有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
自從玲奈走左之後真係無心情睇SKE

其實仲有好多好好既妹妹既

但冇乜機會畀佢哋發揮係真

所以ske先留唔到人
7D2,6D1都好優秀
染完金髮第一眼以為係香港個youtuber Ashley 乜春
[quote]最撚憎宮脇咲良, 叫AKB前輩更衣室到死開個下堅係燥
松珠反而冇特別憎, 亦都冇特別鍾意, 之前話5年內唔畢業都屌撚左聲.
不過前排佢話同masana係SKE十週年會考慮畢業

我都好撚憎宮脇咲良
整容西

之前櫸坂hit ,成日響twitter 講櫸坂既野
話自己係fans,個個星期都追佢地既節目
但連人地個節目名都打錯

係欅坂未紅 出道左十日左右之後我櫻已經開始講欅
唔係佢我都唔睇
舊mail係貼吧搵所以殘體字

差出人: <sakusaku0319@sp.hkt48.jp>
日時: 2016年4月17日 20:47:23 JST
件名: 可愛いって

正義ですよね。。

可爱即是正义呢。。

私は、本当に。本当に。
可愛い子が大好きです。

我真的真的
最喜欢可爱的人了

最近は、平手ちゃん。
平手ちゃんに関しては、可愛いという一言で終わらせてしまうのは申し訳ないですが…。

最近喜欢上的是平手酱。
对于平手酱来说,仅用可爱一词来形容实在是很抱歉…。

サイレントマジョリティ
永遠リピートしたい。。

沉默的多数派
想要无限循环呢。。

本当にサイレントマジョリティを見てると
感動とか色んな感情が押し寄せてきて泣いちゃう。

真的在看了沉默的多数派的MV后
融入了感动和各种情感 忍不住一下就哭了出来。

自分自身がアイドルになってから、
アイドルという存在が好きになりました。
アイドルって、やっぱり凄い。

自己成为偶像之后,
变得很喜欢偶像这样的存在
偶像,真的很棒啊。

キラキラしてる。凄い。。
アイドルという存在に、感謝。
アイドル、ありがとう。

闪闪发光着。好厉害。。
致谢偶像的存在
谢谢,偶像。
https://www.facebook.com/acktranslation/posts/266677533789454:0

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

須田去到第七都係咁既待遇,其實真係無乜癮
有無聽山本彩唱二人セゾン

搵唔番條link

http://www.bilibili.com/video/av9132872

想睇彩姐同大小姐一齊唱
有無聽山本彩唱二人セゾン

搵唔番條link

http://www.bilibili.com/video/av9132872

想睇彩姐同大小姐一齊唱

真係好少聽大小姐唱
睇咩都好一有松井豬即刻飛走
幾年前鐘意akb果陣佢突然同前田敦子雙center已經憎佢 心諗佢乜料子
幾年前鐘意akb果陣佢突然同前田敦子雙center已經憎佢 心諗佢乜料子

大鑽?

大鑽?

好似係 優子畢左業之後就無留意akb 唔太記得
前敦走左就出左坑

見到新單又有佢c

大鑽?

好似係 優子畢左業之後就無留意akb 唔太記得

佢由08年到呢家17年到係次世代ace後補
48單可唔可以俾下機會AKB次世代企下C位
本身對松井珠冇乜野
連坐定粒六穩百萬嘅單曲都要俾推左八年嘅人企C位
小櫻花都算
一開始民推上位 到而家運民雙推
都算係有料
但松井珠做左八年C可唔可以唔好趕盡殺絕讓下路俾本家
老積樣
https://www.facebook.com/acktranslation/posts/266677533789454:0

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

如果四位長老都參選 真心無咩睇頭
更河況村外啲路人更加無興趣
指原vs麻友個劇本己經做左4年
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

至少搵過本家人上去(美音/奈奈)

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

啱啱睇到一段北川 翻譯
好sad

講真,今年想投綾巴

不過其實覺得總選好無聊

如果四位長老都參選 真心無咩睇頭
更河況村外啲路人更加無興趣
指原vs麻友個劇本己經做左4年

指原都贏緊啦
佢根本已經係自主入咗藝能界
唔駛靠 akb個名
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋
講真呀
我本身推麻友既時候 觀看既果隊akb 係2010-2013既akb 此段期間既akb已經peak左 無任何一段時期既akb能夠同10-13呢期鬥
以家既akb都唔係我想睇既 先唔論我推既都走晒先 當時我都只係單推麻友 但其他成員係強大到就算我唔推都好 都會好支持佢咁
以家呢?byebye鳥
無邊個可以有氣場鎮住個場 鎮住個moment
sakura唔能夠 松豬唔能夠 麻友唔能夠 柏木唔能夠 由依唔能夠
指原?呢幾年真係大進化 原先黑佢都變到好欣賞佢 但not as an idol but as a 全能藝人囉 但不能否認佢係唯一我認為能揸旗既唯一一員
松豬?榮支旗都揸唔實 固步自封 都成10年喇 都係個啲路數 你唔悶我都悶啦 麻友都三步曲進化左啦起碼 成唔成功唔評論了
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

諗住上年向井地 奈奈同三代目都入左前16
心諗本家終於有後
營運咁時推時唔推睇唔明
講真呀
我本身推麻友既時候 觀看既果隊akb 係2010-2013既akb 此段期間既akb已經peak左 無任何一段時期既akb能夠同10-13呢期鬥
以家既akb都唔係我想睇既 先唔論我推既都走晒先 當時我都只係單推麻友 但其他成員係強大到就算我唔推都好 都會好支持佢咁
以家呢?byebye鳥
無邊個可以有氣場鎮住個場 鎮住個moment
sakura唔能夠 松豬唔能夠 麻友唔能夠 柏木唔能夠 由依唔能夠
指原?呢幾年真係大進化 原先黑佢都變到好欣賞佢 但not as an idol but as a 全能藝人囉 但不能否認佢係唯一我認為能揸旗既唯一一員
松豬?榮支旗都揸唔實 固步自封 都成10年喇 都係個啲路數 你唔悶我都悶啦 麻友都三步曲進化左啦起碼 成唔成功唔評論了

我係新idol飯冇經歷過akb盛世
都覺得以前個咋 top ace真係個個有特質
有冇人好鐘意松井玲奈
本身對松井珠冇乜野
小櫻花都算
都算係有料

你唔俾佢地上
佢地點樣係村外紅

珠係咪仲係AKS嘅人?
係就好容易解釋

賣左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞