一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
有次收咗工去文具鋪買筆
俾錢果時見到部平時d小妹妹排長龍嘅星夢學園機無人玩
佢個畫面彈出嚟話免費試玩
咁好奇之下就禁黎睇下到底玩咩
入咗試玩後,部機有得揀入唔入卡
入咗卡game入面條女就有靚衫著
我就揀左無卡淨試玩
呢個moment 原來後面已經有個拎住一大本卡簿既妹妹係度排隊
佢仲好好人想借 d 卡比我用....
我唔好意思拎人d 珍藏就話唔洗,我讓佢玩啦我走啦咁,
點知妹妹竟然好有禮貌咁叫我玩左先,佢要入卡玩...
咁我就焗住廿鳩幾歲人係文具店職員同小妹妹面前玩左一鋪....
game入面條女仲要著住d 泥土色底衫褲勁柒, 我又緊張得滯搞到禁制差唔多ALL MISS
連d 職員都忍唔住笑...

嗚呀

真係講起上黎都猶有餘愧愈諗愈柒

我覺得你幾搞笑
去睇dr. strange
買戲嗰陣口快快講左"唔該想睇奇異果博士"
旺角食台式野
升降機係咁禁閂門
心諗做咩無反應又有鐘響
屌點知原來禁左警鐘
比樓下看更當我外賣仔
玩交友app hi左ex家姐兩次

hi hi hi hi你老母, 等我係度諗咗一下有幾柒
去買野飲買埋下屬份,買30罐可樂,果日朝早直踩夜晚開夜,on99無逐件拎返出來,30罐可樂卡撚死咗係部機個槽到,後尾要call 部機間公司搵人來用匙開度門。

柒撚到仆街
讀中學個陣全級係禮堂聽校長廢嗡
點知我隔離位係我玩緊鞋個陣一腳踢埋嚟
搵到我隻鞋飛撚左去校長面前
之後我仲要單腳跳出去執返隻鞋
細個上親戚屋企
搭lift個陣見冇人就跳下舞
點知班親戚係閉路電視睇到哂
仲開定門恥笑我
搭地鐵果陣聽歌 條耳機線長勾住咗人哋個背囊 我同條友都唔知 到人哋落車果陣我先知 但廢事用力驚扯斷 結果我俾個人勾咗出車
但我未到站 之後死氣氣上返同一架車
同人去譚仔
明明有塊玻璃,照撞咗上去⋯ 嘭! 一大聲
笑撚到仆街
當我琴日好開心咁聽住歌行街嘅時候,行行下覺得塊地好硬好拮 之後望下 發覺右腳冇咗隻鞋 當場呆咗一呆

嗰陣已經過咗半條馬路,再望返後面 原來隻鞋甩咗 即刻急急腳行過去著返
嗰陣都幾多人,個個擰輕頭,連車入面嘅司機都望住 仲見到有人偷笑 即刻紅都面晒

點做到
啱啱追巴士一上車果陣戟到隻死人鞋成個人仆系個司機面前
佢仲問我有冇事呀啊,成個下層都知我仆街
係街到急屎衝左去商場廁所痾屎
痾痾下聽到女人聲,心諗點解有女人聲既
之後我心諗仆街入錯女廁
痾完我聽到門外無聲先快快手衝出去廁所
仲要係門口撞正個女人眼望望

我尋日嘅經歷,不過我未開始屙就發現咗入錯女廁,走都走唔切
真絲打?

btw著咩鞋可以甩左都唔知?
大陸同事黎參展,個展係gay場博覽館搞既

果日收左就去左gay場imax睇3D戲,坐最後果排,咁個同事就趙緊香口膠,跟住就開

場佢問我有無紙巾,我答佢無,我擰轉頭見到後面有個戲院職員用黎收垃圾果個大

垃圾袋,叫佢lur落去,好喇散場果陣,d職員就拎住果個"垃圾袋"一路同人講出口呢邊

一路講"將d 3D眼鏡放落呢度丫~唔該~" 屌原來唔係垃圾袋黎
真絲打?

btw著咩鞋可以甩左都唔知?

絲打先甩得鞋㗎咩 平底鞋
啱啱追巴士一上車果陣戟到隻死人鞋成個人仆系個司機面前
佢仲問我有冇事呀啊,成個下層都知我仆街

系你老母

係呀
大陸同事黎參展,個展係gay場博覽館搞既

果日收左就去左gay場imax睇3D戲,坐最後果排,咁個同事就趙緊香口膠,跟住就開

場佢問我有無紙巾,我答佢無,我擰轉頭見到後面有個戲院職員用黎收垃圾果個大

垃圾袋,叫佢lur落去,好喇散場果陣,d職員就拎住果個"垃圾袋"一路同人講出口呢邊

一路講"將d 3D眼鏡放落呢度丫~唔該~" 屌原來唔係垃圾袋黎

好核突
當我琴日好開心咁聽住歌行街嘅時候,行行下覺得塊地好硬好拮 之後望下 發覺右腳冇咗隻鞋 當場呆咗一呆

嗰陣已經過咗半條馬路,再望返後面 原來隻鞋甩咗 即刻急急腳行過去著返
嗰陣都幾多人,個個擰輕頭,連車入面嘅司機都望住 仲見到有人偷笑 即刻紅都面晒

點做到

專心啲諗野就得
搭地鐵果陣聽歌 條耳機線長勾住咗人哋個背囊 我同條友都唔知 到人哋落車果陣我先知 但廢事用力驚扯斷 結果我俾個人勾咗出車
但我未到站 之後死氣氣上返同一架車

搭下一架嘛 就冇人知
讀中學個陣全級係禮堂聽校長廢嗡
點知我隔離位係我玩緊鞋個陣一腳踢埋嚟
搵到我隻鞋飛撚左去校長面前
之後我仲要單腳跳出去執返隻鞋

呢個掂
食薩利亞 芝士粉個蓋甩左

落左一樽落去 隔離對情侶恥笑我

我見過茶餐廳,條友食麵,一起手倒d胡椒粉,初初倒唔出,佢用力再櫈,點知成個蓋連入面接近裝滿既胡椒粉一野倒晒落碗麵度成座山咁

我唔小心哈哈哈左出聲 佢即刻怒睥我 我出於禮貌望住佢點一點頭但同時又忍唔住哈哈左1聲 即刻埋單走,收銀個姐姐都笑到震晒
太多數唔晒
有次坐巴士嘅時候 準備落車啦
點知架車未停定 我成個人衝左向前
一掌拍左落前邊個乘客個頭度

我都試過
個陣個袋有電腦好重
一剎車就拿拿臨搵條柱渣實
點知個袋跌膊成個fing落坐門口嗰排個阿叔個後尾枕度

Feel到佢好痛 阿叔都大叫:哇⋯搞錯呀⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞