有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
得罪講句 ske要揾個新c位
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
一個跌斷腳做c 又可以吹奏返一兩個星期
然後又可以話大家講努力有回報
繼續呃妹妹做握手機器

ske好耐未有新單
係咪出左二專所以唔出住

係啦
你見ske ameblo blog 都轉左革命の丘都知道
佢地當出左新single💩💩💩
除左救世主之外
ske我最唔鍾意個位係湯淺
每次出黎發表都9up一陣
阿 尋日搭新幹線返黎既時候
見到富士山
個天又好藍
天氣又幾好咁
然後個發表就係我地又做tour啦🙈
有人拎佢同今村比較
話佢返左黎公演數係今村時期2倍
話佢有能
今次album宣傳做得唔錯
但有人話係snh既山本學暫時去左ske幫手
之後佢去stu ske就會打回原形

話你知咩叫尾機

但係好黑

黑富美

見到都彈鐘啦

彈鐘

被美音bb攬一攬會點

我會派報紙

蛇寶可惜無波,唔係一定好撚正

男人要波做咩

有樣就得啦,洗鬼要波咩
利申:性格飯

睇一次公演已經走唔甩
Mary入黎未

難得見有呢d post順便講下
自從由依做左総監督成日都好驚衰d咩都瀨落我由依度搞到由依壓力好大咁
雖然我知做得総監督都預左會承受更多壓力,但我都係好擔心

由依要執好多手尾
佢係豆腐摔角入面幾搞笑又可愛

啦啦林玩多兩年畢業
唔好負上48G收皮依個責任
到時我岩岩畢業就可以結婚

佢應該要等哂mayuyu柏木呢班走先可能走得wo 正路2年走到既掛
好x憎佢成日痴住paruru, 吸人氣
Mary入黎未

好耐無睇佢立即屌人老母
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
繼續呃妹妹做握手機器

ske好耐未有新單
係咪出左二專所以唔出住

係啦
除左救世主之外
見到富士山
個天又好藍
天氣又幾好咁
有人拎佢同今村比較
話佢有能

湯淺之前係錯當twitter某場公演
難得見有呢d post順便講下
自從由依做左総監督成日都好驚衰d咩都瀨落我由依度搞到由依壓力好大咁
雖然我知做得総監督都預左會承受更多壓力,但我都係好擔心

由依要執好多手尾
佢係豆腐摔角入面幾搞笑又可愛

不嬲可愛
一定係綾巴 or くま
くま做c位夠noise
繼續呃妹妹做握手機器

ske好耐未有新單
係咪出左二專所以唔出住

係啦
除左救世主之外
見到富士山
個天又好藍
天氣又幾好咁
有人拎佢同今村比較
話佢有能

湯淺之前係twitter錯當某場公演係年末最後一場跟住俾ske啲 mb 糾正 個時睇覺得佢好柒好唔上心
好彩自己無入ske

話你知咩叫尾機

但係好黑

黑先正
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

我睇46系仲過癮 新鮮野
48十年如一不求變
where is your 救世主

但好似試過初戀咁
好難將同一份情感放多次落去
不過睇46輕鬆好多 歌都好聽啲

睇46唔使用力推 輕輕鬆鬆der
48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣
睇idol有時都係求開心姐

46跳舞正好多,你睇48d新歌好群魔亂舞feel

我之前都唔鐘意48呢啲idol
係睇欅先知原來idol gp都可以咁型

其實肥秋都解過話
48系係學校既三四線女仔團體 質素都係 以家已經達到equalibrium 真真正正平均三四線

hkt係試作隊伍 比呀指原實行肥秋既真實計劃 (我咁諗啦 akb ske nmb都係實驗)

46系係一線女仔 質素要高 全部清一色渡邊麻友(正統派) 你睇ngzk十神就知 差極都有個普 生駒就唔討論了
我唔太憎豬,反而咲良就有啲。。。
始終性格好重要,又笑人肥西又盛,同由紀同鄉都係咁話
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話
48系係學校既三四線女仔團體 質素都係 以家已經達到equalibrium 真真正正平均三四線

hkt係試作隊伍 比呀指原實行肥秋既真實計劃 (我咁諗啦 akb ske nmb都係實驗)

46系係一線女仔 質素要高 全部清一色渡邊麻友(正統派) 你睇ngzk十神就知 差極都有個普 生駒就唔討論了

點解唔討論呀!你講!
好x憎佢成日痴住paruru, 吸人氣

係paruru 臨走之前fd左好多
唔知點解
btw 鳥
Mary入黎未

好耐無睇佢立即屌人老母

唔係冇過檔咩

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

生駒 男人樣,完全唔知佢點會紅,成日吹奏有飯買勁多cd為左同佢示愛
Mary入黎未

好耐無睇佢立即屌人老母

佢轉左名就冇人認得
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

因為我由頭到尾都覺得佢好似陳淑莊 陳淑莊呀 我唔好意思講出黎呀sor呀
Mary入黎未

好耐無睇佢立即屌人老母

唔係冇過檔咩

生駒里奈=Mary

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

生駒 男人樣,完全唔知佢點會紅,成日吹奏有飯買勁多cd為左同佢示愛

造新聞
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實肥秋都解過話

點解唔討論呀!你講!

因為我由頭到尾都覺得佢好似陳淑莊 陳淑莊呀 我唔好意思講出黎呀sor呀

原田葵呢啲唔多掂喎清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞