有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

柏木喺衰在比文春爆大獲,如果唔喺都冇乜嘢

我真係多撚謝你呀柏木由紀

但係柏木同玲奈仲有互follow
而佢地2個都無follow救世珠 代表乜
睇唔透

我見玲奈都有回柏木留言

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

但反而畢業後冇回過松珠d留言

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
只係性格唔岩,無可能做到好朋友,但未至於唔妥
佢兩個自己都講過無數次

嗯嗯嗯
有無人指原推
就係要壓住救世主唔俾佢做第一

我老婆

指原bb是我的
Btw 指原染左茶色頭髮靚左好多 超襯佢
著衫又靚

指原真係幾正
得罪講句,縱觀現今46G/48G, 綜合能力無人能出其右

文春之後先入轉推指原 由廢宅變指皇真係好勁

佢本身唔廢, 但佢知廢係佢特點所以先賣廢, 佢好有腦咖其實

唔知指原有無份比意見 但唔知點解hkt啲演唱會個編排好睇過其他48gp好多 馬戲團個場真係

好似佢有份編個rundown
講起兒玉遙 佢消失左好耐 蒲頭未

好似傷左

或者又去咗做好似麻友ig話佢同黑櫻個件事咁……

其實我一直都覺得兒玉同櫻花冇整過

真心寶寶

睇唔透

我見玲奈都有回柏木留言

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

都係既
利申返 其實都有推mayuki cp

呢對應該真係好fd

係 台上台下都好真誠
我記得入坑果期成日重溫(誠實橡棋?)就係睇佢兩個果集

我就係因為係youtube睇佢兩個既誠實象棋(同柏木比人整古)而入坑

呢啲綜藝係入坑首選

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

好似傷左

真心寶寶

無整過 根本唔同左人

好似傷左

真心寶寶

無整過 根本唔同左人

垃圾小櫻花

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚
兒玉遙先變得勁,個雙眼皮同山根

利申: 唔反對整容

是但啦 整得靚咪得

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

是但啦 整得靚咪得

又唔係過人世

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

真心唔明點解 島崎遙香 要整左個豬鼻出黎 雖然都好可愛

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

是但啦 整得靚咪得

但好撚假囉

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

真心唔明點解 島崎遙香 要整左個豬鼻出黎 雖然都好可愛

整唔整咁靚 paruru 世界第一

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

黑櫻整左邊度?

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

是但啦 整得靚咪得

但好撚假囉

希望佢無事快啲出番黎啦

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

黑櫻整左邊度?

好似下巴 睇過有生寫明明1月好圓 2月就變到好尖
佢好似時不時會過泡菜3日旅行
但本身都靚底既算係
有隻老虎同隻船準備進場

睇唔透

我見玲奈都有回柏木留言

只係玲奈飯唔妥柏木ja

禮貌啫 玲奈好大方

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
只係性格唔岩,無可能做到好朋友,但未至於唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦
仲去左睇彩solo con tim

好似傷左

真心寶寶

你櫻個下巴同AB一樣

呢個冇乜得人驚

黑櫻整左邊度?

靚靚下巴仔

利申:幾鍾意櫻花,但真係唔鍾意整容

給開司一罐啤酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞