有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

要做玲奈既太陽

好似情緒失控咁樣,好想問佢食左藥未

玲奈畢業宣佈後個時咁松珠情緒唔穏定到節目都上唔到呢層係真, 要暫停工作睇醫生. 不過呢D野我地邊知得咁多, 玲奈性格唔鍾意自己情緒表露出黎.

又真係慘d既 要繼續留係ske 5年

真心想佢快D走, 一日仲係SKE, 營運一日都唔會比機會次世代.

你唔好畢業啦

你都唔好畢業啦

32位都仲係無選拔
小妹今年19啦
仲留係到俾班垃圾放置play咩
盡早跳船好過(好似係

要做玲奈既太陽

玲奈畢業宣佈後個時咁松珠情緒唔穏定到節目都上唔到呢層係真, 要暫停工作睇醫生. 不過呢D野我地邊知得咁多, 玲奈性格唔鍾意自己情緒表露出黎.

真心想佢快D走, 一日仲係SKE, 營運一日都唔會比機會次世代.

你唔好畢業啦

你都唔好畢業啦

32位都仲係無選拔
小妹今年19啦
盡早跳船好過(好似係

唔係話針對幾多十後
依家啲後生仔少少苦都唔捱得(好似係)
個樣勁老積
btw依家留陰好過以前禿頭
個樣勁老積
btw依家留陰好過以前禿頭

啱呀
最撚憎生駒里奈
青其實你地有冇認真睇架
松豬一般啦
佢係似男人 但都似女人 唔識講
唔知我本命rena點諗啦 可能當佢妹妹 話晒細六年 但都好難無敵意 只係前者大個啲 大方好多掛..
大方到幫柏木擋左刀被畢業
由頭到尾都冇咩好感
得我一個覺得金毛反而順眼咗?
連救世珠都反
你班廢青
要不是救世珠
邊個打救禾地akb
樓豬講得好
松豬一般啦
唔知我本命rena點諗啦 可能當佢妹妹 話晒細六年 但都好難無敵意 只係前者大個啲 大方好多掛..

你諗多左啦
咁啱同姓 同事黎
你見到玲奈走左之後有揾佢咩
揾明音多過揾佢啦
日日話要拎第一
返名古屋都唔上公演
你返去睇下ske套記錄片先啦
btw有冇SKE飯

有 前日去完握手會
4千円 15秒燥左
松豬一般啦

你諗多左啦
咁啱同姓 同事黎
揾明音多過揾佢啦
日日話要拎第一
返名古屋都唔上公演

松珠成日都借d意係twitter懶fd同玲奈講野
人地玲奈彩都冇彩過佢
夠膽死係ske出新碟時日日叫總選第一
Ske已經千蒼百孔,銷量跌左咁多,你又成日霸住個c位
仲要講要令ske畢業生後悔自己既決定
最諷刺係調返轉要玲奈呢個已經畢左業成2年既人宣傳

你唔好畢業啦

你都唔好畢業啦

32位都仲係無選拔
小妹今年19啦
盡早跳船好過(好似係

做死一世 點努力都冇回報
仲留係度做乜姐
篠田真係佢榜樣
311仲同救世主同仔開p慶祝
少年得志係咁上下
[quote]最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業

我都好撚憎宮脇咲良
整容西

之前櫸坂hit ,成日響twitter 講櫸坂既野
話自己係fans,個個星期都追佢地既節目
但連人地個節目名都打錯

更衣室叫大家志津香邪魔好似係 雖然人地唔夠你紅但好歹都係4期生既
睇佢綜藝不嬲覺好老尷 雖然整得幾靚
講開呢單 諗起佢係twitter post 田島張相上面打死肥婆 跟住醒起唔係私人ac 係到打亂碼扮俾人偷左ac
鐘意唔落
最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業

幾時既事

未聽過
松豬一般啦

你諗多左啦
咁啱同姓 同事黎
揾明音多過揾佢啦
日日話要拎第一
返名古屋都唔上公演

人地玲奈彩都冇彩過佢

以前俾人洗左腦話係玲奈傲嬌先唔理佢
松豬一般啦

你諗多左啦
咁啱同姓 同事黎
揾明音多過揾佢啦
日日話要拎第一
返名古屋都唔上公演

人地玲奈彩都冇彩過佢

W松撚最愛講法
松豬一般啦

你諗多左啦
咁啱同姓 同事黎
揾明音多過揾佢啦
日日話要拎第一
返名古屋都唔上公演

人地玲奈彩都冇彩過佢

W松撚最愛講法

百度啲大愛CP撚
反救世珠=反AKB48=反日本國民偶像=反日

樓豬
大家都係48G成員,典解要互相傷害
正一臭雞黎
大家都係48G成員,典解要互相傷害

這不是很有趣嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞