有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

上年先再講錯嘢撩nmb , 搞到營運要叫008 同佢同台做mc 再由呢個nmb 次世代幫佢解圍,真係難為008

作為一個ske ace 醜唔醜架佢?

008本身好淆
彩姐同花爺就話一有咩事我地會衝出去救你
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

上年先再講錯嘢撩nmb , 搞到營運要叫008 同佢同台做mc 再由呢個nmb 次世代幫佢解圍,真係難為008

作為一個ske ace 醜唔醜架佢?

呢單又係咩事?

但反而畢業後冇回過松珠d留言

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
只係性格唔岩,無可能做到好朋友,但未至於唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦
仲去左睇彩solo con tim

迷路彩 永遠的痛
連朋友都不如嘅普通同事關係

但台前就咁有默契
btw 連同事關係都唔係 前同事咋 勿念

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊
見咁齊人 同大家推薦下個mb

九派大佬呢位又係邊個??
小薯唔識
貓頭班人以前屌開露露卒左業無左目標轉曬去屌救世珠

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
村內番組就HEA做,村外先認真
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐
雖然我都幾鐘意paruru

咁點解珠唔可以係角色問題

paruru本身性格就係咁
見到靚仔先有精神

雖然好鍾意paruru. 但真心想佢快d搵到個靚仔有錢仔嫁左佢,娛圈太恐怖

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦

迷路彩 永遠的痛

我覺得迷路有行前一步想做朋友,但彩好似有d 冷淡

當然我地外人唔知中間發生咩事

不嬲以前迷路主動啲 但佢臨走個排對彩都幾鹽對應 彩個排反而主動啲 仲以為之後去睇佢con姐係無野啦 誰不知..
佢幾次咁講nmb 夠晒我地黑佢啦
唔通仲要去握一握佢 問佢係咪好憎nmb先黑佢呀嘛?

彩姐好明顯完全唔理佢

滾完記得識返屋企

完全覺得越紅的member 越虛偽. 櫻花 松珠

櫻花又係好興痴當紅member. 一想到指原炎上時同被民推上頂點時的差別,不了

櫻花係霸唔到c位唔係唔想霸
hkt一黎就比mio同meru上位 再黎先係佢同兒玉雙c 之後再整個hana單c hkt營運都無打算係hkt推佢 佢都攞左akb單c咩都夠
只係兼任team a都做到team a歌既center 咁都無成績真係強推之恥 對唔對得住咁多資源

只係攞個第六就話要目標攞第一 唔知醜

依家48g握手除咗山本彩,黑櫻已經係最快完賣果個,咁都唔叫有成績?
佢係c/w做team A歌c係佢轉官推之後好耐嘅事啦
其他分團top山本彩、松井珠一樣有做過本店team歌c
你想屌佢強推都唔係拎team c呢啲碎料黎做例子啦
係melody單c比班元老眾星捧月,套套村內劇都做主役,呢啲就真係強推吸資源喇

山本彩未做過akb 任何一單既c

除非總選第一

否則應該唔會有機會

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦

迷路彩 永遠的痛

但台前就咁有默契
btw 連同事關係都唔係 前同事咋 勿念

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

講開出街 睇佢地啲相 永遠係彩+一期生or迷路+一期生 明明三秋 岸野 小笠原係佢地2個都熟既
啱啱兼任果陣都係靠救世珠carry先tk有雙c咋
如果櫻花叫無成績

咁48應該全部都係強推之恥

為左黑一個人可以鳩UP得幾盡

BTW 櫻花係差在國民度低
我同我個名講起櫻花個陣 佢唔撚識櫻花 幾想一巴打過去
啱啱兼任果陣都係靠救世珠carry先tk有雙c咋

仲以為佢會移藉個時推得咁恆
個時仲係mayuyu paruru 同佢俾人話係次世代acetoo long 時期 13年
如果櫻花叫無成績

同個推講前女友係咩新玩法
ngt 山田no.1

呢個真, 我成個大米團最鍾意就係佢

呢個都有黑歷史

貼紙相WFC啦

九派大佬呢位又係邊個??
小薯唔識

山内祐奈
成個hkt入面接近最底層無人氣嘅mb
如果櫻花叫無成績

板野又去左邊 定已經冇地位
如果櫻花叫無成績

同個推講前女友係咩新玩法

佢自己問我AKB推邊個
如果櫻花叫無成績

板野又去左邊 定已經冇地位

佢問AKB推邊個 咁咪答櫻花囉

板野 我咪又係仲搞緊
(我個名之前已經知我係板野個邊)
如果櫻花叫無成績

上年嘅數據 只供參考
如果櫻花叫無成績

經理人公司資源跟唔上
無辦法 akb呢條大船要沉
我識嘅日本人都唔識櫻花 於是我會改口話我以前鍾意まゆゆ

咁更加應該答櫻花

多一個人知就係多一個人認識
如果櫻花叫無成績

上年嘅數據 只供參考

你知唔知E個係咩榜同點計?

E個唔係單純排名咁簡單喎
如果櫻花叫無成績

上年嘅數據 只供參考

哇美優紀先25位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞