一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
男朋友柒咗
約佢去食宵夜,先到先等,去到間餐廳得我同另一個女仔(唔識嘅)
我地都背對住玻璃門,我男朋友行入黎毫不猶豫咁坐左喺個女仔對面,我望住個過程忍唔住大笑出聲
我:
女仔:
男朋友:
連落單個啊姐都話:女朋友都認錯
身上只係著住條底褲同Tee,戇鳩鳩咁行出屋企大門諗住掃地點知唔記得帶鎖匙跟住度門關上反鎖係出面...

有冇人見到先
男朋友柒咗
約佢去食宵夜,先到先等,去到間餐廳得我同另一個女仔(唔識嘅)
我地都背對住玻璃門,我男朋友行入黎毫不猶豫咁坐左喺個女仔對面,我望住個過程忍唔住大笑出聲
我:
女仔:
男朋友:

so9sad
男朋友柒咗
我:
女仔:
男朋友:

so9sad

細個第一次食自助餐,見到有成隻烤春雞 ,正路要叫廚師幫手切個種,但係細個唔知,以為真係要自助,就咁用廚叉拎起成隻雞放上碟.
跟著個廚師見到 問我駛唔駛幫手切.但係我覺得一切已經太遲冇得回頭,拿拿臨轉頭唔出聲拎成隻雞返位食.
屌你老母成餐飯四舊水淨係食左隻雞

呢個笑到仆街
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集啪啪聲太好聽上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機
男朋友柒咗
我:
女仔:
男朋友:

你肯定佢認錯?
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機

你係男定女先?
男仔同老豆傾咸野會變得好fd

你係男定女先?

我係女仔,平時阿爸睇我會關埋房門
男朋友柒咗
我:
女仔:
男朋友:

你肯定佢認錯?

你係男定女先?

唔會好尷尬好害羞?
去偏僻地方露營 沖涼要用露天既水喉仔沖 我同個朋友輪流互射洗身 佢沖我果時我用布遮自己 之後到我幫佢 但佢厭我慢自己幫自己沖 最後有兩個行山既人經過 望住佢赤裸裸洗緊條好多沙既賓周

好撚gay

你係男定女先?

唔會好尷尬好害羞?

當然會
試過係公司打比個客,公司好靜,基本上全人類都聽到我講野,之後個客cut左我線,我未講完拜拜先生

之後我就扮講埋拜拜👋先cut線,勁柒

你係男定女先?

唔會好尷尬好害羞?

當然會

咁多年嚟好似未見過我爹睇
試過係公司打比個客,公司好靜,基本上全人類都聽到我講野,之後個客cut左我線,我未講完拜拜先生

之後我就扮講埋拜拜👋先cut線,勁柒

去偏僻地方露營 沖涼要用露天既水喉仔沖 我同個朋友輪流互射洗身 佢沖我果時我用布遮自己 之後到我幫佢 但佢厭我慢自己幫自己沖 最後有兩個行山既人經過 望住佢赤裸裸洗緊條好多沙既賓周

好撚gay

點解jj會有咁多沙

好撚gay

點解jj會有咁多沙

因為有我

好撚gay

點解jj會有咁多沙

因為有我

踢波jj會有沙?
細個第一次食自助餐,見到有成隻烤春雞 ,正路要叫廚師幫手切個種,但係細個唔知,以為真係要自助,就咁用廚叉拎起成隻雞放上碟.
跟著個廚師見到 問我駛唔駛幫手切.但係我覺得一切已經太遲冇得回頭,拿拿臨轉頭唔出聲拎成隻雞返位食.

呢個笑到仆街

笑到肚痛

呢個笑到仆街

笑到肚痛

好可愛好純真
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集啪啪聲太好聽上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機

有扑野聲播出?
講單人地柒
有次搭巴士
見到出面有個mk仔踩緊滑板
踩到斑馬線前面想停
咁佢就想用傳統收板果招
踩板尾彈起用手揸住
點知踩得唔好 失平衡
成個

人就仆到係馬路邊 塊板滑左去好遠
我係巴士
佢周圍等過馬路既全部同一時間
擰轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞