有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike

我睇46系仲過癮 新鮮野
48十年如一不求變
where is your 救世主

但好似試過初戀咁
好難將同一份情感放多次落去
不過睇46輕鬆好多 歌都好聽啲

睇46唔使用力推 輕輕鬆鬆der
48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣
睇idol有時都係求開心姐

46跳舞正好多,你睇48d新歌好群魔亂舞feel

我之前都唔鐘意48呢啲idol
係睇欅先知原來idol gp都可以咁型

睇跳舞既話nmb 僕以外の誰か依首都好正
個個都好有氣場

可惜成績麻麻
上唔到MS
金毛真係好撚樣衰
上年拍中谷美紀套劇嗰時個feel最正

呢個樣真係唔錯

個時我都係靠佢睇曬成套劇
佢同初戀真係好正

點解要染金毛

話你知咩叫尾機

白間?其實佢依家係兼任akb定客串下mv,我唔係好熟佢地d制度

nmb其實run得幾好
彩組之後有白間矢倉
再下一代有萬年蘿莉同008
係要點推佢地出村外

我淨係鐘意迷路姬

佢係咪要冷凍兩年?

要問隔離nmb post啲飯
其實我完全唔熟
剩係鐘意008

008 同好
唔想再晒錢投
投太少又冇用,太多又肉赤
今年目標係奈和入到16名內
有實力又有heart,但咁多年黎都唔上唔落
玲奈畢業個期揾左奈和做代役C 好感動,但之後又冇乜搞作...
呢排有豆腐摔角同選左佢做下一單選拔,好想佢可以出人頭地

RH佢做前のめり代役C
佢聽到飯call佢喊到

可惜年齡捱唔到好耐、雖然係5期,但仲大過救世珠

比萬年次世代騎住
我覺得佢可以做ske版既白間美瑠
當ace唔係度時候既代ace
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

48因為你唔推佢就會死 所以involvement好高 要比好多心力玩

飯48 會心痛呢樣個樣

其實48以前d歌風格仲多樣啲, 要型同震撼力都有好似 river 嗰種
欅坂係marketing 同個 image 搞得好, 同埋秋元康個重心都轉移左去佢地度
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

其實48以前d歌風格仲多樣啲, 要型同震撼力都有好似 river 嗰種
欅坂係marketing 同個 image 搞得好, 同埋秋元康個重心都轉移左去佢地度

48以前啲歌真心好聽 live 又好睇..
有春單抒情 夏單活力 秋冬單型格
以前
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

以前

river真係好正
我都開始戒睇AKB

x2
2個推都上年走左

48十年如一不求變

但好似試過初戀咁

飯48 會心痛呢樣個樣

以前

river真係好正

總長嗌AKB~~~

飯48 會心痛呢樣個樣

以前

river真係好正

呢幾年覺得幾好聽既係
曲奇
我們不戰鬥
http://news.livedoor.com/article/detail/12854172/
本來都唔想屌埋山本彩
我個日真係睇電視睇到呆左
山本彩真係串過馬撚
屌監督 仲話人被害妄想
迎歡討論

008 同好[/quote]

聽佢講野好得意
2017喇仲睇akb
睇夜神平手好過啦

不了

飯48 會心痛呢樣個樣

以前

river真係好正

呢幾年覺得幾好聽既係
曲奇
我們不戰鬥

我們不戰鬥成隻碟都正啦
D舞風個人唔鍾意D太IDOL既,好悶
好似カモネギックス同ha呢d就超鍾意(カモネギックス紅白version正到 )
但近年single少左好多

008 同好

聽佢講野好得意[/quote]
把聲勁得意
講野又鳩下鳩下咁
好撚正

飯48 會心痛呢樣個樣

以前

river真係好正

呢幾年覺得幾好聽既係
曲奇
我們不戰鬥

我們不戰鬥成隻碟都正啦
D舞風個人唔鍾意D太IDOL既,好悶
好似カモネギックス同ha呢d就超鍾意(カモネギックス紅白version正到 )
但近年single少左好多

呢首已經係個人覺得本部最後一首好聽既主打
再鞭珠聚一聚人流先

Wcentre比一比
松井珠理奈
猜拳女王
request hour史上初連霸偉業達成 15-16年
SKE centre 18回
出道以來連續AKB選拔
大top
有專車接送,洗費揮霍
1流藝能事務所所屬
單獨CM
兼任AKB名義TV出演多數(含特番)
2套電視劇(其中一套為女主角)

結果:
生寫真買取價格:300yen以下

寫真集銷量:3萬本

twitter followers:14萬

紅白總選:11位

浴衣祭舞台events:未完賣
http://news.livedoor.com/article/detail/12854172/
本來都唔想屌埋山本彩
我個日真係睇電視睇到呆左
山本彩真係串過馬撚
屌監督 仲話人被害妄想
迎歡討論

繼續攬住老豆肥秋同厚顏無恥落去啦
呢d人出村外一日已經夠比人收皮
咩都假 有咩可能推左咁多年 twitter 得14萬人...佢啲fans唔多但對佢都好盡力 咁都推到第3

話你知咩叫尾機

白間?其實佢依家係兼任akb定客串下mv,我唔係好熟佢地d制度

nmb其實run得幾好
彩組之後有白間矢倉
再下一代有萬年蘿莉同008
係要點推佢地出村外

我淨係鐘意迷路姬

佢係咪要冷凍兩年?

yes
咩都假 有咩可能推左咁多年 twitter 得14萬人...佢啲fans唔多但對佢都好盡力 咁都推到第3

松井玲奈94萬
8年黎食咁多資源做呢個成續,你唔撚醜架?

松井玲奈94萬

官推vs民推
唔睇名以為講緊生狗里奈

松井玲奈94萬

官推vs民推

如果計埋畢業生Ske嚟講咁佢算第二高既、第三弓似係鬼頭bb,14萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞