一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
放工換便服返屋企 就黎返到屋企先知冇拉褲鍊 個褲鍊位仲要勁大個 不過好彩成個路程十幾分鐘 唔係話好耐
有次去同學屋企玩 咁玩咗陣就打算同佢落街食飯啦 嗰日都叫有打扮下 又有化妝 自覺行路有風 一路行就一路覺有人望我 係個啊叔黎 坐係條街到 仲要笑笑口 我心諗 望咩撚野 走去等lift嗰陣 有個啊嬸又望我 然後無啦啦行埋嚟 同我講咗句:

啊妹你冇拉褲鏈

柒撚到仆街 我嗰日仲要著黑色褲 入面條底褲粉紅色

利申藍絲

好撚正
入錯百幾人上堂 爆滿既課室 坐低埋先知入錯課室 急急腳走返出去
之前grad din 完左去唱k 果時我著西裝 咁唱唱下急尿 就去廁所 突然有人行出黎比支咪我 話:支咪冇電 果陣我同佢講 唔好意思我唔係職員黎

咩?唔通你係比支咪我果條友仔
對住自己鐘意既人問錯嘢,
有一日佢話終於有番狀態,
因為果排佢灰灰地,
所以問佢係咪重新振作,
點知原來佢係講緊wts果狀態,
果下真係柒到喊,勁想揾窿捐....
無拉褲lin係金鐘鳩行左一個幾鐘
之前grad din 完左去唱k 果時我著西裝 咁唱唱下急尿 就去廁所 突然有人行出黎比支咪我 話:支咪冇電 果陣我同佢講 唔好意思我唔係職員黎

咩?唔通你係比支咪我果條友仔

太有共嗚
諗起以前啲同學著黑西裝紅tie去grad din
俾人當左係酒店部長
過馬路念住將膠袋入面個手卷放返好,仆街突然係個窿跌出黎,綠公仔漸緊,左邊有個啊姐冲出黎窩利時間計到岩岩跌到腳指面一抽就入左,右邊班司機
我人生中暫時最柒既一件事...如下
話說以前有個叫msn既軟件佢入面有個功能可以比人睇到你聽緊咩歌...
(相信有人估到咩事)
咁當時我就link左個影音播放器用黎聽歌...
平時睇av都會關左msn,廢事突然聽到通知聲嚇到尻縮
但係個時唔記得自己開左msn...
然後全世界上緊線既好友都知我睇緊
最關鍵既係...我同緊個打機識既女仔msn緊...
佢問我:你可唔可以尊重下我唔好一邊睇av一邊同我msn

文長排版睇壞眼講聲sorry先...以上絕無作故仔
100%真淫真事...
個人本身好易面紅

仆街個次買完手作之店啲雪糕無啦啦feel到塊面同隻耳仔開始紅
跟住攞左雪糕即走

每次食我都諗起同fd改個英文名
hand job icecream
手作仔
老婆有左三個月,同佢去做婦檢,
醫生問左好多問題,跟手問有冇墜過胎,
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

食薩利亞 芝士粉個蓋甩左

落左一樽落去 隔離對情侶恥笑我

屌 我都試過
跟住個意粉勁難食
去睇dr. strange
買戲嗰陣口快快講左"唔該想睇奇異果博士"

我賣飛個時都有一條友咁講過
成班一齊考mock,收卷啲人唔收我哋可邊,我班同學舉起哂份卷知會考官。
考官話:你地份卷唔改(大约,總之唔收)
其他人笑到就嚟碌地咁
題外話:
之後考卷二費是做直接等頭15min集體早走
每日都至小柒一次
琴日第一次住澳洲果啲yha青年旅舍
卜左間共用廁所嘅房
咁啱急屎去到見到淨係得一間廁所有三格馬桶三間沖涼心諗啲鬼仔鬼婆咁求其 男女共用
心安理得咁向入面痾左個屎 仲拎住盒面紙斯斯然咁向洗手台汁靚個樣 行返房
前前後後最少去左五次廁所 沖涼擦牙做齊
屌佢老母第二日臨checkout果陣先見到門口貼住張爛容容嘅紙話女廁向二樓
究竟啲鬼仔向入面不停見到我又唔提我咩心態
1. 小學雞時代玩online game ,通常d名都好mk
咁個陣又好興交換電話打比人 ,但又未有手機,比左電話條友 點知佢秒速打黎。我衝唔切出廳去聽電話,比老豆接左。老豆:(勁大聲) 凍奶茶小王子出黎聽電話呀!

2. 細細個,舅父結婚當日下午我係天台玩 ,見到佢地出車 伸個頭出去望兩野順便吐左啖口水落去,點知中正我舅父個頭,即刻衝入廁所坐左成粒鐘。最後都係比人發現左
搭飛機
着住條長裙
Land左諗住企起身走人
點知小腿宅住左條裙 企起身果野成條裙扯左落黎
好彩有打底褲
試過地鐵入左閘,跟住以為自己未入閘,拍卡過唔到,去同職員講張卡入唔到,可唔可以check下,跟住地鐵職員同我講,先生你已經入左閘

咩事 你平時係咪好離地,好似淋病咁

果日唔知乜事發緊夢,一知7左就光速逃走

唔係好明
入咗閘再拍卡唔係會出咗閘咩 點解過唔到
入左cu

巴打過咗咁多年仲係放唔低?
係外國日日都單車出入
話說有個地下的單車場
有個斜坡落去
果時見到d 鬼佬好撚型咁唔落車 踩落去先慢慢停
咁我就跟住踩啦

點知我個break 壞左
我勁大力咁衝左去斜坡下面個單車鋪個玻璃到 勁大呯一聲
其他人都呆撚左 最撚柒係鋪頭入面個staff o 撚左嘴
摸一摸塊玻璃睇下有無爛

我企反身 9秒9就走撚左
幾撚驚真係佢追出黎叫我陪錢

勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞