一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
買野食撞到個fd吹左陣水,見佢買左兩份一樣既,仲要咁岩係我想買果樣,即刻搶左份,學bomba咁笑住講"捕獲野生撈丁",跟住有條友行過黎望撚住我,一野拎走左,仲要笑住話唔該晒wo,我fd呢個時候先講,果個係我男朋友黎架..........
係學校食完kfc勁飽 同fd玩係度笑
笑笑下想嘔 諗住跑得切入廁所
點知起步已經開始嘔 跑去廁所段路一直嘔
仲要好多人望住我 我好似屍殺列車入面d喪屍咁已經失去理智
最後嘔左條賽道岀黎 仲要成身都係
叫fd買衫比我換 岀到黎成層已經冇曬人
宜家諗唔明點解自己唔係原地到嘔
之後個段時間唔敢食kfc
以後唔敢食到好飽個陣笑
小學雞個陣要日日執書包帶唔同書番學既,而我一心諗住拎曬出黎再慢慢執番要既書入去 點知眼訓得滯拎曬出黎之後就去左訓
第二日仲on99揹個吉書包番學 一路行仲心諗今日個書包咁輕既 沒錯係吉 連筆都無支 但竟然唯一帶左手冊 結果個日既手冊係充滿欠欠欠欠欠欠

早排同男朋友去行街 佢行左去睇男裝 我睇完女裝去搵番佢既時候認錯左男朋友 個陣諗緊其他野𣈴到係藍色嬲就行左過去叫佢
仲要勁嗲低b聲 咁話 bb呢件幾靚喎
講完再望一望先知...即係掉頭走 我見到佢音音嘴笑 btw 樣幾ok 同d fd講個個都話我借d意識人
有次去同學屋企玩 咁玩咗陣就打算同佢落街食飯啦 嗰日都叫有打扮下 又有化妝 自覺行路有風 一路行就一路覺有人望我 係個啊叔黎 坐係條街到 仲要笑笑口 我心諗 望咩撚野 走去等lift嗰陣 有個啊嬸又望我 然後無啦啦行埋嚟 同我講咗句:

啊妹你冇拉褲鏈

柒撚到仆街 我嗰日仲要著黑色褲 入面條底褲粉紅色

利申藍絲
好pink的師姐你好!!
講價ten dollars 講左ten o'clock 條友
老婆有左三個月,同佢去做婦檢,
醫生問左好多問題,跟手問有冇墜過胎,
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

哇屌
中學雞 班際藍球比賽 3分air 左
有次落雨仆街,好似入波剷草咁滑行左幾秒

無左粒lin未
之前返u記成日要企門口嗌歡迎光臨嗰啲,嗌得多習慣咗,點知放工返屋企坐火車對門開嗰時嗌咗歡迎光臨,柒到喊
試過搭lift果振個frd同我講不如趁臨閂門果振一齊大嗌,點先臨閂門果振我嗌嘅時候佢禁翻開道門,然後全層人望哂落部lift到
即時好想開頭頂果個逃生門走佬
老婆有左三個月,同佢去做婦檢,
醫生問左好多問題,跟手問有冇墜過胎,
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

哇屌

帽事既...
除非老公同老婆初戀到依加都一齊
我有日心情好好
同fd放學果時
勁大聲唱
Oh bitch get out my way,bitch get out my way
咁岩前面有個人阻住左我
佢嬲撚到仆街 怒啤
我冇心架
係學校食完kfc勁飽 同fd玩係度笑
笑笑下想嘔 諗住跑得切入廁所
點知起步已經開始嘔 跑去廁所段路一直嘔
仲要好多人望住我 我好似屍殺列車入面d喪屍咁已經失去理智
最後嘔左條賽道岀黎 仲要成身都係
叫fd買衫比我換 岀到黎成層已經冇曬人
宜家諗唔明點解自己唔係原地到嘔
之後個段時間唔敢食kfc
以後唔敢食到好飽個陣笑

kfc食飽好恐怖
我有日心情好好
同fd放學果時
勁大聲唱
Oh bitch get out my way,bitch get out my way
咁岩前面有個人阻住左我
佢嬲撚到仆街 怒啤
我冇心架

以下人地柒事

中三果年同班同學一齊去間食車仔面既餐廳叫外賣
叫外賣就要自己去佢鋪頭出面攞紙同係佢個筆桶度攞筆
出面攞筆果度有一行檯係度
果日一班地盤佬坐係果度食麵
其中一個同學諗住懶型咁想扔支筆入個筆桶度
點知一聲 「Kobe」就將支筆扔左落其中一個地盤佬碗湯麵度
成班人即刻笑到收唔到聲
pm
有日行街顧住睇電話,點知行我前面個位女同學急停,隻手一野拍左落佢個pat 度
身上只係著住條底褲同Tee,戇鳩鳩咁行出屋企大門諗住掃地點知唔記得帶鎖匙跟住度門關上反鎖係出面...
有次去買外賣 見到間舖開咗半閘就烏底身入去問吓佢幾點先有得買啦
問完行翻出嚟就烏翻底身走 我一企翻直個人行出去
屌 個頭兜野撞撚咗落個閘度
痛撚到頭暈暈標眼水
舖入面個哥哥仔仲大大聲問我有冇事
回頭見到佢陰陰嘴笑
隔日再去幫襯都仲認得我呢個柒頭
勿相認

笑左出聲 好有動感 條街有冇人 咁響
小學雞個陣要日日執書包帶唔同書番學既,而我一心諗住拎曬出黎再慢慢執番要既書入去 點知眼訓得滯拎曬出黎之後就去左訓
第二日仲on99揹個吉書包番學 一路行仲心諗今日個書包咁輕既 沒錯係吉 連筆都無支 但竟然唯一帶左手冊 結果個日既手冊係充滿欠欠欠欠欠欠

早排同男朋友去行街 佢行左去睇男裝 我睇完女裝去搵番佢既時候認錯左男朋友 個陣諗緊其他野𣈴到係藍色嬲就行左過去叫佢
仲要勁嗲低b聲 咁話 bb呢件幾靚喎
講完再望一望先知...即係掉頭走 我見到佢音音嘴笑 btw 樣幾ok 同d fd講個個都話我借d意識人

如果係個樣衰柒頭仲正
有次落雨仆街,好似入波剷草咁滑行左幾秒

無左粒lin未

試過搭lift果振個frd同我講不如趁臨閂門果振一齊大嗌,點先臨閂門果振我嗌嘅時候佢禁翻開道門,然後全層人望哂落部lift到
即時好想開頭頂果個逃生門走佬

你朋友都幾好玩
我有日心情好好
同fd放學果時
勁大聲唱
咁岩前面有個人阻住左我
佢嬲撚到仆街 怒啤
我冇心架

好彩冇俾人打
有日行街顧住睇電話,點知行我前面個位女同學急停,隻手一野拍左落佢個pat 度

唔覺得 你覺得柒喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞