有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
嗱 咁我有單真人真事
玲奈畢業con 我同幾個師兄有去睇
第一晚完場 有師兄晚飯撞到松豬
松豬問佢推邊個 佢開口就話係玲奈
松豬黑起塊面成秒 然後問咁我呢?
師兄就dd黎 當然都推松豬

咁你點答佢

推48g=推豬
嗱 咁我有單真人真事

咁你點答佢

推48g=推豬

嗱 咁我有單真人真事

佢真係好撚痴線
成班圍爐講救世豬壞話
我叫春叫左成年想做C啦
佢肯讓一次黎未
好多野睇下
我麻麻地宮脇
松珠見親都話要拎第一
好心佢讓下人啦
豬不了
唔熟akb 但認同
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個
我叫春叫左成年想做C啦
佢肯讓一次黎未

人地成人式先夾住楓子同你講完唔會輕易讓c
慳番啖氣算啦
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

本咩家
外援兩件

48單點解唔係向井地同奈奈企c
好似男人

本咩家
外援兩件

櫻花好過救世珠既

人地仲有排係48gp玩驚咩丫
應該48gp收皮個日佢先畢業

人工好似跟資歷加上去
愈留得耐人工愈高 俾我都唔走
宮澤都呻過無左akb個份糧收入少左一半

有akb個名同冇差好遠

只求畢業左mb有野撈下餓唔死就夠
最好會update埋近況相個啲
有啲mb走左人影都唔見隻

完全引退果d就正常冇架啦
仲係個藝能界到玩果d多數開定twitter

向田茉夏

呢個祝佢幸福啦
んんんんんんまなつううううううううううう

美紀畢業我有浦過頭㗎

唔駛咁掛住喎

呢兩個個格都好黑人憎

人地仲有排係48gp玩驚咩丫
應該48gp收皮個日佢先畢業

人工好似跟資歷加上去
愈留得耐人工愈高 俾我都唔走
宮澤都呻過無左akb個份糧收入少左一半

有akb個名同冇差好遠

只求畢業左mb有野撈下餓唔死就夠
最好會update埋近況相個啲
有啲mb走左人影都唔見隻

完全引退果d就正常冇架啦
仲係個藝能界到玩果d多數開定twitter

向田茉夏

呢個祝佢幸福啦
んんんんんんまなつううううううううううう

美紀畢業我有浦過頭㗎

唔駛咁掛住喎

出現了 見到呀
仲係咁正

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

坂道AKB連吊命嗰兩個都要走去做護法,
你就知隔嚟飯對AKS嚟講永遠係香啲

金髮我覺得好正喎~

坂道AKB連吊命嗰兩個都要走去做護法,
你就知隔嚟飯對AKS嚟講永遠係香啲

佢咁樣hea 48飯擺明趕fans走

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

禾miru唔識擦老細鞋
又係吉本

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

肥秋退左休之後48G會點?

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

禾miru唔識擦老細鞋
又係吉本

肥秋鐘意ace頭
叫miru剪番個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞