一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
上緊堂
有個出名惡嘅miss叫個同學仔企身答問題
而個同學就扯緊旗,唔肯起身
個miss就發嬲叫佢去課室後面罰企
佢唯有死死氣插住袋搭帳篷‘烏’低個身咁行去後面
好多人係度偷笑,佢又眼濕濕咁款
笑足佢成個高中

點解上堂無啦啦會扯旗?

絲打?
基本上係男人都試過上堂扯旗 特別係瞓醒

啫係你上堂瞓教? 每次瞓醒都要扯?咩原理?

上堂瞓醒真係好易扯
有時無啦啦諗起d咸嘢都會硬一硬
扯緊旗最驚就係企身答問題

成日都扯,你地條丁都幾忙
有次揸老電,去到紅綠燈有第二架過左黎
隻死肥Mk懶型咁俾曬空油想串鳩我咁,點知開車轉彎果陣又唔知自己肥片得低得制、跣住剷上行人路,我一路揸一路笑到仆街,係笑到眼都合埋果隻,差D到我炒

雖然感覺好痛 都幾抵死
細個果時同人鬥快衝入酒店大堂。衝果時睇唔到扇玻璃門,以為打開左。結果下一秒正面撞玻璃,趴左係地好耐都企唔起身
臨踏上小巴第一級個刻仆街
仆到流血
柒到唔敢望其他乘客

下次小心d
小學個陣唔知點解好多時放既屁都好臭,仲要放得幾密

跟住有次同班fd練完跑之後搭巴士

就快落車個陣我忍唔住放左個屁

當我準備落下層既時候

同我同站落車個fd走上前笑笑口問我個屁係咪我放

我當堂紅都面晒,老母知道左之後到今時今日間中都會拎返件事出黎笑我

個po有味
有次坐巴士嘅時候 準備落車啦
點知架車未停定 我成個人衝左向前
一掌拍左落前邊個乘客個頭度

有冇俾人屌
係遠處見部lift d人就黎入哂 拿拿聲飛奔過去
點知果日落雨 地下濕淋淋
我就係lift門前兩步既距離一跣就跣低左 成個仆左係到
地下d水仲搞到成個人濕哂
我抬起頭 望一望部lift 起碼6,7個人係lift入面
冇人笑...冇人講野 就咁6 7對眼望住我 全世界好似靜止左咁
然後lift門徐徐關上
我先回過神來企番起身

到岩岩我先醒起 點解我係lift門前面仆街 都冇人禁住個開lift制比我拿拿聲入黎呢

啲人都幾仆街
隻死肥Mk懶型咁俾曬空油想串鳩我咁,點知開車轉彎果陣又唔知自己肥片得低得制、跣住剷上行人路,我一路揸一路笑到仆街,係笑到眼都合埋果隻,差D到我炒

雖然感覺好痛 都幾抵死

唔記得打返個重點,佢之後跌停果陣係成隻蛤蟆反轉左肚四腳朝天咁樣先令我發狂大笑
上緊堂
有個出名惡嘅miss叫個同學仔企身答問題
而個同學就扯緊旗,唔肯起身
個miss就發嬲叫佢去課室後面罰企
佢唯有死死氣插住袋搭帳篷‘烏’低個身咁行去後面
好多人係度偷笑,佢又眼濕濕咁款
笑足佢成個高中

點解上堂無啦啦會扯旗?

絲打?
基本上係男人都試過上堂扯旗 特別係瞓醒

啫係你上堂瞓教? 每次瞓醒都要扯?咩原理?

上堂瞓醒真係好易扯
有時無啦啦諗起d咸嘢都會硬一硬
扯緊旗最驚就係企身答問題

成日都扯,你地條丁都幾忙

作為男仔,我覺得我都算易扯
有時同女友出街,拖下手仔
都可以扯到硬一硬,好撚尷尬
中學個時搭巴士去補習
我隔離就坐左個OL
因爲個站唔多人落 我驚落唔切
所以車未停定就準備落車
點知我企左起身準備行個時 個司機突然間剎車
跟住我一野隊左個屎忽去OL到 好似撞到佢塊面
唔知有無掂到佢個嘴
我頭也不回咁落車
中學個時搭巴士去補習
我隔離就坐左個OL
因爲個站唔多人落 我驚落唔切
所以車未停定就準備落車
點知我企左起身準備行個時 個司機突然間剎車
跟住我一野隊左個屎忽去OL到 好似撞到佢塊面
唔知有無掂到佢個嘴
我頭也不回咁落車

Hahaaa 好慘
小學個時肚痾。又無同老母話請假,結果最後忍到放學,返屋企途中忍唔住癩左,仲要扮無野一直返屋企,返到屋企先發現成條褲啡色

條褲仲要係白色

雖然感覺好痛 都幾抵死

唔記得打返個重點,佢之後跌停果陣係成隻蛤蟆反轉左肚四腳朝天咁樣先令我發狂大笑

冇圖真係爭啲
去旺角某間甜品店食甜品 想嗌野食果陣叫店員啦 點知叫左幾次條友都唔應 我就勁大聲叫'寫野唔該' 無啦啦後面有條友應我 dllm原來嗌果個原來係客嚟 當我知道左之後真係好想深潛係枱底
同幾個客係office 睇工程,掀咗一格天花望下入面咩環境,點知好撚大塵仲吸到少少入口

望完就一路飲水一路同個客傾單嘢點做點做
傾傾下瀆親氣氣啲水噴到個客個身同office 張檯,好似唐伯虎入面對穿牆條撚樣咁

有日番餐廳做part time waiter, 番番下急屎就去左痾屎,咁通常我去公廁都會鋪廁紙先痾。痾完出到黎無耐有人拍拍我膊頭指住我後面,我心諗咩事 回頭一望見到d廁紙sip住條褲到 跟住即刻抆走掉左佢 7到飛起
小學個時肚痾。又無同老母話請假,結果最後忍到放學,返屋企途中忍唔住癩左,仲要扮無野一直返屋企,返到屋企先發現成條褲啡色

條褲仲要係白色

地鐵拍卡入閘入錯隔離(當左外國咁)
入唔到我仲大大力推一推個閘機又拍多幾次卡都入唔到去,跟著仲一臉不可置信咁望住個閘機心諗點解入唔到
最後隔離個阿姐指我去返啱邊個閘機我先入到
利申 試過好多次

永遠用最邊個部
有次收咗工去文具鋪買筆
俾錢果時見到部平時d小妹妹排長龍嘅星夢學園機無人玩
佢個畫面彈出嚟話免費試玩
咁好奇之下就禁黎睇下到底玩咩
入咗試玩後,部機有得揀入唔入卡
入咗卡game入面條女就有靚衫著
我就揀左無卡淨試玩
呢個moment 原來後面已經有個拎住一大本卡簿既妹妹係度排隊
佢仲好好人想借 d 卡比我用....
我唔好意思拎人d 珍藏就話唔洗,我讓佢玩啦我走啦咁,
點知妹妹竟然好有禮貌咁叫我玩左先,佢要入卡玩...
咁我就焗住廿鳩幾歲人係文具店職員同小妹妹面前玩左一鋪....
game入面條女仲要著住d 泥土色底衫褲勁柒, 我又緊張得滯搞到禁制差唔多ALL MISS
連d 職員都忍唔住笑...

小學雞搭小巴 就坐對住樓梯個位
架小巴唔減速咁劈個髮夾彎
我冇揸扶手 一個人仰馬翻
成個碌左落去樓梯同度門中間個窿度
要屋企人扶番上嚟
有次喺公司同我同事傾緊嘢 傾傾吓佢話要去廁所
咁我就擰返轉頭埋位做嘢 隔咗三十秒聽到開門聲
我以為係頭先同我講緊嘢嗰位同事 就好大聲講咗句 你唔係去咗廁所咩?咁快嘅
點知一擰轉頭就見到係老闆走鸣咗入嚟
佢問我係咪有咩事 我紅都面哂話冇嘢呀 我以為係我同事
好彩佢唔識聽中文 如果唔係仲樣衰
有次喺公司同我同事傾緊嘢 傾傾吓佢話要去廁所
咁我就擰返轉頭埋位做嘢 隔咗三十秒聽到開門聲
我以為係頭先同我講緊嘢嗰位同事 就好大聲講咗句 你唔係去咗廁所咩?咁快嘅
點知一擰轉頭就見到係老闆走咗入嚟
佢問我係咪有咩事 我紅都面哂話冇嘢呀 我以為係我同事
好彩佢唔識聽中文 如果唔係仲樣衰

有日番餐廳做part time waiter, 番番下急屎就去左痾屎,咁通常我去公廁都會鋪廁紙先痾。痾完出到黎無耐有人拍拍我膊頭指住我後面,我心諗咩事 回頭一望見到d廁紙sip住條褲到 跟住即刻抆走掉左佢 7到飛起

咁咪帶住條啡色嘅紙......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞