一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
一講起柒事就諗起愈多

有期無用火機 隨手拎幾盒火柴就出街 果晚同朋友食緊煙有個四眼哥哥過黎借火 我諗左一諗拎左盒火柴出黎 佢已經有啲錯愕 跟住果晚又大風 我就係咁撚樣擦火柴擦左四五枝又係咁熄 結果兩條友望住我係咁係度撻火柴 場面極其老尷

笑撚死我
有一次因為覺得自己好童顏
想po自己張相上網問下網友意見
點知被人起低好後悔
又del極都del唔到個po,好想搵隆捐
仲要被迫捐左一百蚊

毅進星?

幾年前成班朋友由屯門踩單車去洪水橋 途中過左兆康一條路直踩就到 單車徑右邊就係輕鐵路軌 咁我地踩踩下有架輕鐵經過 我有個朋友 佢個頭另向右面對住架輕鐵舉晒中指又拍自己屎忽

而就係呢個時候一鳩撞撚左落去個路牌度 嘩我睇晒成件事發生 笑撚到我痴線

好mk 嘅朋友
一講起柒事就諗起愈多

有期無用火機 隨手拎幾盒火柴就出街 果晚同朋友食緊煙有個四眼哥哥過黎借火 我諗左一諗拎左盒火柴出黎 佢已經有啲錯愕 跟住果晚又大風 我就係咁撚樣擦火柴擦左四五枝又係咁熄 結果兩條友望住我係咁係度撻火柴 場面極其老尷

笑撚死我

Cls
講笑話, 然後得自己笑
仲要笑到收唔到聲

身邊總有一個

之後都係會跟住佢笑
樓豬上次去醫院搞有無事

冇事啦我
好健壯
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集啪啪聲太好聽上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機

有扑野聲播出?

無扑嘢聲,不過佢應該知播緊嘅係啪啪聲太好聽,同埋嗰集只係男主持搵鳯姐齋talk,阿爸只係聽到主持同其他嘉賓講緊鳳姐嘅嘢

有樣同你類似
有次係房冇野做睇av,我不嬲一飛就飛去高潮位到,之後唔小心忟甩左個耳機
呀呀呀。。。。勁大聲播左出黎,我老豆係廳到
我本能反應係係咁9叫諗住遮住d av聲,手都震哂咁關極都關唔到
成廿秒先關到
利申:絲打

除咗以上經歷,我好似無俾人發現我睇av
不過同你一樣都鍾意睇高潮位,可能女仔比較緊張在高潮,相反男仔會睇晒成個過程,skip的話佢地就無癮

我諗起呢張

屌你 食緊晏
細個同屋企人食飯
啊嫲問我覺得表弟A點,咁岩當時表弟A個媽咪都喺度,點知我撈亂左表弟A同表弟B個名,當時以為啊嫲係問我覺得表弟B點啊,跟住喺咁當住人地啊媽面話佢好曳好煩 成枱人都呆左,我啊媽面色都沉埋喺咁批我掙

講完一大輪先發現講錯人,即刻話: Sorry我撈亂左,又曳又煩嗰個係表弟B先岩,表弟A完全相反好乖啊

講完個個就哈哈哈原來係咁 之後強顏歡笑,好想挖個窿捐入去
再分享多一件朋友既

有次我地三條友揸車出去食飯,我同朋友A坐前面,朋友B就坐後面,我地搵緊餐廳地址準備set google map嗰陣搵唔到,後座個朋友B就諗住伸個頭埋黎幫手睇,點知佢一起身就放左個勁響既屁 係響到懷疑車外都聽到 之後佢扮冇嘢,乜都冇講坐返低,途中仲喺咁用囗噴氣扮放屁聲 呠左成程

我同朋友A表情: > > >
引笑引得好辛苦 一到叫朋友B入去拎位先 我地去泊車 跟住笑到痴線
再分享多一件朋友既

有次我地三條友揸車出去食飯,我同朋友A坐前面,朋友B就坐後面,我地搵緊餐廳地址準備set google map嗰陣搵唔到,後座個朋友B就諗住伸個頭埋黎幫手睇,點知佢一起身就放左個勁響既屁 係響到懷疑車外都聽到 之後佢扮冇嘢,乜都冇講坐返低,途中仲喺咁用口噴氣扮放屁聲 呠左成程

得好辛苦 一到叫朋友B入去拎位先 我地去泊車 跟住笑到痴線

補充 本身放響屁都冇咁好笑 佢全程扮放屁先難頂
一講起柒事就諗起愈多

你個FD都冇火機 ?
人在外國 有次同個friend去百貨公司搵3M膠紙
店員問有咩幫倒我地 個friend竟然答
"Do you guys have 三M products?"

食完飯埋單,係銀包拎錢出黎跌左個condom係收銀面前
個收銀
同班fd食飯偷影個fd條女點知開左閃光燈

"Do you guys have 三M products?"

load左下
落街食野個陣架𨋢冇人,又聽緊歌。唱到一半肉緊個陣門打開
冬天去旅行報左個一日滑雪速成班
學左成個朝早
學識自己係啲高少少既斜坡滑落黎
自由活動個陣
個fd搞左陣都未準備好
咁我就滑先啦
滑到一半發現正前方有個男人背對住我好慢咁滑緊
我只係學左點樣滑
完全唔識轉彎
眼見我就黎撞到佢
我情急之下踎低左
但其實咁樣會滑得越快
我個下太緊張已經唔記得哂阿sir講過既野

當我就黎撞到佢既時候
我合埋左眼
最後好完美咁穿過個男人既褲浪
之後我唔敢望個男人
趴左係地到
個男人仲好好咁走埋黎問我:有無事啊你?
佢係香港人黎
我fd係個山坡上面笑到仆街
事後我個fd問我做咩表演雜技

下坡啲人有冇拍爛手掌
細個同屋企人食飯
啊嫲問我覺得表弟A點,咁岩當時表弟A個媽咪都喺度,點知我撈亂左表弟A同表弟B個名,當時以為啊嫲係問我覺得表弟B點啊,跟住喺咁當住人地啊媽面話佢好曳好煩 成枱人都呆左,我啊媽面色都沉埋喺咁批我掙

講完一大輪先發現講錯人,即刻話: Sorry我撈亂左,又曳又煩嗰個係表弟B先岩,表弟A完全相反好乖啊

講完個個就哈哈哈原來係咁 之後強顏歡笑,好想挖個窿捐入去

你都唔係咁樣講個表弟呀
再分享多一件朋友既

有次我地三條友揸車出去食飯,我同朋友A坐前面,朋友B就坐後面,我地搵緊餐廳地址準備set google map嗰陣搵唔到,後座個朋友B就諗住伸個頭埋黎幫手睇,點知佢一起身就放左個勁響既屁 係響到懷疑車外都聽到 之後佢扮冇嘢,乜都冇講坐返低,途中仲喺咁用囗噴氣扮放屁聲 呠左成程

引笑引得好辛苦 一到叫朋友B入去拎位先 我地去泊車 跟住笑到痴線

見唔到前面有塊玻璃撞左落去
有次係落堂
有個學生就係到R人投票比支莊
佢行黎問我:「請問係咪商學院既同學啊?」
我費事投 就答唔係
點知佢話:「我同你上同一個course架⋯」
勁柒 我隔離兩個朋友笑到仆街
之後上堂都唔知點面對佢

咁佢又問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞