一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
小學有次攰到死下死下咁
好似平日咁著校裙啦
點知落到街d人係咁望住我
我dup低頭望一望自己
哇屌我唔記得除條毛毛睡褲呀屌
結果我即刻9衝去d暗角位除低條睡褲擺返落書包
之後我個日成個人勁醒

試過類似,小學雞冇人會笑你
有一次趕地鐵,見度門就關,擰手就飛左男朋友上車

自己蹆後企左喺月台

之後男朋友即刻打黎問我做乜掉低佢唔上車

聽人講,唔知真定假,都係趕地鐵,條友飛左個袋出去諗住卡門,點知太大力個袋入左去,門又卡唔到,人又上唔到車,人袋從此分離

太戲劇性
中學果陣出去食飯,4個人出去食,同隔離學校2個學生搭枱,去到4個都叫a餐,落單呀姐話可能賣哂a餐,話無a餐要哂b餐好無,我地都話好,之後隔左陣一次過黎左2個a餐2個b餐,我望一望對面搭枱果2個金仔野飲都差唔多飲哂,又見到另外自己兩個同學想食a餐而我又想食,於是諗都唔諗扮打“乞痴”落個a餐到拎左個飯仲開始食第一啖
搭枱同學:個飯我地叫先架
我:sor,我以為你地食完

香港真係多痴線佬
去人地個廁所屙屎屙到塞住個廁所

仲要沖幾次水都沖唔到

結果入面嘅水愈來愈多

整到個廁所倒灌番啲水上黎

咸水沖哂出泥搞到個廁所水浸

啲水仲要流埋落樓下

咦,好污糟

Btw泥你老母
中學果陣出去食飯,4個人出去食,同隔離學校2個學生搭枱,去到4個都叫a餐,落單呀姐話可能賣哂a餐,話無a餐要哂b餐好無,我地都話好,之後隔左陣一次過黎左2個a餐2個b餐,我望一望對面搭枱果2個金仔野飲都差唔多飲哂,又見到另外自己兩個同學想食a餐而我又想食,於是諗都唔諗扮打“乞痴”落個a餐到拎左個飯仲開始食第一啖
搭枱同學:個飯我地叫先架
我:sor,我以為你地食完

香港真係多痴線佬

壓力太大
七八歲著條半截裙出街 有次行行下甩左條裙 嗰時冬天我着件大嬲 我仲要唔覺條裙甩左 直頭有個哥哥拍我膊頭話“阿妹你甩左條裙“ 我回望過去先知仆街 我條裙大字形攤左喺地 我嗱嗱聲行過去執返條裙 好彩入面有白色襪褲仔遮下醜 之後好多年我除左校裙之外冇著過裙 屌真係好柒

咁趣緻
七八歲著條半截裙出街 有次行行下甩左條裙 嗰時冬天我着件大嬲 我仲要唔覺條裙甩左 直頭有個哥哥拍我膊頭話“阿妹你甩左條裙“ 我回望過去先知仆街 我條裙大字形攤左喺地 我嗱嗱聲行過去執返條裙 好彩入面有白色襪褲仔遮下醜 之後好多年我除左校裙之外冇著過裙 屌真係好柒

有類似經驗
甩過 bra帶 係個賓賓執返俾我,本身諗住唔要。 我屌 柒過甩鞋一百倍

點解你條裙會甩
試過地鐵入左閘,跟住以為自己未入閘,拍卡過唔到,去同職員講張卡入唔到,可唔可以check下,跟住地鐵職員同我講,先生你已經入左閘

咩事 你平時係咪好離地,好似淋病咁

果日唔知乜事發緊夢,一知7左就光速逃走

好傻鳩
小學雞搭小巴 就坐對住樓梯個位
架小巴唔減速咁劈個髮夾彎
我冇揸扶手 一個人仰馬翻
成個碌左落去樓梯同度門中間個窿度
要屋企人扶番上嚟

咁多人碌落去嗰到

小學雞輕
加埋真係好快

係咪成隻狗仔咁仆到捲埋一粒咁塞係嗰到

patpat打橫飛落去
試過除夕唔識死同2個frd走左落老尖湊熱鬧 倒完數正常果段時間地鐵站多人到仆街 咁我都預左 之後就等地鐵啦 架地鐵好多人 咁岩我兩個frd入到去 部車又開始爆棚 佢地又係咁揮手示意我入去 咁我就試下入去啦 點知我入左差唔多半個身之後就開始閂車門 夾左我一下 我即刻就抽身出黎 架車就開走左 果刻我仲見到我2個frd指住我黎笑 後面又聽到有班mk仔講左句好柒 我果刻柒到咩都諗唔到 個頭撞左落玻璃幕門到 bang一聲 柒多兩錢重 果刻真係
要屋企人扶番上嚟

咁多人碌落去嗰到

小學雞輕
加埋真係好快

patpat打橫飛落去
要屋企人扶番上嚟

咁多人碌落去嗰到

小學雞輕
加埋真係好快

[img] [url]http://news.xinhuanet.com/sports/2012-08/28/medium-1b173076-d978-466b-b9c3-f6a134dbbb581n.jpg[/img][/url]
patpat打橫飛落去

好有動感

想貼番張圖都柒
試過除夕唔識死同2個frd走左落老尖湊熱鬧 倒完數正常果段時間地鐵站多人到仆街 咁我都預左 之後就等地鐵啦 架地鐵好多人 咁岩我兩個frd入到去 部車又開始爆棚 佢地又係咁揮手示意我入去 咁我就試下入去啦 點知我入左差唔多半個身之後就開始閂車門 夾左我一下 我即刻就抽身出黎 架車就開走左 果刻我仲見到我2個frd指住我黎笑 後面又聽到有班mk仔講左句好柒 我果刻柒到咩都諗唔到 個頭撞左落玻璃幕門到 bang一聲 柒多兩錢重 果刻真係

大大聲笑出嚟 最好笑係俾mk指住笑
巴打係咪好毒
食kfc比咗兩隻錘我 我想食雞胸
口快快問 姐姐點解冇胸
兩秒後先知講錯野 後面兩個fd笑到仆街

個姐姐什麼反應

一開始扮冇事 但兩個fd一路笑一路叫餐 笑到姐姐勁尷尬
食kfc比咗兩隻錘我 我想食雞胸
口快快問 姐姐點解冇胸
兩秒後先知講錯野 後面兩個fd笑到仆街

個姐姐什麼反應

一開始扮冇事 但兩個fd一路笑一路叫餐 笑到姐姐勁尷尬

小弟弟

巴打係咪好毒

毒到連小巴嗌有落都唔敢
朗豪坊live stage獨唱走音

巴打係咪好毒

毒到連小巴嗌有落都唔敢

唔緊要啦,等其他人嗌

有類似經驗
甩過 bra帶 係個賓賓執返俾我,本身諗住唔要。 我屌 柒過甩鞋一百倍

點解你條裙會甩

條裙係扣住喺啲 唔係橡根/鈕 可能我細個扣得唔好
同表姐搭小巴差唔多到站
:表姐 :我
: 喂嗌落車
: (勁大聲)落車!!!
仲要舉埋手

我諗起呢張
搭小巴想嗌有落果時嗌左魚蛋粉走青
個fd上堂放break個陣去廁所
一入到去講:屌,邊撚個痾完屎黎,咁撚臭既?
跟住有格廁所門打開,原來係佢lecturer,個fd即刻老尷笑,個lecture就笑笑口洗完手走
坐緊巴士睇呢個post好撚大聲咁笑咗出嚟 成車人望撚住我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞