一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
翻工搭車15分鐘之後個肚有啲痛
本人覺得忍屎唯一最好既方法就係訓教
當臨落車個陣差啲瀨埋出黎
當人有三急又訓醒既關係
一推門。見到有幾個學生妹係廁所洗緊手
之後咬住個柒頭皮講聲唔好意思。即刻頭也不回淚奔
幾個學生妹笑到關埋門都聽到
小學同學柒事

果日落雨,佢自己一個係街,行左入去商場,行左5分鐘不停有人望住佢,之後見發現自己唔記得收遮
有次夜晚返到屋企,一開門見到個廳黑哂冇著燈,以為屋企人出哂去,我就好high好大聲咁唱“今晚扑野夜唔夜啊”。
突然廚房燈著左,屋企人同表妹笑笑口咁係廚房行出來。
原來表妹來左玩,想喱埋比驚喜我,點知我

So sad
之前同女朋友睇戲
將 超能暴隊 講做 超能特工
之後我女朋友話我講錯名
跟住我講返岩套戲名
偷望個收銀有冇笑,好彩無笑
到個收銀收錢重覆套戲名
佢跟一樣好自然勁快講左 超能特工
講到個工字之後即刻醒起
即刻係到笑住講返 超能暴隊
到俾完錢走人仲係到笑
明明我柒左但fake埋個收銀

呢啲經歷幾好,少d 人同人嗰好冷漠嘅隔膜感
有次夜晚用safari 睇av
打完就想快快手沖涼訓教
所以就咁禁home button
第二朝起身出門口搭lift
因為我住得高 悶咪拎電話出黎禁下
就係咁岩禁左safari 之後咁岩條片條女高潮
係Lift啲人聽到哂
果時我反應唔到 呆左..

仲要lift入面全部都係女...
依加我搭lift 都驚遇番佢地

好正
翻工搭車15分鐘之後個肚有啲痛
本人覺得忍屎唯一最好既方法就係訓教
當臨落車個陣差啲瀨埋出黎
當人有三急又訓醒既關係
一推門。見到有幾個學生妹係廁所洗緊手
之後咬住個柒頭皮講聲唔好意思。即刻頭也不回淚奔
幾個學生妹笑到關埋門都聽到

車上有洗手間
係學校做project用google drive 諗住開番d野出黎,點知搵勁耐都冇,嬲嬲地一野碌到勁落,成版都係j 圖,我仲要用手遮住個mon果 下先on9
之前搭巴士,有個女仔落車,佢諗住一步直接搽上行人路(車門同行人路有半米距離),之後一野成個人扒咗係路邊,成車人望住佢
去到日本,係東京雷門行下
見到四個日本和服妹好正,就同個朋友講
我:D 和服妹好撚正,好想摺起佢條裙瘋狂抽插
朋友A : 我都好撚想呀

和服妹:可唔可以幫我地影張相(廣東話)

原來係香港人

果一刻柒到飛天
去到日本,係東京雷門行下
見到四個日本和服妹好正,就同個朋友講
我:D 和服妹好撚正,好想摺起佢條裙瘋狂抽插
朋友A : 我都好撚想呀

和服妹:可唔可以幫我地影張相(廣東話)

原來係香港人

果一刻柒到飛天

佢地聽到都咁講仲唔食住上

我幫佢地影相果時,我個朋友影底左我柒到飛天嘅一刻為留念
有次ocamp 玩緊開心翻埋黎 要講寵物小精靈名 講完就指下個人

「比卡超」

「小火龍」

跟住有個人玩緊電話俾人指中

「er...! Er...! 奇異果

全部人靜哂 之後笑足佢一晚
啱啱阿爸借我部手提電腦嚟用,點知開著嘅時候突然播緊viutv最新嗰集啪啪聲太好聽上一樓一搵鳯姐,我先醒起前日睇睇下無電,我就由佢自動熄機無理佢,搞到一開返就自動播番出嚟,柒到即刻熄咗個browser,扮無嘢⋯已經講不出聲 雖然嗰陣佢望唔到畫面,但阿爸有睇開,相信佢已經認到阿旦把聲,佢仲要扮唔知咩嚟,問係咪收音機

有扑野聲播出?

無扑嘢聲,不過佢應該知播緊嘅係啪啪聲太好聽,同埋嗰集只係男主持搵鳯姐齋talk,阿爸只係聽到主持同其他嘉賓講緊鳳姐嘅嘢

有樣同你類似
有次係房冇野做睇av,我不嬲一飛就飛去高潮位到,之後唔小心忟甩左個耳機
呀呀呀。。。。勁大聲播左出黎,我老豆係廳到
我本能反應係係咁9叫諗住遮住d av聲,手都震哂咁關極都關唔到
成廿秒先關到
利申:絲打
成班一齊考mock,收卷啲人唔收我哋可邊,我班同學舉起哂份卷知會考官。
考官話:你地份卷唔改(大约,總之唔收)
其他人笑到就嚟碌地咁
題外話:
之後考卷二費是做直接等頭15min集體早走

比較想知,點解佢唔收?
仲有個 人地嘅7事

話說中學個陣 成班fd搭巴士 係上層最尾 係道玩 傾計 好撚high咁

跟住個fd 以為前排條友係我地個堆 見佢玩緊轉珠game 伸隻手埋去鳩咁轉個陌生人部機 阻住人玩

仲話: 玩乜9啊係道

條友擰住面望住佢

我個fd

真係7撚到仆街
有次夜晚返到屋企,一開門見到個廳黑哂冇著燈,以為屋企人出哂去,我就好high好大聲咁唱“今晚扑野夜唔夜啊”。
突然廚房燈著左,屋企人同表妹笑笑口咁係廚房行出來。
原來表妹來左玩,想喱埋比驚喜我,點知我

咁咪唔夜唔夜
有次收咗工去文具鋪買筆
俾錢果時見到部平時d小妹妹排長龍嘅星夢學園機無人玩
佢個畫面彈出嚟話免費試玩
咁好奇之下就禁黎睇下到底玩咩
入咗試玩後,部機有得揀入唔入卡
入咗卡game入面條女就有靚衫著
我就揀左無卡淨試玩
呢個moment 原來後面已經有個拎住一大本卡簿既妹妹係度排隊
佢仲好好人想借 d 卡比我用....
我唔好意思拎人d 珍藏就話唔洗,我讓佢玩啦我走啦咁,
點知妹妹竟然好有禮貌咁叫我玩左先,佢要入卡玩...
咁我就焗住廿鳩幾歲人係文具店職員同小妹妹面前玩左一鋪....
game入面條女仲要著住d 泥土色底衫褲勁柒, 我又緊張得滯搞到禁制差唔多ALL MISS
連d 職員都忍唔住笑...

嗚呀

利申 做過三聯濕鳩書店

見過又係有你呢D人貪得意開左個頭, 之後諗住禁幾下就走
點知後面D o靚妹就啤住條友, 因為佢開左個頭之後要等完晒成首歌先可以到下一個
跟住條友焗住玩左成鋪 仲比d妹妹恥笑話佢廢
女朋友好中意對住我整啲奇怪樣同動作 有次佢去廁所我就係門口等佢 佢去完出黎就對住我跳啲勁大動作嘅奇怪舞 點知有個女人轉角位就入左去 撞正我女朋友跳舞個下 之後我女朋友低頭急走 笑到仆街

我女朋友都試過, 比我恥笑左一個星期 我偶爾仲會扮返佢柒果下個樣出黎
有一次去食雞煲打邊爐 咁食完雞就要加湯打邊爐啦
咁岩隔離就有人加湯 就同佢話「唔該呢到都想加湯呀」 點知佢笑笑口幫我加完 起隔離位坐底
個下先知佢唔係員工 柒到成晚唔敢再加湯

都幾多人有呢類經歷

通常係我被誤會係職員多過我誤會人
勿相認
有個朋友搭地鐵既時候企唔穩
係咁想搵野捉住 點知太矮捉唔到上面, 但直柱扶手又full晒位咁
到地鐵剎車
臨急一刻
佢捉住左前面個女人條馬尾 一扯
個女人即刻嗌到湯豬咁
得啦我最柒
扮講電話突然電話響
屌你老母閪!

原型畢露

扮唔知斷咗線咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞