一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
做戲院pt賣飛
賣完要同個客講bye bye 多謝哂
果陣唔知做乜對住個客勁大聲講bye bye!歡迎光臨!
條隊後面勁多人
返pizza hut個鬼佬客指住食剩個pizza話take away please
我唔識聽幫佢收起dum撚左
返pizza hut個鬼佬客指住食剩個pizza話take away please
我唔識聽幫佢收起dum撚左

笑撚到噴飯 屌
打波轉身過人之後點知抽筋
啊一聲跌係地下 跟住全場靜晒望住我
過咗陣先有人扶我
去ocamp 之前搭巴士,喺巴士總站嗰條路線有兩條好長嘅鐵欄杆夾夾住條人龍,咁嗰時條龍排到一半,而對欄杆係円形而我嗰時有孭bag所以捐唔到,所以咪好型咁跨過去。結果成個ocamp 都好唔快樂,好擔心

啫係你仆街呀?

爆丸?
係對方柒不過好好笑
同男朋友行街係間舖睇緊野
有個女仔走過黎翹住我男朋友勁嗲咁話"好靚呀件衫 "
佢男朋友即係衝過黎拍佢膊頭做乜
原來認錯男朋友 笑到我gapgap聲
好柒
有啲工廠大廈lift前咪有枝柱既
朋友入lift個時大大力撞碌柱
出lift時成個人趴左係地下
成班fd望住住恥笑佢唔識搭lift
同friend去買衫,嗰friend睇咗幾耐下,於是去揾佢,見到有嗰人差唔多身材,我就以為係佢,一嘢拍落人膊頭,仲講咗句你睇撚夠未呀?
嗰刻我都冇留意自己認錯人,之後嗰女人拍我膊頭問我“do you know me?”
我就下意識咁答”I dont know."
嗰女人走咗之後,我仲問我嗰friend嗰女人做乜咁問,之後先察覺我原來認錯人
一諗起自己同嗰陌生人講咗句你睇撚夠未就想揾窿捐
中學搭巴士賴尿 好彩唔多人見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞