一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
我係fd面前扮阿木大大聲係街到講 我要買GTA 之後佢地
有一次想搭巴士 咁啱諗緊目的地邊度有ATM攞錢 然後攞左張銀行卡係咁拍
我: >
有次放學返屋企,地下有個膠袋。諗住跨過去,點知踩咗落個膠袋到,成個人向前仆

我都見過類似嘅柒事 嗰日係街見到有個阿嬸單腳踩到個膠袋 跟住一字馬咁向前跣 嗌到勁淒厲 我同個friend笑到標眼水

屌 一定好撚痛
有一次想搭巴士 咁啱諗緊目的地邊度有ATM攞錢 然後攞左張銀行卡係咁拍
細個唔識野,阿哥話想要藤原紀香寫真集,叫我去報紙攤買,我去到問,個報紙佬勁大聲話:藤原紀香?仲老過你阿媽喎,我仲問:你識阿媽既咩
後尾我同阿媽講先知咩事

好天真無邪

中學個時試過一次柒到仆街
個年好似中二 約左個心儀女仔fd去睇戲定乜鬼
坐火車個陣條女俾個耳機黎一齊聽歌
你一邊我一邊好撚sweet咁樣
但你知細路仔唔太care自己d儀容
條女個耳機仲要入耳個隻黎
聽撚完拎出黎有一舊黃色耳屎係個耳機度
之後個女仔就冇再搵我

哇 屌
我係個女仔應該會掉咗個耳機
有一次報名去參加大學嘅活動
之後見到有一行寫住: Relationship
心諗原來大學d活動咁好會關心埋你感情狀況嘅
之後諗都唔諗就寫咗句'A0'係上面
交番個表俾莊員,佢個表情係 > > >
之後佢同我講番:'依個relationship係指你同隔離嗰個ergency contact嘅人係咩關係呀'
嗰下真係柒到想搵窿捐

食明將飲左人地杯茶
搭小巴想係下個站叫有落,
諗住落車即刻去附近食野,個間牛雜又好好味
點知諗諗下唔小心係小巴到大叫
「牛雜河呀唔該」
個司機仲要笑住咁講
「哥仔你好肚餓呀 ?」
個人本身好易面紅

仆街個次買完手作之店啲雪糕無啦啦feel到塊面同隻耳仔開始紅
跟住攞左雪糕即走

好想知點先改善到容易面紅
屋企人同返我講
果陣好細個
去親戚屋企拜年
見到佢屋企有個一個人咁高嘅水池(我果陣四五歲到)
上面有個石球係度轉轉下
貪過癮拎左粒石球落黎
俾親戚屌到飛起
大個左先知係風水陣
係街到急屎衝左去商場廁所痾屎
痾痾下聽到女人聲,心諗點解有女人聲既
之後我心諗仆街入錯女廁
痾完我聽到門外無聲先快快手衝出去廁所
仲要係門口撞正個女人眼望望
搭小巴想係下個站叫有落,
諗住落車即刻去附近食野,個間牛雜又好好味
點知諗諗下唔小心係小巴到大叫
「牛雜河呀唔該」
個司機仲要笑住咁講
「哥仔你好肚餓呀 ?」

柒到唔敢睇
有一次去食雞煲打邊爐 咁食完雞就要加湯打邊爐啦
咁岩隔離就有人加湯 就同佢話「唔該呢到都想加湯呀」 點知佢笑笑口幫我加完 起隔離位坐底
個下先知佢唔係員工 柒到成晚唔敢再加湯
有一次去食雞煲打邊爐 咁食完雞就要加湯打邊爐啦
咁岩隔離就有人加湯 就同佢話「唔該呢到都想加湯呀」 點知佢笑笑口幫我加完 起隔離位坐底
個下先知佢唔係員工 柒到成晚唔敢再加湯

都幾多人有呢類經歷
撘小巴個陣架車未停定就急住落車 最後成個人企唔穩碌落條樓梯到
撘小巴個陣架車未停定就急住落車 最後成個人企唔穩碌落條樓梯到

有冇受傷呀?
有次收咗工去文具鋪買筆
俾錢果時見到部平時d小妹妹排長龍嘅星夢學園機無人玩
佢個畫面彈出嚟話免費試玩
咁好奇之下就禁黎睇下到底玩咩
入咗試玩後,部機有得揀入唔入卡
入咗卡game入面條女就有靚衫著
我就揀左無卡淨試玩
呢個moment 原來後面已經有個拎住一大本卡簿既妹妹係度排隊
佢仲好好人想借 d 卡比我用....
我唔好意思拎人d 珍藏就話唔洗,我讓佢玩啦我走啦咁,
點知妹妹竟然好有禮貌咁叫我玩左先,佢要入卡玩...
咁我就焗住廿鳩幾歲人係文具店職員同小妹妹面前玩左一鋪....
game入面條女仲要著住d 泥土色底衫褲勁柒, 我又緊張得滯搞到禁制差唔多ALL MISS
連d 職員都忍唔住笑...

嗚呀

真係講起上黎都猶有餘愧愈諗愈柒
有次收咗工去文具鋪買筆
我就揀左無卡淨試玩
呢個moment 原來後面已經有個拎住一大本卡簿既妹妹係度排隊
咁我就焗住廿鳩幾歲人係文具店職員同小妹妹面前玩左一鋪....
game入面條女仲要著住d 泥土色底衫褲勁柒, 我又緊張得滯搞到禁制差唔多ALL MISS

嗚呀

個妹妹好pure 幾過癮呀
有次收咗工去文具鋪買筆
我就揀左無卡淨試玩

嗚呀

個妹妹好pure 幾過癮呀

唔係好柒啫 幾得意
試過同男朋友一齊行h&m
行完之後諗住去食野
發覺自己勾住個膠衣架行左成個商場
柒到仆街 再靜雞雞搵個垃圾桶dum左佢
得啦我最柒
扮講電話突然電話響
屌你老母閪!

原型畢露
以前去英皇補習, 果堂我已經遲左少少到,咁一到就緊係直衝課室啦。一入到去勁多人,我係個課室周圍行揾位揾左勁耐(呢段時間係所有人停低晒望住我 連講師都冇講野剩係望住我做緊嘜)搞左勁耐個講師話:未落堂啊。 我即刻柒到返屋企連堂都唔上因為果堂係live 所以有cam係後面錄video ,唔知會唔會錄低成個過程係其他video堂足本播放
排隊個時諗緊狼人個套戲,到叫飯個時講左個戲名

撈筋面?

Logan呀唔該

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞