【來讓我命運和你箍緊】《虔誠者》(15)

1001 回覆
267 Like 3 Dislike
「四十三樓一隊人,二十九樓兩個,頂樓一堆。」張靈風站在原地,抬頭觀視一下情況,忽然眼神一銳:「仲有一個‧‧‧‧‧‧」

他一個向後急跳,避開了頭頂上方直射下來的音波炮!其威力大得可以由五十多層,直破磚瓦地板至地面的大堂。

亦因此,這橦大樓被貫穿了一個大洞,可以由大堂向上直望至五十多層之高。如果剛才中了這一炮,恐怕會如同被千斤錘子壓下一般,瞬間變得稀巴爛。

幾秒之後,一個彷如穿住雪白盔甲、背有披風的人型機械從最上層,降落到地面,不見五觀的藍色玻璃幕層面罩,凝視住張靈風。

「果然好了不起‧‧‧‧‧‧頭號特工。」

張靈風沉言不答,只注視著他一身的構造。因為這部人型機械,他也是第一次遇見。

「我諗,你目標都同我哋赤兵隊一樣。」人型機械簡潔地說:「摧毀特工部。」

「所以,搵所有人同你陪葬?」張靈風反問。
Zw呀爸呀媽生左個救世主出黎
結局加甜 寫zw返去搵雙喬啪啪啪
虔誠者
係赤曲
赤曲?
個機器人係咪赤曲?
赤曲
應該係輓歌殺左重傷赤曲, 仲拎左佢套甲向特工部報復
赤曲回魂
赤曲同廢時加甜
好期待大亂鬥
如果真係赤曲嘅話肯定又係tbb啲老土劇情
廢年感性對話講以前點點點勸曲收手

如果真係赤曲嘅話肯定又係tbb啲老土劇情
廢年感性對話講以前點點點勸曲收手

曲一定要死 騎士團變成第四勢力
係輓歌?
好緊湊呀
呢個位停
zerowind會唔會比呢部野打死
之後變左傲小一做弒神者
之後變左傲小一做弒神者

唔係已經講咗小一喺弒神者嘅主角咩?
之後變左傲小一做弒神者

咁原本係zerowind做弒神者嫁嘛
之後變左傲小一做弒神者

唔好啦
我好鐘意zerowind
之後變左傲小一做弒神者

唔好啦
我好鐘意zerowind

Zw太屈 對面跟本唔洗打
真係咁早完到
好似仲有好多嘢未寫

呢個故應該推緊世界觀,好多支線應該其他主角去解

但淨喺呢套已經有好多未講嘅野

主線加咁多支線 如果要星期日大到結局 起碼每晚二 三十萬字先得

所以應該係燒墨說?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞