一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
偷影人地個時唔記得熄閃光

我都試過 仲要係老師
全部同學慢慢靜哂
試過地鐵入左閘,跟住以為自己未入閘,拍卡過唔到,去同職員講張卡入唔到,可唔可以check下,跟住地鐵職員同我講,先生你已經入左閘

入咗點拍卡
中學第一次上pe著埋pe衫返學

我都試過
去咖啡店飲野
走個時推唔開門
見到隔離有粒制就禁左落去
點知熄左人地成間舖嘅燈
走都走唔切

我都試過 仲要係老師
全部同學慢慢靜哂

咁個老師有咩反應?

好正架?
小學著住冷衫 踢波
咁龍門冇掛網
我極速跑去爭波果陣
同同學撞到定唔知點
超高速度撞落龍門度
件冷衫勾住咗掛網個勾
之後我圍住龍門 勾住咁極速轉咗2個圈
啲同學>>
跟住我係地下坐咗陣起返身 冷衫穿咗大大個窿
食完飯埋單,係銀包拎錢出黎跌左個condom係收銀面前
個收銀

係好事嚟嘅,顯示到你好安全同有責任心

我都試過 仲要係老師
全部同學慢慢靜哂

咁個老師有咩反應?

好正架?

男阿sir
跟住佢 「蟻呀」! 同學 你唔可以咁做架~~~!
細個真係好多呢啲嘢
話說又係小學學校要學抬拳道 考黃帶
冇帶道服 問咗個細粒過我嘅肥妹借
我高佢2個頭到啦
著落都好岩身
但結果考果陣條白帶不停甩
平均2個動作甩一次 結果竟然考唔到

明明動作都跟住前面果個做啱哂
最後幾日後阿sir話我個分其實好近 比我升黃帶
同班fd食飯偷影個fd條女點知開左閃光燈

平時偷影人都會用sc,但係好抵死sc cancel(X)張相同閃光燈嘅button都係左上方,成日(X)完張相都唔小心同唔知開咗閃光燈,有次排緊kfc見到有個經理幾靚仔,因為就咁影會俾後面嘅人同前面啲crew見到,我就扮聽電話,貼近耳邊再手動影相嗰粒制影,點知影完我見到有閃光燈喺餐排上高反射落嚟 之後好 ,但我都照排隊買嘢食,唔通走咗去咩,仲柒
再細個果陣
唔知雞蛋煮熟先至變白色固體
比我發現雪櫃有雞蛋
我一嘢打咗隻生雞蛋落洗手盆 爆開哂 流哂啲蛋液出黎
我望到呆一呆
見唔到前面有塊玻璃撞左落去

小學近視落街唔會戴眼鏡,有次同阿媽去波仔買飯,叮完就走,近視好深以為前面無嘢,點知我成個人撞咗落塊大玻璃,嚇親啲波仔阿姐
一講起柒事就諗起愈多

有期無用火機 隨手拎幾盒火柴就出街 果晚同朋友食緊煙有個四眼哥哥過黎借火 我諗左一諗拎左盒火柴出黎 佢已經有啲錯愕 跟住果晚又大風 我就係咁撚樣擦火柴擦左四五枝又係咁熄 結果兩條友望住我係咁係度撻火柴 場面極其老尷

你個FD都冇火機 ?

佢有 開頭都想拎 跟住食花生
又有次
買咗果啲香味原子筆
見佢筆上面畫哂唔同生果
我拎咗支墨出黎 一吸
苦到仆街
即刻狂洗條舌頭

支墨仲要有閃粉
再分享多一件朋友既

有次我地三條友揸車出去食飯,我同朋友A坐前面,朋友B就坐後面,我地搵緊餐廳地址準備set google map嗰陣搵唔到,後座個朋友B就諗住伸個頭埋黎幫手睇,點知佢一起身就放左個勁響既屁 係響到懷疑車外都聽到 之後佢扮冇嘢,乜都冇講坐返低,途中仲喺咁用囗噴氣扮放屁聲 呠左成程

我同朋友A表情: > > >
引笑引得好辛苦 一到叫朋友B入去拎位先 我地去泊車 跟住笑到痴線

屌你扮放屁聲呢個真係好撚好笑

我都試過 仲要係老師
全部同學慢慢靜哂

咁個老師有咩反應?

好正架?

男阿sir
跟住佢 「蟻呀」! 同學 你唔可以咁做架~~~!

呀SIR
我人生中暫時最柒既一件事...如下
話說以前有個叫msn既軟件佢入面有個功能可以比人睇到你聽緊咩歌...
(相信有人估到咩事)
咁當時我就link左個影音播放器用黎聽歌...
平時睇av都會關左msn,廢事突然聽到通知聲嚇到尻縮
但係個時唔記得自己開左msn...
然後全世界上緊線既好友都知我睇緊
最關鍵既係...我同緊個打機識既女仔msn緊...
佢問我:你可唔可以尊重下我唔好一邊睇av一邊同我msn

文長排版睇壞眼講聲sorry先...以上絕無作故仔
100%真淫真事...

中出一百連發?
我人生中暫時最柒既一件事...如下
話說以前有個叫msn既軟件佢入面有個功能可以比人睇到你聽緊咩歌...
(相信有人估到咩事)
咁當時我就link左個影音播放器用黎聽歌...
平時睇av都會關左msn,廢事突然聽到通知聲嚇到尻縮
但係個時唔記得自己開左msn...
然後全世界上緊線既好友都知我睇緊
最關鍵既係...我同緊個打機識既女仔msn緊...
佢問我:你可唔可以尊重下我唔好一邊睇av一邊同我msn

文長排版睇壞眼講聲sorry先...以上絕無作故仔
100%真淫真事...

中出一百連發?

呢個真係
帶住耳機聽歌行樓梯 咁岩播到一首好重拍子既一路行一路哼點知叉錯腳向前仆到狗咁既姿勢 柒到唔敢向後望後面啲人既反應 即刻起翻身急步行
有時諗翻都好憎自己點解可以柒到咁
帶住耳機聽歌行樓梯 咁岩播到一首好重拍子既一路行一路哼點知叉錯腳向前仆到狗咁既姿勢 柒到唔敢向後望後面啲人既反應 即刻起翻身急步行

呢個柒到想死撚咗佢
https://lihkg.com/thread/165723/page/1
連登玩撚完架喇

依個留言好對題
細個第一次食自助餐,見到有成隻烤春雞 ,正路要叫廚師幫手切個種,但係細個唔知,以為真係要自助,就咁用廚叉拎起成隻雞放上碟.
跟著個廚師見到 問我駛唔駛幫手切.但係我覺得一切已經太遲冇得回頭,拿拿臨轉頭唔出聲拎成隻雞返位食.
屌你老母成餐飯四舊水淨係食左隻雞

屌你笑撚到我流口水
表白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞