一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
以前做part-time sales, 一路食香口膠一路sell 客, 講講下野成舊香口膠吐左落個客人個公事包度
上學生屋企補習突然急屎
借左個廁所放屎
然後佢橦樓冇廁所水
著住人字拖跑去搭lift
點知kick親成個人係lift口前面趴左落地
Lift入面啲人個樣: >
入到lift有個啊嬸:唔洗跑喎我幫你撳住左部lift
佢見我仆損左隻腳,仲要叫我搵豉油搽下個傷口
有次係落堂
有個學生就係到R人投票比支莊
佢行黎問我:「請問係咪商學院既同學啊?」
我費事投 就答唔係
點知佢話:「我同你上同一個course架⋯」
勁柒 我隔離兩個朋友笑到仆街
之後上堂都唔知點面對佢

咁佢又問

話上common core咪得
係學校食完kfc勁飽 同fd玩係度笑
笑笑下想嘔 諗住跑得切入廁所
點知起步已經開始嘔 跑去廁所段路一直嘔
仲要好多人望住我 我好似屍殺列車入面d喪屍咁已經失去理智
最後嘔左條賽道岀黎 仲要成身都係
叫fd買衫比我換 岀到黎成層已經冇曬人
宜家諗唔明點解自己唔係原地到嘔
之後個段時間唔敢食kfc
以後唔敢食到好飽個陣笑

kfc食飽好恐怖

我都嘔過kfc 成個廁所都係kfc味
有次去買外賣 見到間舖開咗半閘就烏底身入去問吓佢幾點先有得買啦
問完行翻出嚟就烏翻底身走 我一企翻直個人行出去
屌 個頭兜野撞撚咗落個閘度
痛撚到頭暈暈標眼水
舖入面個哥哥仔仲大大聲問我有冇事
回頭見到佢陰陰嘴笑
隔日再去幫襯都仲認得我呢個柒頭
勿相認

笑左出聲 好有動感 條街有冇人 咁響

好彩冇人 同行嘅朋友笑到不能自拔
入lift以為無人
點知有
嚇到彈起
算唔算7
今年讀year 1 未見過d lecturer 所以唔知咩樣 跟住第1日番學又遲到 記錯左課室 入左另一間 d人勁驚訝甘望住我 我就扮冇野求其搵個位坐 仲要問隔離位個女仔個位有冇人坐 但上上下堂講d野好似唔係我個科 即刻睇一睇電話 屌原來入撚錯課室 學校又當遲左15分鐘就當absent 個陣已經差唔多過左3個字 我就好撚心急想走 但成個班房好靜甘聽書 我又唔好意思走 等到d人要discussion 我就即刻衝出去 諗番起都柒到喊 第二日番學仲要見到坐隔離位個女仔同我同一班 柒到想撞牆死撚左佢算 唔知d人有冇笑尻我
今年讀year 1 未見過d lecturer 所以唔知咩樣 跟住第1日番學又遲到 記錯左課室 入左另一間 d人勁驚訝甘望住我 我就扮冇野求其搵個位坐 仲要問隔離位個女仔個位有冇人坐 但上上下堂講d野好似唔係我個科 即刻睇一睇電話 屌原來入撚錯課室 學校又當遲左15分鐘就當absent 個陣已經差唔多過左3個字 我就好撚心急想走 但成個班房好靜甘聽書 我又唔好意思走 等到d人要discussion 我就即刻衝出去 諗番起都柒到喊 第二日番學仲要見到坐隔離位個女仔同我同一班 柒到想撞牆死撚左佢算 唔知d人有冇笑尻我

甘你老母
我覺得year1 連字都打唔啱 比較柒
入lift以為無人
點知有
嚇到彈起
算唔算7

唔算,再作過
有次去買外賣 見到間舖開咗半閘就烏底身入去問吓佢幾點先有得買啦
問完行翻出嚟就烏翻底身走 我一企翻直個人行出去
屌 個頭兜野撞撚咗落個閘度
痛撚到頭暈暈標眼水
舖入面個哥哥仔仲大大聲問我有冇事
回頭見到佢陰陰嘴笑
隔日再去幫襯都仲認得我呢個柒頭
勿相認

笑左出聲 好有動感 條街有冇人 咁響

好彩冇人 同行嘅朋友笑到不能自拔

剩係覺得好痛
係學校食完kfc勁飽 同fd玩係度笑
笑笑下想嘔 諗住跑得切入廁所
點知起步已經開始嘔 跑去廁所段路一直嘔
仲要好多人望住我 我好似屍殺列車入面d喪屍咁已經失去理智
最後嘔左條賽道岀黎 仲要成身都係
叫fd買衫比我換 岀到黎成層已經冇曬人
宜家諗唔明點解自己唔係原地到嘔
之後個段時間唔敢食kfc
以後唔敢食到好飽個陣笑

kfc食飽好恐怖

我都嘔過kfc 成個廁所都係kfc味

食緊飯睇到 冇晒胃口
著住人字拖跑去搭lift
點知kick親成個人係lift口前面趴左落地
Lift入面啲人個樣: >
入到lift有個啊嬸:唔洗跑喎我幫你撳住左部lift
佢見我仆損左隻腳,仲要叫我搵豉油搽下個傷口

個姨姨講埋句野 柒多兩錢重
上學生屋企補習突然急屎
借左個廁所放屎
然後佢橦樓冇廁所水

好臭......
入lift以為無人
點知有
嚇到彈起
算唔算7

唔算,再作過

🤤
中學個時唔知邊條契弟整到張老師檯癡立立,個班主任見到冇出聲,小息個時佢自己拎咗盒濕紙巾黎抹,我走過去撩佢講野,點知佢西曬面唔理人。
第二朝班務堂,佢望住我同全班講:「唔知點解你地班人有時間周圍撩人傾計都唔識自動自覺抹左張檯佢。」
中學個時唔知邊條契弟整到張老師檯癡立立,個班主任見到冇出聲,小息個時佢自己拎咗盒濕紙巾黎抹,我走過去撩佢講野,點知佢西曬面唔理人。
第二朝班務堂,佢望住我同全班講:「唔知點解你地班人有時間周圍撩人傾計都唔識自動自覺抹左張檯佢。」

張老師就係班主任?

張老師就係班主任?

老師張檯

張老師就係班主任?

老師張檯

你老師都幾小器。 一係自己抹返乾淨就算,一係就向全班追問邊個整污糟 叫佢抹返。 男定女

張老師就係班主任?

老師張檯

你老師都幾小器。 一係自己抹返乾淨就算,一係就向全班追問邊個整污糟 叫佢抹返。 男定女

女 八婆黎 成日講人是非

張老師就係班主任?

老師張檯

臭閪老師
試過係中環大喜屋食放題
D雞翼咪兩隻串埋既 整隻雞翼出來既時候太大力成隻飛撚左去隔離枱 真係柒撚到想搵窿捐
heaven串左做hxxxxx

張老師就係班主任?

老師張檯

臭閪老師

你應該理直氣壯地答佢唔知點解d臭閪有時間話人唔抹枱都唔開始上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞