有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
我反而憎峯岸南 佢仲厚面皮
之前又話要比高橋做最後一個一期生
而家小嶋都走埋都賴死唔走

起碼人地會剃頭道歉啦

咁係咁要講埋箱根

呢2個應該今年會走
鳩估

亂鳩咁講
係咪因為要保箱根攪到玲奈要走攪到救世珠獨大攪到ske沉淪

松井玲奈走
宮澤佐江走
柴田阿彌走
而家咪見到救世主人氣同真正實力囉

柴田臨畢業喪屌營運
最位一單都讓位俾新人入選拔
好有好感

榮軍三個s田都係極度聰明既人
最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業

大家:快速換裝趕著上場,那個場面真的很激烈的
高橋:是的
伊豆田:確實是這樣
大家:舞台之下的場面真是比飯們想像中要激烈地多
高橋:各種被撞,還有奇怪的地方伸出手來什麼的
大家:我印象最深的是 有一次 當然 那個人完全沒有什麼不對的 當時必須要趕快換裝上場 我呆在一個礙事的地方 宮脇咲良醬 沖我喊道“礙事!”
高橋&伊豆田:誒
大家:哈哈 黑乎乎的大概看不出來什麼是不是前輩了 說著“礙事!礙事快閃開!” 然後啪地一下把我推開了
伊豆田:哈哈哈哈哈
大家:有過這樣的經歷
高橋:這也算是明智的判斷了
大家:否則就趕不上了 真的是很嚴苛的情況

笑出聲 聽片有冇睇全呀? 定係聽人鳩up當真呀?
之前個個akb po傾極都冇人、呢個半日傾十幾版不愧係王牌

佢呢排真係好識造新聞刷人氣
生日倒數,娘娘con提高娘娘條裙事件,311同女王去聯誼,48single W cetre,染金毛,成人式言論,班飯搞搞陣事件,2專宣傳事件

34嗰隻刷法學唔嚟咖啦算鳩數啦

不如整翻單J家

有人肯咩?

鄰國個邊要求文春做野

文春炮打救世珠 人氣王山本彩畢業

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣
呢樣野for出村都好重要

不如整翻單J家

有人肯咩?

鄰國個邊要求文春做野

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽
但係要紅呢樣唔係最主要條件

我覺得篠崎愛唱歌都好好聽 但係佢都係唔紅

不如整翻單J家

有人肯咩?

鄰國個邊要求文春做野

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽

係日本做idol 精通唱歌跳舞都只係 bonus
我反而憎峯岸南 佢仲厚面皮
之前又話要比高橋做最後一個一期生
而家小嶋都走埋都賴死唔走

起碼人地會剃頭道歉啦

咁係咁要講埋箱根

呢2個應該今年會走
鳩估

亂鳩咁講
係咪因為要保箱根攪到玲奈要走攪到救世珠獨大攪到ske沉淪

松井玲奈走
宮澤佐江走
柴田阿彌走
而家咪見到救世主人氣同真正實力囉

柴田臨畢業喪屌營運
最位一單都讓位俾新人入選拔
好有好感

而家諗返冇買佢整個件「對staff起殺意tee」有d可惜

生日倒數,娘娘con提高娘娘條裙事件,311同女王去聯誼,48single W cetre,染金毛,成人式言論,班飯搞搞陣事件,2專宣傳事件

呢兩單咩事

我指娘娘con同女王聯誼

本身咪醬幫手拉梗娘娘條長裙
松井過嚟一齊拉 拉到勁高 接近走光
但全程娘娘無點理佢
鄰國陰謀論佢想要鏡頭流量
另外係女王311生日食飯有3男3女
其實我覺得呢2單野無咩大不了 但唔知2位元老飯點諗啦
其實我覺得佢成日搞咁多野係幾好笑
但當fans錢唔係錢同拎次世代資源真係
由雙松井已經好憎
好憎櫻花 g

呢兩單咩事

娘娘con有一幕突然自己衝過去幫娘娘拎高條裙
但當時有同娘娘都係一期生既峯岸楠係度,結果佢地兩個一齊拎住行黎行去
場面相當監介

311 個個top都出席賑災活動,而佢就自己主動出席女王同佢一班演員搞既聚會,post左一張佢坐係男性旁邊既相之後又del走

呢兩單咩事

但全程娘娘無點理佢
<em>鄰國陰謀論佢想要鏡頭流量</em>

佢講過要求ske飯集氣過票比佢

有人肯咩?

鄰國個邊要求文春做野

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽

係唔係好大波嗰位?成日見人post佢

係佢出咗幾隻碟
我覺得佢唱歌好好聽
啲碟都買齊

成日想搵多啲人落坑

呢兩單咩事

但全程娘娘無點理佢
鄰國陰謀論佢想要鏡頭流量

佢講過要求ske飯集氣過票比佢

支持珠=支持ske
上多啲公演先啦佢
自從玲奈走左之後真係無心情睇SKE

鄰國個邊要求文春做野

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽

係佢出咗幾隻碟
我覺得佢唱歌好好聽
啲碟都買齊

成日想搵多啲人落坑

冇計 普遍世人focus係對波度 >>> 歌聲

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽

係佢出咗幾隻碟
我覺得佢唱歌好好聽
啲碟都買齊

成日想搵多啲人落坑

好難怪嘅
自從玲奈走左之後真係無心情睇SKE

其實仲有好多好好既妹妹既

但冇乜機會畀佢哋發揮係真

彩姐畢業都應該冇問題

唱歌真係唔差

隻solo大碟成績幾好

村内唱歌係top
但村外就太多人啦
但就咁睇彩姐幾有觀眾緣

其實好多人唱歌都好聽

係佢出咗幾隻碟
我覺得佢唱歌好好聽
啲碟都買齊

成日想搵多啲人落坑

好難怪嘅

你咪又係有波加唱得
有無聽山本彩唱二人セゾン
有無聽山本彩唱二人セゾン

搵唔番條link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞