有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
貓頭班人以前屌開露露卒左業無左目標轉曬去屌救世珠

露露係paruru?

佢有咩好鬧

不嬲比人屌開架啦
話佢上節目西面+HEA
村內番組就HEA做,村外先認真
大把野

呢啲角色設定問題嚟姐
雖然我都幾鐘意paruru

咁點解珠唔可以係角色問題

paruru本身性格就係咁
見到靚仔先有精神

唔係黑prr但佢咁既行為已經係完全偶像失格
老實講
好多top 都有野曾經俾人黑過啦 廢事舉例啦
風水輪流轉 呢排松珠hit咪講下佢
呢個post都有講其他mb既
老實講

由推櫻花變做憎櫻花我應該係第一個
老實講

姐有排都鐘意過松珠嗚哇雖然得幾個月
老實講

其實以前都唔肯定佢有無整,但睇佢宜家係劇個樣真係超過9成機會
係咪有珠推出現可以罵戰
老實講

其實以前都唔肯定佢有無整,但睇佢宜家係劇個樣真係超過9成機會

我覺得塊面肥咗咋.
新單MV 塊面好肥
係咪有珠推出現可以罵戰

LM
我黑指原多啲
有冇人睇team8
我認唔到中野郁海好似唔同咗樣咁

換左髮型 佢露額頭易認啲個樣

哇屌真係認唔出

有陰靚啲

識推一定推倉野尾成美
老實講

第二個
我黑指原多啲

仲有櫻花
真係好撚黑人憎
係咪有珠推出現可以罵戰

唔係珠推都可以罵戰既 最緊要想你點罵
佢幾次咁講nmb 夠晒我地黑佢啦
唔通仲要去握一握佢 問佢係咪好憎nmb先黑佢呀嘛?

下下挑機撩交打咁

下下挑機撩交打咁

真心唔明佢成日充滿敵意做乜
所以紅白11位同SKE少咁多成員出紅白
Sorry心都涼晒
頂唔順佢d扮嘢微表情同埋對死人O字腳囉
好地地睇緊指原BB唱紅胖次佢又係隔離跳到成隻雞咁 慌死人唔知首歌係佢既咁

下下挑機撩交打咁

真心唔明佢成日充滿敵意做乜
所以紅白11位同SKE少咁多成員出紅白
Sorry心都涼晒

佢還佢
其他成員還其他成員
攞櫻花同佢比簡直係侮辱櫻花
人地聰明又靚女咁多
最緊要唔會係自己地頭霸生霸死 冇c做好似少左忽肉咁
估唔到依度都有同志 奶黑黎報個到

完全覺得越紅的member 越虛偽. 櫻花 松珠

櫻花又係好興痴當紅member. 一想到指原炎上時同被民推上頂點時的差別,不了

櫻花係霸唔到c位唔係唔想霸
hkt一黎就比mio同meru上位 再黎先係佢同兒玉雙c 之後再整個hana單c hkt營運都無打算係hkt推佢 佢都攞左akb單c咩都夠
只係兼任team a都做到team a歌既center 咁都無成績真係強推之恥 對唔對得住咁多資源

只係攞個第六就話要目標攞第一 唔知醜

依家48g握手除咗山本彩,黑櫻已經係最快完賣果個,咁都唔叫有成績?
佢係c/w做team A歌c係佢轉官推之後好耐嘅事啦
其他分團top山本彩、松井珠一樣有做過本店team歌c
你想屌佢強推都唔係拎team c呢啲碎料黎做例子啦
係melody單c比班元老眾星捧月,套套村內劇都做主役,呢啲就真係強推吸資源喇

識推一定推倉野尾成美

呢位妹妹個女帝傳說成串厚,連bingo都拎過黎玩
第時如果team8紅咗,唔知會唔會有人開po問「有冇人好憎倉野尾成美」
屌你地家陣做完野係咪冇得嗌交啦
攞櫻花同佢比簡直係侮辱櫻花
人地聰明又靚女咁多
最緊要唔會係自己地頭霸生霸死 冇c做好似少左忽肉咁

長黑髮中分嗰陣最好睇
而家金毛好柒

依家金毛真係柒到冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞