【來讓我命運和你箍緊】《虔誠者》(15)

1001 回覆
267 Like 3 Dislike
到廢時出來
緊張
有冇人覺得zw好似太靠第六感

但無第六感得體能技巧死幾次啦
蜘蛛小子學咗忍蛋招閉氣啫 未死嘅
有冇人覺得zw好似太靠第六感

但無第六感得體能技巧死幾次啦

我相信zerowind就算無第六感都贏到
保護身邊人嘅力量係無窮無盡(except廢時)

如果攞支死命水比佢飲
會發生咩事

如果攞支死命水比佢飲
會發生咩事

會變蜘蛛俠
就在糾纏之際,立青搶走了殺凌竹的藥劑並返回到張靈風身邊,赤曲也只得站到殺凌竹面前保護住他。

「風叔叔‧‧‧搶到手。」立青與張靈風並肩,高度在他的頸部。

「上面似乎都有場大戰,你上去支援先。」張靈風說。

「咁出面個嗰導彈,仲有我手上枝藥劑‧‧‧‧‧‧」

「導彈放喺原地,藥劑你保管住,佢哋唔會埋到你身‧‧‧即刻上去,我好快會跟嚟。」

立青點頭,便一股衝勁的由樓梯跑了上去。

「之後落嚟我唔會留手。」赤曲

「你同下一個對手講。」說畢,張靈風也都跟著立青的步伐由樓梯跑上去。

赤曲原本想追住不讓他走,但幾秒過後,虔誠者機甲感應到有東西正以近乎音速的姿態靠近!

「冰!」另一部穿住不完全的黑身紅罩人型機甲破窗突入,是殲滅者!

赤曲後退一步,不明狀況:「邊個。」

「特工部‧殲滅者。」對方把頭甲拆下,露出了真實的樣貌。

「嚟嘅目的?」赤曲微微而笑。

「受命嚟殲滅所有威脅香港同政府嘅人,仲有阻止導彈發射。」是傲家的零。
世界大戰
世界大戰

抹黑了宇宙
世界大戰

抹黑了宇宙

Oh can u feel
「老朋友,好耐冇見。」赤曲問候。

「你明明應該已經死咗。」零有點疑惑。

上次自己家族成員明明就在東龍洲把他殺掉了。

「原本的確係咁‧‧‧‧‧‧」赤曲淺淺一笑,說:「不過一切都只係場陰謀。」

狼狽得被撲倒的殺凌竹慢慢坐起身:「個日只不過係我哋幫佢安排一場假死,佢一早已經同我哋串通好,但其實背後仲一直操控緊赤兵隊。」

「你嘅目的係?」零直接問。

「你唔需要知道,你有兩個選擇,一,同我上去捉拿住頭號特工、二,你死我活。」赤曲說。

「如果你朋友當初冇暗中唆擺我家人,我都可能會幫你。」零望向殺凌竹,說:「好可惜。」

「就只係叫佢哋幫忙做少少嘢,就唔好咁計較~」殺凌竹輕蔑一笑。

「你冇資格命令傲家嘅人。」零伸出電子鋼刀。
出文機器
墨巴加油
你冇資格命令傲家嘅人。
墨巴
死命水最後會比廢時飲
利申:鳩估
死命水最後會比廢時飲
利申:鳩估

喺立青手會唔會係蜘蛛仔飲
等睇廢時放走赤曲,搞到霞中伏
其實赤曲係咪唔想小時捲入呢場陰謀所以先做到赤兵隊遺棄佢
等睇廢時放走赤曲,搞到霞中伏

霞中伏有乜所謂
靈風唔好中伏就得
狼王呢
狼王呢

仲有小一呢?
狼王呢

仲有小一呢?

出黎收黑色機甲皮 或者小一被同化,同狼王大戰五百回合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞