[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
咁開核呢?

冇咁易開啦

呢d要等人去研究
放悠二LIST $2200全新文書機
本來買黎鋪頭用, 但臨事有事做唔到落去 (人生意外)
全新砌完未用過盒未扔有單
仲有個$900新MON又係一次都未用過全新
打包$2500, 淨機$1600

就咁可否睇YouTube 1080p,Bt?
保密協議

以電腦硬件界.簡單d黎講

直到某個時間前.

唔可以售賣.唔可以公開.唔可以透露.唔可以放出任何評測 之類

4月11先完nda?

r7熄兩粒等唔等於r5
摩斯密碼講下都好

只能講

唔好信而家網上任何由Ryzen 7 關閉核心數模擬4c8t 6c12t ryzen既評測

明明應該係同一粒
好個面定壞個面
保密協議

直到某個時間前.

唔可以售賣.唔可以公開.唔可以透露.唔可以放出任何評測 之類

4月11先完nda?

r7熄兩粒等唔等於r5
摩斯密碼講下都好

只能講

唔好信而家網上任何由Ryzen 7 關閉核心數模擬4c8t 6c12t ryzen既評測

明明應該係同一粒
好個面定壞個面

網上評測好似都係講好個面
悠二你咁講 我念緊轉唔轉r7 嫁

而家新果D過二千文書機 YOUTUBE 1080P BT 呢D絕對無問題啦

而家新果D過二千文書機 YOUTUBE 1080P BT 呢D絕對無問題啦

tg:Yerrt 傾下?
保密協議

直到某個時間前.

4月11先完nda?

r7熄兩粒等唔等於r5
摩斯密碼講下都好

只能講

咁講法, R5咪拜拜
有冇右側透嘅機箱推介

Silverstone PS07
悠二你咁講 我念緊轉唔轉r7 嫁

唔急用,可以觀望
如果急用嘅話,都唔會等啦
我只係講

”其中一粒”比我想像中差
我只係講

”其中一粒”比我想像中差

其中一粒加引用
應該有暗示
有無巴打破解下
ryzen 5 係有四核八線同六核十二線

r5 1400 係四核 r5 1600 係六核
其他個d你地自己諗

詳細等我4月11放review
其實已經俾左好多提示

心水清既巴打應該會知
想問下呢家ryzen 1700 有咩風/水冷推介?nh d15/d15s有for ryzen未?

Thanks

繼續問

香港已有

水冷可以買corsair h110i

係香港corsair 目前唯一裝到既水冷

Cm 有d款都得

等左大半個月都未齊扣具
其實已經俾左好多提示

心水清既巴打應該會知

已經好明顯
有冇人知邊度有PCI-E x16 to M.2 adapter賣
要多過一個M.2口
類似http://www.servethehome.com/wp-content/uploads/2015/11/Dell-4x-m2-NVMe-Drive-PCIe-Card-600x374.jpg
但唔要咁長身
有冇人知邊度有PCI-E x16 to M.2 adapter賣
要多過一個M.2口
類似[戈一土]http://www.servethehome.com/wp-content/uploads/2015/11/Dell-4x-m2-NVMe-Drive-PCIe-Card-600x374.jpg[/img]
但唔要咁長身

要多過一個M.2口
類似
但唔要咁長身

其實已經俾左好多提示

心水清既巴打應該會知

用追故mode 真係好多提示,不過你入咗邊兩粒?
悠二: I have an i7 4c8t因為打機better, I have a ryzen 5 4c8t因為有貨到, o, 有款畀想像中差

劣作

中唔中
其實已經俾左好多提示

心水清既巴打應該會知

代理已家到貨得1400 1600
其實已經俾左好多提示

心水清既巴打應該會知

到時放Test會有RYZEN R5 1400 同 R5 1600

香港一開始都只有呢兩粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞