有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
講真珠理奈 同 sakura 兩個都好有機心
http://itest.2ch.net/shiba/test/read.cgi/akb/1490413979
又救世

松井珠理奈 @JURINA38G 3 分前
いつだってセメントだぜ❗
#選抜総選挙
#立候補
#真剣勝負

日文"真剣勝負" 即係點解?

肥秋鍾意呢種

珠係由細縱到大
櫻係機心重
辣殺
櫻我冇乜野
反而覺得 睇住一個最識玩呢個遊戲既人
點繼續玩落去都幾有趣
佢畢唔畢業ske都係收皮嫁啦

btw個樣就老左幾年 邊似玲奈bb keep得咁好

珠係由細縱到大
櫻係機心重

講真丫 Akbg成3百人
無機心又點上位呀 唔通成世做2打6咩
櫻花都係總選11位升得咁快 營運先開始推
松珠呢d起點太高 營運又捧得太勁 而家連自己都唔清楚適合走既路線

佢畢左業都唔知有乜後路
紅白總選見晒底 捧左咁多年(ske不動c+Akb 幾次c+靚企位)村外人氣都咁低
又冇一技之長
個事務所又廢
http://itest.2ch.net/shiba/test/read.cgi/akb/1490413979
又救世

松井珠理奈 @JURINA38G 3 分前
いつだってセメントだぜ❗
#選抜総選挙
#立候補
#真剣勝負

日文"真剣勝負" 即係點解?

咪姐係認真分勝負囉

佢畢左業都唔知有乜後路
紅白總選見晒底 捧左咁多年(ske不動c+Akb 幾次c+靚企位)村外人氣都咁低
又冇一技之長
個事務所又廢

佢依家好似轉行性感路線
btw 玲奈樣全盛期係兼任乃木坂個時 靚到

佢畢左業都唔知有乜後路
又冇一技之長
個事務所又廢

人地仲有排係48gp玩驚咩丫
應該48gp收皮個日佢先畢業
你班友仔反營運反我地救世珠

成班焦土派
一定係鬼!
佢同sakura都麻麻地 睇完新單mv更加唔鐘意sakura

成班焦土派
一定係鬼!

連48g第一次世代救生珠都反都唔知咩心態
要不是我地小珠 akb隻大聲鑽石早就收皮

佢畢左業都唔知有乜後路
又冇一技之長
個事務所又廢

人工好似跟資歷加上去
愈留得耐人工愈高 俾我都唔走
宮澤都呻過無左akb個份糧收入少左一半

佢畢左業都唔知有乜後路
又冇一技之長
個事務所又廢

人工好似跟資歷加上去

有akb個名同冇差好遠

珠係由細縱到大
櫻係機心重

講真丫 Akbg成3百人
無機心又點上位呀 唔通成世做2打6咩
櫻花都係總選11位升得咁快 營運先開始推
松珠呢d起點太高 營運又捧得太勁 而家連自己都唔清楚適合走既路線

如果調轉你學校有人好出位 會巴結老師校長 之後做埋領袖生學生代表
或者公司有人托老闆大腳搏上位 又點
再唔鐘意珠 佢廢其實係一個悲劇
染左頭髮連個樣都唔同左咁既 成隻泡菜咁

成班焦土派
一定係鬼!

冇救世珠咁屈就要空降akc做c akb一早摺埋喇

佢畢左業都唔知有乜後路
又冇一技之長
個事務所又廢

人工好似跟資歷加上去

有akb個名同冇差好遠

只求畢業左mb有野撈下餓唔死就夠
最好會update埋近況相個啲
有啲mb走左人影都唔見隻
染左頭髮連個樣都唔同左咁既 成隻泡菜咁

泡菜妹靚啲

成班焦土派
一定係鬼!

冇救世珠咁屈就要空降akc做c akb一早摺埋喇

駁唔到
此post已完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞