥
lm

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

黑櫻整左邊度?

但本身都靚底既算係

佢今年年頭肯定有整過
好明顯尖左勁多
d妝又化得太白
嘩好多野睇
留名先
佢幾次咁講nmb 夠晒我地黑佢啦
唔通仲要去握一握佢 問佢係咪好憎nmb先黑佢呀嘛?

下下挑機撩交打咁

真心唔明佢成日充滿敵意做乜
所以紅白11位同SKE少咁多成員出紅白
Sorry心都涼晒

佢還佢
其他成員還其他成員

無知一問仲有講nmb咩?我只係知係有講黑髮少女單野 但之後都道歉左啦 同埋又關其他成員?得啦知nmb勁好多人上到紅白 ske最廢最垃圾啦
lm睇世界大戰
nmb唱黑髮少女之後冇人黑髮 ske黑髮最高
過幾日就染啡

點敢得罪ske呀大佬
單係總選都屌打我地呢隊就執柒垃圾啦大佬
lm睇世界大戰

你又飛左都未討伐你啦
lm睇世界大戰

你又飛左都未討伐你啦

返左黎好耐喇喎
lm睇世界大戰

你又飛左都未討伐你啦

返左黎好耐喇喎

我長期滯港
松井金髪成個miss hunny咁
[size=4]SKE唔等於松井珠/size=4]

松井金髪成個miss hunny咁

個個都咁講

不嬲冇人咁覺得架
但有清要咁諗禾冇計

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

黑櫻整左邊度?

但本身都靚底既算係

佢今年年頭肯定有整過
好明顯尖左勁多
d妝又化得太白

唔整都幾靚啦
兒玉先得人驚

根本akb要吊命 48單就要揀呢兩個做center 唔明點解要揾個兩個最多人黑既

啲新ace都唔夠ace味既
個感覺係關興張苞想做關羽張飛
點都講唔去

ace味即係咩
其實都係吹出嚟

同氣場一樣,一路都唔知點理解既屬性

我諗係淡定同自信
其實櫻花做c都麻麻地,睇得出佢淆底

呢位青心水清

其實我幾鍾意櫻花嘅
聰明同有成績,呢幾年都幾大進步
不過佢成日太淆底,唔夠自信
之前team a個mt公演
佢好似比啲工作人員話佢已經做得好好,點解仲係咁冇自信

佢似野心大多過無自信
當你目標高嘅時候對自己嘅要求自然會高,
尤其如果攞自己同好top嘅人比較嘅話
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

上年先再講錯嘢撩nmb , 搞到營運要叫008 同佢同台做mc 再由呢個nmb 次世代幫佢解圍,真係難為008

作為一個ske ace 醜唔醜架佢?

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

但反而畢業後冇回過松珠d留言

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
只係性格唔岩,無可能做到好朋友,但未至於唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦
仲去左睇彩solo con tim

迷路彩 永遠的痛
連朋友都不如嘅普通同事關係

我覺得迷路有行前一步想做朋友,但彩好似有d 冷淡

當然我地外人唔知中間發生咩事
見咁齊人 同大家推薦下個mb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞