有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

但反而畢業後冇回過松珠d留言

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
只係性格唔岩,無可能做到好朋友,但未至於唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦
仲去左睇彩solo con tim

迷路彩 永遠的痛
連朋友都不如嘅普通同事關係

但台前就咁有默契
btw 連同事關係都唔係 前同事咋 勿念

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

講開出街 睇佢地啲相 永遠係彩+一期生or迷路+一期生 明明三秋 岸野 小笠原係佢地2個都熟既

唔知有無記錯... 大約係咁上下...

上年迷路生日, 唔記得邊個member 負責約人, 心諗彩咁忙又好少出席呢d活動, 所以唔敢叫彩費事令彩難做, 所以無約彩... 生日果日迷路問有無叫彩, 佢地就立即打比彩叫佢來, 彩就講交通好唔方便, 如果早d叫佢佢會來....

佢兩個就係咁... 天意來的....有緣無份果隻.....
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

上年先再講錯嘢撩nmb , 搞到營運要叫008 同佢同台做mc 再由呢個nmb 次世代幫佢解圍,真係難為008

作為一個ske ace 醜唔醜架佢?

008本身好淆
彩姐同花爺就話一有咩事我地會衝出去救你

呢d咪係好既前輩, 008 之後有出post 多謝彩同花爺

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦

迷路彩 永遠的痛

但台前就咁有默契

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

講開出街 睇佢地啲相 永遠係彩+一期生or迷路+一期生 明明三秋 岸野 小笠原係佢地2個都熟既

上年迷路生日, 唔記得邊個member 負責約人, 心諗彩咁忙又好少出席呢d活動, 所以唔敢叫彩費事令彩難做, 所以無約彩... 生日果日迷路問有無叫彩, 佢地就立即打比彩叫佢來, 彩就講交通好唔方便, 如果早d叫佢佢會來....

係岸野約 下次再見到佢地2個同場我諗係彩卒業con

通常呢啲官方cp
私底下係咪唔妥對方
迷路彩都係咁

迷路彩唔係唔妥
佢兩個自己都講過無數次

畢左業,解左心結啦

迷路彩 永遠的痛

但台前就咁有默契

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

惠親果場有無機呢? 叫迷路返來跳拉鍊

但台前就咁有默契

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

似係會喺後台影相嗰隻
台上表演就未必
推咁快
我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

但台前就咁有默契

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

小妹都想叫佢返黎同禾跳拉鍊

但台前就咁有默契

性格問題

彩講過唔會主動約人出街

迷路又唔似會主動

所以兩個人好少一齊

小妹都想叫佢返黎同禾跳拉鍊

ff 下... 惠親+ 迷路 + 彩三個跳.... 彩跳完一個好難為自己既樣
有冇人好憎松井珠理奈(2)
等睇救世珠拎第一 助48G翻生重回盛世
我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

G持狙擊九年特權次世代
多得救世珠救番連登489流量
下個post靠大神開

而家有邊個top報左名參選

lihkg 既akb 交流區 推左四個月先有三十一頁, 一個松井珠唔駛兩日就爆post

好明顯

松井珠>>>>>>>>>>>>>>>>> akb

你問講左選定交左報名表先...

四大老人仲未出聲
求下呢4個啲fans綁架佢地幾日唔好俾佢地交表
我要睇松珠拎第一

lihkg 既akb 交流區 推左四個月先有三十一頁, 一個松井珠唔駛兩日就爆post

好明顯

仆街 有d驚集體燈到佢總選第1
不過而家總選都接近wfc

好明顯

下,我以為個post 已經廢左先冇講野

好明顯

唔係番去隔離登咩

好明顯

Akb post而家係舊登都仲算推得快
就係隻松井豬搞到我玲永遠要做二奶,依加仲要畢埋業,屌

當年總選松珠14位 玲奈10位
松珠個樣難睇到呢

做湯淺大奶好巴閉咩
你玲村外搵到食咪仲好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞