一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
以前讀中學有參加龍舟隊,其中一日臨走前去換衫,男更衣室同女更衣室只隔一個貨倉,但係我當日戇尻尻咁行到去女更衣室門口,我冇走入去,當我揭開更衣室塊簾嗰陣,我聽到班女尖叫我先知我死梗
嚇到我走返隔離男更衣室,有個師兄話

“”其實唔需要覺得柒,我都試過
以前讀中學有參加龍舟隊,其中一日臨走前去換衫,男更衣室同女更衣室只隔一個貨倉,但係我當日戇尻尻咁行到去女更衣室門口,我冇走入去,當我揭開更衣室塊簾嗰陣,我聽到班女尖叫我先知我死梗

手殘

不過入面冇人“”

講真當時嚇死

原本已經好笑 後面果句令件事更加好笑
破地獄d道士走錯位撞埋一舊忍唔住笑
七八歲著條半截裙出街 有次行行下甩左條裙 嗰時冬天我着件大嬲 我仲要唔覺條裙甩左 直頭有個哥哥拍我膊頭話“阿妹你甩左條裙“ 我回望過去先知仆街 我條裙大字形攤左喺地 我嗱嗱聲行過去執返條裙 好彩入面有白色襪褲仔遮下醜 之後好多年我除左校裙之外冇著過裙 屌真係好柒

有類似經驗
甩過 bra帶 係個賓賓執返俾我,本身諗住唔要。 我屌 柒過甩鞋一百倍

點解你條裙會甩

條裙係扣住喺啲 唔係橡根/鈕 可能我細個扣得唔好

算啦 過咗咁耐 !
著返裙啦 多一樣衣物扮靚 開心
同表姐搭小巴差唔多到站
:表姐 :我
: 喂嗌落車
: (勁大聲)落車!!!
仲要舉埋手

幾歲呀?

我諗起呢張

好柒,但我欣賞佢
搭小巴想嗌有落果時嗌左魚蛋粉走青

好餓?
個fd上堂放break個陣去廁所
一入到去講:屌,邊撚個痾完屎黎,咁撚臭既?
跟住有格廁所門打開,原來係佢lecturer,個fd即刻老尷笑,個lecture就笑笑口洗完手走

即刻降個grade
坐緊巴士睇呢個post好撚大聲咁笑咗出嚟 成車人望撚住我

同車 好似
你個傻鳩

原本已經好笑 後面果句令件事更加好笑

以前細個成日用布袋 之後有一日搭完地鐵出閘 行得太快 個袋勾住左出閘部機碌野 重要行左幾步先發現
回頭一望見到到自己個袋吊左係條野度 fing fing下 後面個男仔重係度偷笑 唯有死死氣行返轉頭攞返
之前重發現個袋斷左一條帶
上lecture查字典hi到粒播放制
成個lecture theatre目光轉向我
有一次趕地鐵,見度門就關,擰手就飛左男朋友上車

自己蹆後企左喺月台

之後男朋友即刻打黎問我做乜掉低佢唔上車

你男朋友好慘
有一次趕地鐵,見度門就關,擰手就飛左男朋友上車

自己蹆後企左喺月台

之後男朋友即刻打黎問我做乜掉低佢唔上車

聽人講,唔知真定假,都係趕地鐵,條友飛左個袋出去諗住卡門,點知太大力個袋入左去,門又卡唔到,人又上唔到車,人袋從此分離

個袋
有次去買外賣 見到間舖開咗半閘就烏底身入去問吓佢幾點先有得買啦
問完行翻出嚟就烏翻底身走 我一企翻直個人行出去
屌 個頭兜野撞撚咗落個閘度
痛撚到頭暈暈標眼水
舖入面個哥哥仔仲大大聲問我有冇事
回頭見到佢陰陰嘴笑
隔日再去幫襯都仲認得我呢個柒頭
勿相認
有次去同學屋企玩 咁玩咗陣就打算同佢落街食飯啦 嗰日都叫有打扮下 又有化妝 自覺行路有風 一路行就一路覺有人望我 係個啊叔黎 坐係條街到 仲要笑笑口 我心諗 望咩撚野 走去等lift嗰陣 有個啊嬸又望我 然後無啦啦行埋嚟 同我講咗句:

啊妹你冇拉褲鏈

柒撚到仆街 我嗰日仲要著黑色褲 入面條底褲粉紅色

利申藍絲
夜晚返屋企見條街無乜人就係到Rap damn it feels good to be a gangsta 仲要重覆rap左呢句好幾次 之後先發現原來後面已經有人
利申:外國jj

幻想到 妹柒啊
啱啱追巴士一上車果陣戟到隻死人鞋成個人仆系個司機面前
佢仲問我有冇事呀啊,成個下層都知我仆街

中學第一次上pe著埋pe衫返學
中學第一次上pe著埋pe衫返學

咁小事
啱啱追巴士一上車果陣戟到隻死人鞋成個人仆系個司機面前
佢仲問我有冇事呀啊,成個下層都知我仆街

直接系佢老母
有次去同學屋企玩 咁玩咗陣就打算同佢落街食飯啦 嗰日都叫有打扮下 又有化妝 自覺行路有風 一路行就一路覺有人望我 係個啊叔黎 坐係條街到 仲要笑笑口 我心諗 望咩撚野 走去等lift嗰陣 有個啊嬸又望我 然後無啦啦行埋嚟 同我講咗句:

啊妹你冇拉褲鏈

利申藍絲

好害羞
有次去買外賣 見到間舖開咗半閘就烏底身入去問吓佢幾點先有得買啦
問完行翻出嚟就烏翻底身走 我一企翻直個人行出去
屌 個頭兜野撞撚咗落個閘度
痛撚到頭暈暈標眼水
舖入面個哥哥仔仲大大聲問我有冇事
回頭見到佢陰陰嘴笑
隔日再去幫襯都仲認得我呢個柒頭
勿相認

好彩冇撞傻

啊妹你冇拉褲鏈

利申藍絲

好害羞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞