有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
唔明點解仲比柏木留係akb 好想佢畢業

見到都彈鐘啦

彈鐘

被美音bb攬一攬會點

我會派報紙

蛇寶可惜無波,唔係一定好撚正

男人要波做咩

咁我呢

得罪講句 ske要揾個新c位
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
一個跌斷腳做c 又可以吹奏返一兩個星期
然後又可以話大家講努力有回報
繼續呃妹妹做握手機器

古火田呢
有樣釣神唱歌掂神對應放電機器殺埋入UG
點解輪唔到佢

感覺佢情緒好似比高柳仲不安定

Btw我都好鐘意奈和

無啦
佢仲大過珠一年

過左時間
要比佢做的話十單前就要啦
依家太遲
得罪講句 ske要揾個新c位
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
一個跌斷腳做c 又可以吹奏返一兩個星期
然後又可以話大家講努力有回報
繼續呃妹妹做握手機器

古火田呢
有樣釣神唱歌掂神對應放電機器殺埋入UG
點解輪唔到佢

感覺佢情緒好似比高柳仲不安定

Btw我都好鐘意奈和

無啦
佢仲大過珠一年

突然諗番
有集炸蝦有人爆柴田唔知遲交啲咩就同staff求情sd左張好姣低胸相過去
張相有show出黎個個係到嘩
古畑喊左出黎話叫大家唔好誤會佢 其實柴田私下人好好 最尾個集柴田好努力幫古畑贏個比賽
無啦啦醒起 唔知做咩個下有啲感動
好x憎佢成日痴住paruru, 吸人氣

係paruru 臨走之前fd左好多
唔知點解
btw 鳥

賣下cp 吸下票
無啦啦不請自來去Prr畢業公演獻花 台下d人一聽到神秘嘉賓係佢之後即係靜哂

我都有睇佢送花,心諗

最慘 paruru好天真 真係以為佢當自己係朋友
有無人指原推
就係要壓住救世主唔俾佢做第一

我老婆

指原bb是我的
Btw 指原染左茶色頭髮靚左好多 超襯佢
著衫又靚

指原真係幾正
得罪講句,縱觀現今46G/48G, 綜合能力無人能出其右

完全覺得越紅的member 越虛偽. 櫻花 松珠

優子應該點都同虛偽扯唔上關係掛
睇人架姐
作為留意46G/48G 冇幾耐嘅人
呢個POST 好好睇

松珠就衰比人縱壞,思想幼稚兼弱智.成日發第一夢
生駒衰邊瓣搞到咁多人狙擊

衰比人縱壞,思想幼稚兼弱智.成日發大佬夢
其實兩邊都有睇就知兩個都差唔多

起碼46冇得用SNS9up先啦
所以生駒>>松井珠

如果嗰陣十幾歲嘅佢諗到咁多嘅話佢真係幾恐怖下

依家大個呀嘛
你細個都唔會打飛機啦
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

講真呀 指原以前 兩年前 都好醜樣 完全唔理解點解center點解idol
以家呢 就愈睇愈順眼 當然佢本人都有靚左
但佢點都唔會係idol 永遠都唔會
佢係藝人

唔知點解
btw 鳥

賣下cp 吸下票
無啦啦不請自來去Prr畢業公演獻花 台下d人一聽到神秘嘉賓係佢之後即係靜哂

個下仲以為娘娘...
睇番paruru之後講番根本無諗住請任何前輩

本身見啲自拍都仲接受到
但......做乜鳩

唔知點解
btw 鳥

賣下cp 吸下票

我都有睇佢送花,心諗

最慘 paruru好天真 真係以為佢當自己係朋友

冇所謂嘅,佢開心就得啦
btw prr撈得好似幾掂

其實從肥秋為佢作ge個幾首歌 已經知道肥秋真心鍾意佢,可惜年齡、道德上有礙,唔係點寫得咁細膩,有爸爸怎不紅
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

佢識打扮左好多 唔推佢都會睇下佢 twitter

丁左

等指原麻友彩姐畢業就可以輕鬆登基
計劃通
講到尾一個二個係咁踩救世主黎抬高自己個推

飛機po黎嘅屌
有無人指原推

我老婆

指原bb是我的
著衫又靚

講真呀 指原以前 兩年前 都好醜樣 完全唔理解點解center點解idol
以家呢 就愈睇愈順眼 當然佢本人都有靚左
但佢點都唔會係idol 永遠都唔會
佢係藝人

想知巴打點定義idol

本身見啲自拍都仲接受到
但......做乜鳩

佢d自拍好重蝗味
話事話講開ske
我覺得除咗北川之外,木本花音都好正
有冇巴打有同感?

丁左

等指原麻友彩姐畢業就可以輕鬆登基
計劃通

皇下無臣,此位還有何意思...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞