【來讓我命運和你箍緊】《虔誠者》(15)

1001 回覆
267 Like 3 Dislike
究竟獨無雙型d定蜘蛛仔型呢?

算啦 蜘蛛仔
等陣...

算啦 蜘蛛仔

肥駿型啲
咁叫zero wind仲好啦
我想問好耐 究竟零勁啲定小一勁啲?

零喱個垃圾機械佬……
我覺得小一近身勁d
我估零應該係同雲一樣係玩槍嘅人

零喱個垃圾機械佬……
我覺得小一近身勁d

但係佢好似係用部未完整既機械 而且佢好細個已經打贏個老豆做繼承人

零喱個垃圾機械佬……
我覺得小一近身勁d

但係佢好似係用部未完整既機械 而且佢好細個已經打贏個老豆做繼承人

零都知道部機械係害人野
緊係唔用

零喱個垃圾機械佬……
我覺得小一近身勁d

零都知道部機械係害人野
緊係唔用

之前好似講過小一勁過零

零喱個垃圾機械佬……
我覺得小一近身勁d

零都知道部機械係害人野
緊係唔用

之前好似講過小一勁過零

佢好似係傲家最勁個個
唔講小一都唔記得左佢存在 佢依加係邊?
唔講小一都唔記得左佢存在 佢依加係邊?

打完赤皇比屋企人捉左返去坐監

1>0
所以小一勁過零
「咁個到就靠你。」我說。

「好,原本來佢一直計劃緊用生化武器襲擊成個香港⋯難怪一直封閉資訊,連一啲風聲都冇。」

「佢哋怕一講出個計劃,會有部分成員唔同意,始終佢哋身邊都有親人喺香港依塊土地生活。」

「睇怕我哋到最後一刻,先會知道自己發射嘅係神經毒素⋯害死自己。」

「VX神經毒素散播得太快⋯佢哋應該預計左要犧牲負責確保、裝設、發射嘅成員。」我推測。

「我識做。」蜘蛛小子深深吸一口氣,說:「喂,有機會嘅話,今晚見!」

「好!」

「潛入咁耐,我總算可以發揮啲功用。」蜘蛛小子說完這句便苦苦一笑,然後掛掉電話。
Live
live
加速plzzzz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞