有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
真係推得好快
貓頭班人以前屌開露露卒左業無左目標轉曬去屌救世珠

露露係paruru?

佢有咩好鬧
有冇人睇team8
我認唔到中野郁海好似唔同咗樣咁

換左髮型 佢露額頭易認啲個樣

有冇相

露露係paruru?

佢有咩好鬧

無心do

救世珠啲post個邊下下都幾萬回復
流量高咁多 邊有得比
有冇人睇team8

哇屌真係認唔出
有冇人睇team8

哇屌真係認唔出

有陰靚啲
T8叫做比較有興嗰個係麟麟

流量高咁多 邊有得比

有個post成5萬個reply

流量高咁多 邊有得比

換算返呢度1001即係最少可以爆50個post

流量高咁多 邊有得比

換算返呢度1001即係最少可以爆50個post

咁人數都係上面多啲ma
同支那比人數係無聊既事

流量高咁多 邊有得比

每隔幾日佢就有新料俾人黑 個邊又可以吹到好大
之前合唱新歌個表情誇張啲又可以講一日
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

根本好多人都係跟風黑 握又冇握過 人講佢地又講啦 小珠自己之前都有講好彩係兼任唔係做akb c都唔好 同埋佢twitter 成日有提後輩既時候d人就會選擇睇唔到 佢講野不嬲差又好勝 但事實係咪真係你地講到差成咁我又唔覺wo
利伸非珠推既ske推 但都握過影過佢 對應真心幾好 但有時真係想佢做少陣c比其他人做下 不過呢d好多時都係大人控制家啦

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
村內番組就HEA做,村外先認真
大把野
之前朋友去握手會,握咗最紅個班,佢話小珠對應最好,好元氣又唔會hea你,好真心
唔推小珠,但覺得佢都ok
不過有時會覺得佢唔太識講野,例如「AKB的C由NMB做就唔係咁好」
貓頭吧最近好多人黑佢,有啲覺得可惜

根本好多人都係跟風黑 握又冇握過 人講佢地又講啦 小珠自己之前都有講好彩係兼任唔係做akb c都唔好 同埋佢twitter 成日有提後輩既時候d人就會選擇睇唔到 佢講野不嬲差又好勝 但事實係咪真係你地講到差成咁我又唔覺wo
利伸非珠推既ske推 但都握過影過佢 對應真心幾好 但有時真係想佢做少陣c比其他人做下 不過呢d好多時都係大人控制家啦

大陸果班根本黐線架

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐
雖然我都幾鐘意paruru

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

係最後佢個劇收視算係咁 紅白第3 人又走埋

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐

咁點解珠唔可以係角色問題

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐

樣既問題

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐

paruru本身性格就係咁
見到靚仔先有精神
呢個唔止係公海post
仲係公敵post

收視保證
長黑髮中分嗰陣最好睇
而家金毛好柒

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐

樣既問題

咁講哂啦 洗咩理由
同埋審美標準見人見智
不過人就係雙重標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞