有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
就係隻松井豬搞到我玲永遠要做二奶,依加仲要畢埋業,屌

當年總選松珠14位 玲奈10位
松珠個樣難睇到呢

ske 紀錄片影住個年後台個個mb圍住救世主安慰 玲奈無人理
總選幾時deadline

松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲
一入後台就係度狂喊,成班人扑上去安慰佢
玲奈企埋一邊dup低頭好似做錯事咁樣
唔知點解拎第十位好似殺咗人老竇老母咁

好似做錯事咁
痴撚線 都話松珠唔接受挫敗 一出現佢未如理想既結果時 佢就會扮可憐 賴3賴4
個時可以話佢細個唔識諗 但佢而家成20歲都依然係咁樣

松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲

當年營運推玲奈出嚟都不過係因為咁啱都姓松井
諗住整個商業CP出嚟造下話題順便幫救世珠洗下腳
點都無諗過結果出到嚟係妹仔大過主人婆

松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲

好似做錯事咁
痴撚線 都話松珠唔接受挫敗 一出現佢未如理想既結果時 佢就會扮可憐 賴3賴4

輸紅白,佢講自己冇村外資源,
我唔見得吉朱檸檬有好多村外資源
甚至講櫻花都只係村內做王,村外都冇乜嘢做過
唔知佢講呢啲嚟做乜

動物吧有list 開佢咁多年村外資源 搵唔番
睇過其實好多下 究竟AKS 睇中左佢啲咩但錫佢原石
等我準備定開post 2先
偉大的救世珠

我諗佢自己認為嘅村外資源係
好似麻友咁擔正做主演
好似柏木咁開幾次solo con
好似指原咁有得做村外嘅mc

以前冇事務所點會有所謂村外資源,高柳都不如。

好似麻友咁擔正做主演

佢咪有死幤 有集0.8 不過之後有升番既
佢跳舞比其他人太用力唔太好睇 不過佢跳舞算係咁
但唱歌就咪啦 有年紅白唱心電走唒音 個場仲要vs彩姐

好似麻友咁擔正做主演

呢啲講個人實力嘅嘢, 佢無樣嘢點幫幫佢R都R唔到翻嚟啦

松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲

好似做錯事咁

唔知佢講呢啲嚟做乜

無資源來講, 佢應該係akb 當中最無資格講..

村內資源已經要晒, 村外既都要比晒佢?

松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲

好似做錯事咁

唔知佢講呢啲嚟做乜

無資源來講, 佢應該係akb 當中最無資格講..

村內資源已經要晒, 村外既都要比晒佢?

鄰國有句名言:站位不算資源

我諗講松珠d衰野真係講到佢畢業都未講完
因為佢不斷會製造衰野+柒事畀人講
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
事實係 寫真銷量係top之中最低
死幣收視插水
可能成績太差個d佢就唔當係資源啦
有fans同佢say sorry話個排太忙唔記得左投佢票
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

總選神經病呢個名唔係浪得虛名
日日夜夜係到叫班飯投票
話就話係為咗谷返SKE
雖然我唔推SKE 但係真係睇唔出佢係為咗團
好似佢攞唔到第一就係班飯欠咗佢咁
理所當然咁要飯投票
留名等睇佢今年攞唔到第一既感言

好似麻友咁擔正做主演

彩姐自彈自唱12月31日正撚到
屌你老母啦
吉朱做埋youtuber都要自己比錢買架生咋

好似麻友咁擔正做主演

彩姐自彈自唱12月31日正撚到

http://www.iqiyi.com/w_19rrbxp5f1.html
爆post
佢最大既問題係唔識反省自己 當成績 表現未如理想既時候就鐘意賴人 扮可憐

紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少 資源少 搞到冇乜人識
死幣收視插水
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1
跟住差唔多每日都提要第1
仆街 人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位 即係佢班fans出左超多錢投佢
佢視fans錢如糞土 得咁既人氣仲催票想要第1 逼死fans
唔反省下自己點解被強推咁多年先得得咁既成績

收皮啦

呢個我又唔覺得有問題喎
個飯又唔係話冇錢,係話遲左之嘛
咁叫佢之後唔好遲有咩問題

死幣收視插水
佢就直接回:總選唔可以偷懶 大家要推我上第1 跟住差唔多每日都提要第1
唔反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績

收皮啦

由一開始已經好憎豬
松井大媽唔係浪得虛名 佢黑髮都老到一個點
不過都唔怪得佢
佢應該係因為太細個就入娛樂圈呢個染缸 又一路順風順水 結果價值觀扭曲哂 覺得被推係應份 做center係應份 拎資源都係應份
櫻花都係上位競爭太大先搞到咁

但櫻花會感恩飯對佢嘅支持
但松井真係當哂係應份咁
個嘴臉真係好黑人憎

其實黑櫻啲文幾好睇
近排就有睇佢生日個篇 講佢媽咪
俾肥秋讚311個篇都
雖然睇完都唔會推佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞