一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
食完lunch同fd行番番學嗰陣
掛住同fd傾計成個頭擰左過左邊
行行下有條柱係正我前面我睇唔到
但撞嗰刻無啦啦sense到要望下前面
點知一望就成個人撞落柱
完全係咁樣撞落去
後面仲有幾個隔離學校既學生
問番d fd佢地話以為我睇到先唔提我
入左cu

screenshot嗰陣咔嚓左一聲,成車人望住我以為我偷拍
小學叫錯miss做媽咪

中學都試過啦
去自修室電話響
“食軟雪糕雪糕雪糕~
食軟雪糕雪糕雪糕~
食軟.......”
9秒9衝左出去
聽到有人恥笑我

自此電話一直較靜音
Whatsapp表白
個fd行入屈臣氏買野
見個著制服女職員就問佢啲貨放邊
屌你原來係萬寧職員嚟,佢都係嚟買野...
有一次報名去參加大學嘅活動
之後見到有一行寫住: Relationship
心諗原來大學d活動咁好會關心埋你感情狀況嘅
之後諗都唔諗就寫咗句'A0'係上面
交番個表俾莊員,佢個表情係 > > >
之後佢同我講番:'依個relationship係指你同隔離嗰個ergency contact嘅人係咩關係呀'
嗰下真係柒到想搵窿捐

9歲10歲嗰陣同阿媽游水
會著定泳褲係全套衫入面
換晒衫 lock好袋
就出去室外大泳池同阿媽會合
落水嗰時一向下望
我唔記得除條底褲
好明顯嘅白色綿底褲
即刻除左條底褲
嗰陣太驚 不斷細細聲叫老母掉走佢
其實我淨係唔想俾其他泳客知
點知老母真係掉左我條底褲
最後真空咁由好遠地方返屋企
老婆有左三個月,同佢去做婦檢,
醫生問左好多問題,跟手問有冇墜過胎,
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。
有次中學放飯
行行下比人係後面撞到下
以為friend黎
一野順勢挨落去扮到勁嗲:咦~好痛啊
屌佢老母一望係同校唔識既師弟黎
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

上緊堂
有個出名惡嘅miss叫個同學仔企身答問題
而個同學就扯緊旗,唔肯起身
個miss就發嬲叫佢去課室後面罰企
佢唯有死死氣插住袋搭帳篷‘烏’低個身咁行去後面
好多人係度偷笑,佢又眼濕濕咁款
笑足佢成個高中
食自助餐夾左人地碟啲野食

屌我都試過
上緊堂
有個出名惡嘅miss叫個同學仔企身答問題
而個同學就扯緊旗,唔肯起身
個miss就發嬲叫佢去課室後面罰企
佢唯有死死氣插住袋搭帳篷‘烏’低個身咁行去後面
好多人係度偷笑,佢又眼濕濕咁款
笑足佢成個高中

點解上堂無啦啦會扯旗?
「無呀」我話,
「有呀」我老婆話,
大家有三十秒沉默了。

Feel到巴打個心好痛
9歲10歲嗰陣同阿媽游水
會著定泳褲係全套衫入面
換晒衫 lock好袋
就出去室外大泳池同阿媽會合
落水嗰時一向下望
我唔記得除條底褲
好明顯嘅白色綿底褲
即刻除左條底褲
嗰陣太驚 不斷細細聲叫老母掉走佢
其實我淨係唔想俾其他泳客知
點知老母真係掉左我條底褲
最後真空咁由好遠地方返屋企

有次中學放飯
行行下比人係後面撞到下
以為friend黎
一野順勢挨落去扮到勁嗲:咦~好痛啊
屌佢老母一望係同校唔識既師弟黎

師弟有冇面紅
去自修室電話響
“食軟雪糕雪糕雪糕~
食軟雪糕雪糕雪糕~
食軟.......”
9秒9衝左出去
聽到有人恥笑我

自此電話一直較靜音

首歌好撚嘈
以前去英皇補習, 果堂我已經遲左少少到,咁一到就緊係直衝課室啦。一入到去勁多人,我係個課室周圍行揾位揾左勁耐(呢段時間係所有人停低晒望住我 連講師都冇講野剩係望住我做緊嘜)搞左勁耐個講師話:未落堂啊。 我即刻柒到返屋企連堂都唔上因為果堂係live 所以有cam係後面錄video ,唔知會唔會錄低成個過程係其他video堂足本播放

屌 上埋先都冇咁柒
細個新年去親戚屋企食飯,未食得住個陣諗住去聊下表弟傾計,開場白講:「你做乜on居居坐係到呀?」
咁啱個陣啱啱識粗口個啲但又未分得清,出口講左「你做乜on99坐係到呀?」
成場靜哂,10個大人呆左望住我

當年6歲,極大陰影,十幾年無再同表弟講嘢
有次放學返屋企,地下有個膠袋。諗住跨過去,點知踩咗落個膠袋到,成個人向前仆

我都見過類似嘅柒事 嗰日係街見到有個阿嬸單腳踩到個膠袋 跟住一字馬咁向前跣 嗌到勁淒厲 我同個friend笑到標眼水

feel到應該好痛
食薩利亞 芝士粉個蓋甩左

落左一樽落去 隔離對情侶恥笑我

我朋友都試過 我笑到
細個新年去親戚屋企食飯,未食得住個陣諗住去聊下表弟傾計,開場白講:「你做乜on居居坐係到呀?」
咁啱個陣啱啱識粗口個啲但又未分得清,出口講左「你做乜on99坐係到呀?」
成場靜哂,10個大人呆左望住我

當年6歲,極大陰影,十幾年無再同表弟講嘢

笑咗出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞