[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
哇屌....Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X良心價啊 6199 T記!!!!!!!

問左賣晒

抵玩!EPC 米王買張asus strix 要$78xx

佢玩4k mon架嘛
哇屌....Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X良心價啊 6199 T記!!!!!!!

腦場有冇可能會再平d

腦場有冇可能會再平d

腦埸貴一舊

腦場有冇可能會再平d

腦埸貴一舊

巴打知唔知幾點會有

腦場有冇可能會再平d

腦埸貴一舊

巴打知唔知幾點會有

尋晚發夢睇到今日有

腦場有冇可能會再平d

腦埸貴一舊

巴打知唔知幾點會有

尋晚發夢睇到今日有

唔該巴打

腦場有冇可能會再平d

腦埸貴一舊

巴打知唔知幾點會有

尋晚發夢睇到今日有

唔該巴打

gigabyte啲定價咁進取

冇信仰既一定會狗衝左
Gigabyte 張rx470 4GB 1199咁撚平既

冇信仰既一定會狗衝左

Giga嗰張都有RGB呀

冇信仰既一定會狗衝左

我想話冇牌子信仰既話

冇信仰既一定會狗衝左

我想話冇牌子信仰既話

Gigabyte張野仲有另一個版本,有咩唔同
悠二試冇想像中咁好個粒Ryzen係咪行default core frequency
SilverStone Primera Series PM01 ATX Case
想問下呢個箱係咪冇位裝blue ray光碟機
新手無知問題
ryzen 1600 單春3.2GHz
ryzen 1700 單春 3.0Ghz
係唔超嘅情況下
1600 4核(即係玩而家大多數遊戲)性能係咪高過1700

冇信仰既一定會狗衝左

我想話冇牌子信仰既話

好似係以前xtreme gaming同g1 gaming嘅分別
散熱唔同

冇信仰既一定會狗衝左

我想話冇牌子信仰既話

好似係以前xtreme gaming同g1 gaming嘅分別
散熱唔同

有三個版本喎
最平唔使六千

冇信仰既一定會狗衝左

我想話冇牌子信仰既話

散熱唔同

有三個版本喎
最平唔使六千

aorus xtreme未出
SilverStone Primera Series PM01 ATX Case
想問下呢個箱係咪冇位裝blue ray光碟機

新手無知問題
ryzen 1600 單春3.2GHz
ryzen 1700 單春 3.0Ghz
係唔超嘅情況下
1600 4核(即係玩而家大多數遊戲)性能係咪高過1700

1600係6核

兩者打機性能差唔多
悠二試冇想像中咁好個粒Ryzen係咪行default core frequency

超左都係哂氣.相差太遠

已經唔關事核心數.頻率事
呢一期Gigabyte d卡係好抵玩
我部router2.4g成日上唔到網 wifi顯示係連緊但上唔到網 5g個個就冇事 有時中斷連線再連翻又得 有咩辦法整翻好?
型號 rt-ac68u
我好似講太多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞