有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
baobao 定豬

U

=.=

高豬
呢度冇松井豬飯

有都變冇

你地成班人為黑而黑

鄰國黑佢個唱歌口型大過柏木 再吹奏隔離柏木好有儀態 呢個真心笑左

有啲好頂癮、呼吸都係原罪

但最好笑都係十連生日倒數
多謝救世珠令我呢個本應出坑人士仲有心機追下48G
只係睇過AKB以前幾個MV
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

岩岩飯知佢16未夠都真係嚇一跳 不過近年個樣同歲數都接近返d 另一個成員高柳明音又係越來越後生 逆生長
baobao 定豬

U

=.=

高豬

掘掘豬
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

岩岩飯知佢16未夠都真係嚇一跳 不過近年個樣同歲數都接近返d 另一個成員高柳明音又係越來越後生 逆生長

想當年SKE最鐘意依三條友

唔小心係女飯個twitter到搵返幅圖出黎
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

ske最心水係秦佐 向田 小木曾
你們過得好嗎
佢地走左無睇ske
古川係咪會出書?

嗯 呢班好嘢嚟

長期save係電話 扮咩岩岩搵返出黎
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

你們過得好嗎
佢地走左無睇ske

K2友wo 佐和子聲優幫game配音多 都叫ok 向田早排有返黎睇公演 家下普通人 唔知有冇拍拖家下 小木曾話被求婚唔知結唔結到 之前搞過再會活動
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

你們過得好嗎
佢地走左無睇ske

K2友wo 佐和子聲優幫game配音多 都叫ok 向田早排有返黎睇公演 家下普通人 唔知有冇拍拖家下 小木曾話被求婚唔知結唔結到 之前搞過再會活動

Team C
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

你們過得好嗎
佢地走左無睇ske

向田一畢業俾人爆個條仔好撚柒
49g mb 睇仔眼光真係好差
我以為小木曾嫁左 佢條仔好似ok有米

長期save係電話 扮咩岩岩搵返出黎

冇save
佢自己打tag幫自己賣cp又係經典
仲有之前twitter賣性感

直播瞓著 雖然小事,但真係要同後輩須田/ 惣田請學習下職業意識
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

你們過得好嗎
佢地走左無睇ske

我唯一希望佢換左條正常啲既仔我就安落
就係隻松井豬搞到我玲永遠要做二奶,依加仲要畢埋業,屌

當年總選松珠14位 玲奈10位
松珠個樣難睇到呢

唔好再講,講親都嬲
一入後台就係度狂喊,成班人扑上去安慰佢
玲奈企埋一邊dup低頭好似做錯事咁樣
唔知點解拎第十位好似殺咗人老竇老母咁

記錄片訪問玲奈都慘
佢話高排名過珠唔知點面對

大佬,又無做錯野
佢自己打tag幫自己賣cp又係經典
仲有之前twitter賣性感

直播瞓著 雖然小事,但真係要同後輩須田/ 惣田請學習下職業意識

須田早2日等開摔角直播SR都訓著左
不過係未開就訓左

俾面008 呢單野算啦

不過唔該唔好再搞nmb, 顧掂自己隊 ske 先啦!
就嚟推到爆po,睇嚟你地真係好憎我珠
貴圈真亂
覺得松珠個樣好老
同隔離班囡囡好唔夾

你們過得好嗎
佢地走左無睇ske

我唯一希望佢換左條正常啲既仔我就安落

換件靚仔d得唔得
呢度冇松井豬飯

有都變冇

單向屌冇交嗌好悶

最近睇高登拖磨區連珠巴都串救世珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞