一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
同friend 坐旅遊巴(中型,有兩行位,中問隔行)我地坐左面嗰行,我坐埋便,friend 出面 咁司機開得好快,行緊山路,好多彎位,每逢轉右我friend就壓落嚟,轉左就我壓佢,如此類推…
跟住有一次㗎車轉右嗰陣我出盡全力飛身撲向我friend度,加上架車又轉緊彎,我同一齊飛起左彈左去隔離嗰行…

全車目擊成個過程 ,佢哋 : >>>>>

我:>>>

我個friend :>>

全車都係到笑,btw 唔識車上任何人
同friend 坐旅遊巴(中型,有兩行位,中間隔一行走廊)我地坐左面嗰行,我坐埋便,friend 出面 咁司機開得好快,行緊山路,好多彎位,每逢轉右我friend就壓落嚟,轉左就我壓佢,如此類推…
跟住有一次㗎車轉右嗰陣我出盡全力飛身撲向我friend度,加上架車又轉緊彎,我同一齊飛起左彈左去隔離嗰行…

試過有次同fd去mk行nike
咁有兩層架嘛
而我同個fd就好熟既
我成日hehe捽佢隻手 好似打J咁
咁佢嗰日係著黑色tee
我同佢係地下個層分開睇嘢
睇完我係遠少少見到個著黑色衫既背影
就行埋去諗住同佢講上去睇
咁我行到個去就係咁chok佢隻手
佢即刻擰過黎
我先發現係陌生人
柒到我衝上二樓
偷影人地個時唔記得熄閃光
食雞煲既時候想去廁所
行過去既途中就dup低頭玩電話
入到去廁格準備除褲屙屎
聽到隔離有兩條女傾計
我即刻
先醒覺自己掛住望電話入錯女廁
仲要聽到隔離條女屙屎d聲
嚇到我d屎縮返入去
後尾我等冇乜動靜
伸個頭出去莊下
見到冇人即刻衝返去男廁
單腳插左落輕鐵同月台中間條罅隙
另一隻腳仲係月台到
偷影人地個時唔記得熄閃光

睇親都想笑
老婆有左三個月,同佢去做婦檢,
醫生問左好多問題,跟手問有冇墜過胎,
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

巴打
有次揸老電,去到紅綠燈有第二架過左黎
隻死肥Mk懶型咁俾曬空油想串鳩我咁,點知開車轉彎果陣又唔知自己肥片得低得制、跣住剷上行人路,我一路揸一路笑到仆街,係笑到眼都合埋果隻,差D到我炒

睇到我係西鐵站一路行一路震
回錯人地個post
好似中二定中三 正值MK形態既究極體 果時啲男仔好鬼興著木底鞋既 總之就鍾意佢夠嘈同啲聲好型 我都唔例外啦

當年小弟已經gel行晒個頭先會番學 好記得 果日係落住微微雨的秋天 放學行去輕鐵站搭車 仲要係一手插袋一手張個袋fing去背隻後面咁撚樣行 跟住屌 經過緊啲路軌果時因為路軌本身濕 而木底鞋一濕水就好撚柒冼 一下踩落去成個人就保持住一手插袋一手放個袋係背隻既呢個姿勢成個向後訓撚低左 跟住既事我已經唔想記得了
想同女朋友去睇金剛
點知碌緊ig 睇到個大字唔小心好大聲講左
要5點半大金剛 俾人笑

搭巴士嗰陣坐上層 落樓梯嗰陣個身烏得唔夠低
超大力撞左落去 然後仲要好大聲 碰 哎呀
俾啲女仔笑

巴打都幾高

通常要幾高先會撞到

米8掛 我都未撞過點知

米7企直啱啱好頂到
利申169CA 連頂巴士頂嘅機會都冇
小學雞搭小巴 就坐對住樓梯個位
架小巴唔減速咁劈個髮夾彎
我冇揸扶手 一個人仰馬翻
成個碌左落去樓梯同度門中間個窿度
要屋企人扶番上嚟

咁多人碌落去嗰到

小學雞輕
加埋真係好快
同屋企人去日本果陣入左間GU買衫褲
我行開自己睇男裝 去返女裝見到個女人試緊對鞋
我以為係我家姐 就講左句:嘩你著依對呀?咁撚核突
點知條女抬頭望一望 發現唔係我家姐黎
但果刻我心諗日本妹黎應該聽唔明 無事既
之後個女人講左句:吓...唔好意思

屌你老母柒到我跑走左
啱啱入大學上頭一堂 Lecture 放 break 去洗手間

一打開門行左兩步見到4個新認識嘅女同學轉彎行出黎,五對眼對望左幾秒,個腦突然空白左

屌原來男廁喺樓下果層
試過地鐵入左閘,跟住以為自己未入閘,拍卡過唔到,去同職員講張卡入唔到,可唔可以check下,跟住地鐵職員同我講,先生你已經入左閘
真絲打?

btw著咩鞋可以甩左都唔知?

絲打先甩得鞋㗎咩 平底鞋

no,如果係絲,就腳

如果唔係就
同friend 坐旅遊巴(中型,有兩行位,中間隔一行走廊)我地坐左面嗰行,我坐埋便,friend 出面 咁司機開得好快,行緊山路,好多彎位,每逢轉右我friend就壓落嚟,轉左就我壓佢,如此類推…

做乜撚野
單腳插左落輕鐵同月台中間條罅隙
另一隻腳仲係月台到

你隻腳仔咁細
回錯人地個post

小事
好似中二定中三 正值MK形態既究極體 果時啲男仔好鬼興著木底鞋既 總之就鍾意佢夠嘈同啲聲好型 我都唔例外啦

當年小弟已經gel行晒個頭先會番學 好記得 果日係落住微微雨的秋天 放學行去輕鐵站搭車 仲要係一手插袋一手張個袋fing去背隻後面咁撚樣行 跟住屌 經過緊啲路軌果時因為路軌本身濕 而木底鞋一濕水就好撚柒冼 一下踩落去成個人就保持住一手插袋一手放個袋係背隻既呢個姿勢成個向後訓撚低左 跟住既事我已經唔想記得了

Hahah 有畫面
小學雞搭小巴 就坐對住樓梯個位
架小巴唔減速咁劈個髮夾彎
我冇揸扶手 一個人仰馬翻
成個碌左落去樓梯同度門中間個窿度
要屋企人扶番上嚟

咁多人碌落去嗰到

小學雞輕
加埋真係好快

係咪成隻狗仔咁仆到捲埋一粒咁塞係嗰到
同屋企人去日本果陣入左間GU買衫褲
我行開自己睇男裝 去返女裝見到個女人試緊對鞋
我以為係我家姐 就講左句:嘩你著依對呀?咁撚核突
點知條女抬頭望一望 發現唔係我家姐黎
但果刻我心諗日本妹黎應該聽唔明 無事既
之後個女人講左句:吓...唔好意思

屌你老母柒到我跑走左

個女人好無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞