一人一個柒到飛天嘅經歷

661 回覆
126 Like 5 Dislike
去買野 店員問電話號碼
我話 下要電話先比買咁搞笑?
佢先問我係咪會員
柒到嘔
佢再加多句話唔係會員都可以買

第一次上男朋友爺爺嫲嫲屋企食飯 好多親戚
成餐飯都好地地冇乜嘢
臨走個陣 掉左舊垃圾去人地個米缸
想同女朋友去睇金剛
點知碌緊ig 睇到個大字唔小心好大聲講左
要5點半大金剛 俾人笑

搭巴士嗰陣坐上層 落樓梯嗰陣個身烏得唔夠低
超大力撞左落去 然後仲要好大聲 碰 哎呀
俾啲女仔笑

巴打都幾高
點解行行下可以甩鞋仲要唔知
lm
排隊個時諗緊狼人個套戲,到叫飯個時講左個戲名

撈筋面?
讀i大果陣,試個同朋友三個去完廁所之後諗住入圖書館hea,入到圖書館門口個個望住我地三個偷笑。
都覺得奇怪嫁啦個個
原來我個朋友對鞋痴住成條廁紙 我諗有12 格廁紙咁長,即刻整甩佢就急急腳走。個卷野就留左係圖書館門口。
勿相認
lm
當我琴日好開心咁聽住歌行街嘅時候,行行下覺得塊地好硬好拮 之後望下 發覺右腳冇咗隻鞋 當場呆咗一呆

嗰陣已經過咗半條馬路,再望返後面 原來隻鞋甩咗 即刻急急腳行過去著返
嗰陣都幾多人,個個擰輕頭,連車入面嘅司機都望住 仲見到有人偷笑 即刻紅都面晒

好好笑
絲打幾靚女
成餐飯都好地地冇乜嘢

有冇人見到
絲打幾靚女

想同女朋友去睇金剛
點知碌緊ig 睇到個大字唔小心好大聲講左
要5點半大金剛 俾人笑

搭巴士嗰陣坐上層 落樓梯嗰陣個身烏得唔夠低
超大力撞左落去 然後仲要好大聲 碰 哎呀
俾啲女仔笑

巴打都幾高

通常要幾高先會撞到
排隊個時諗緊狼人個套戲,到叫飯個時講左個戲名

撈筋面?

Logan呀唔該
小五同老豆and 啊妹返大陸, 係shenzhen坐大巴去一個叫英德ge地方, 搭上駕大巴之後, 吾知食過d乜and 飲左好多水, 忽然間又急屎又急尿, 而且駕大巴無toilet, 我同我老豆講好急尿(吾敢講急屎), 佢就話:大巴會停係d加油站比d乘客落車去廁所ga, 你忍下啦. then 我死忍爛忍, 忍到個加油站. 但係, 個司機話:最多停5分鍾, 我又同我老豆剩係講急尿, 所以我去到個廁所only 痾尿, 我痾尿ge時候, 用力得制, 屎忽Bit左d屎出黎, 呢個時候, 駕車都就黎開, 無辦法, 唯有上住車, sin.

上到車, 我身上已經發出陣陣臭味, 我啊妹就問我, 你係咪賴屎啊, 我死頂話吾係. 不過呢個時候我已經急屎急到就黎爆,車開左一陣, 我唯有認我係賴屎, 仲好急屎填. 我啊妹呢個時候笑到hihi, 我老豆都忍吾住笑出黎, 不過我都無理佢地, 叫佢地幫我諗辦法因為我真係急得很, 我老豆於是就拎出我地上車前買返黎ge飯盒個食盛發泡膠盒出黎, 叫我痾落個盒到, 我急得好緊要, 無辦法唯有頂硬上, 好采, 我痾ge時候, d其他人都訓曬覺, 不過有d人訓ge時候, 面上都帶有猙獰ge表情, 因為好臭.

痾完之後, 我就連個飯盒dump落窗外. 可能我無蓋好個盒, dump出去ge時候, d屎飛曬出黎, 痴落車較後面ge窗上面. 我老豆,啊妹見到笑到仆街, 我叫佢地吾好比人知道係我做出黎, 好采d人訓著曬. 但係d人訓醒之後, 見到個窗痴曬d屎, 就個個o曬嘴, 有d人用普通話話: 哪兒來的屎啊? 我當時魚到爆, 驚比人duk穿, 我老豆啊妹就恥笑我直到落車, 話比曬所有親戚知, d親戚直到依加仲係度講返件事...
讀i大果陣,試個同朋友三個去完廁所之後諗住入圖書館hea,入到圖書館門口個個望住我地三個偷笑。
都覺得奇怪嫁啦個個
原來我個朋友對鞋痴住成條廁紙 我諗有12 格廁紙咁長,即刻整甩佢就急急腳走。個卷野就留左係圖書館門口。
勿相認

有冇執返捲返佢
個人本身好易面紅

仆街個次買完手作之店啲雪糕無啦啦feel到塊面同隻耳仔開始紅
跟住攞左雪糕即走

怕醜小毒丁

以後去唔到個間買了

可能佢地會覺得你好可愛

邊個會認得你呀
當我琴日好開心咁聽住歌行街嘅時候,行行下覺得塊地好硬好拮 之後望下 發覺右腳冇咗隻鞋 當場呆咗一呆

嗰陣已經過咗半條馬路,再望返後面 原來隻鞋甩咗 即刻急急腳行過去著返
嗰陣都幾多人,個個擰輕頭,連車入面嘅司機都望住 仲見到有人偷笑 即刻紅都面晒

好好笑

好彩冇朋友係隔離
小五同老豆and 啊妹返大陸, 係shenzhen坐大巴去一個叫英德ge地方, 搭上駕大巴之後, 吾知食過d乜and 飲左好多水, 忽然間又急屎又急尿, 而且駕大巴無toilet, 我同我老豆講好急尿(吾敢講急屎), 佢就話:大巴會停係d加油站比d乘客落車去廁所ga, 你忍下啦. then 我死忍爛忍, 忍到個加油站. 但係, 個司機話:最多停5分鍾, 我又同我老豆剩係講急尿, 所以我去到個廁所only 痾尿, 我痾尿ge時候, 用力得制, 屎忽Bit左d屎出黎, 呢個時候, 駕車都就黎開, 無辦法, 唯有上住車, sin.

上到車, 我身上已經發出陣陣臭味, 我啊妹就問我, 你係咪賴屎啊, 我死頂話吾係. 不過呢個時候我已經急屎急到就黎爆,車開左一陣, 我唯有認我係賴屎, 仲好急屎填. 我啊妹呢個時候笑到hihi, 我老豆都忍吾住笑出黎, 不過我都無理佢地, 叫佢地幫我諗辦法因為我真係急得很, 我老豆於是就拎出我地上車前買返黎ge飯盒個食盛發泡膠盒出黎, 叫我痾落個盒到, 我急得好緊要, 無辦法唯有頂硬上, 好采, 我痾ge時候, d其他人都訓曬覺, 不過有d人訓ge時候, 面上都帶有猙獰ge表情, 因為好臭.

痾完之後, 我就連個飯盒dump落窗外. 可能我無蓋好個盒, dump出去ge時候, d屎飛曬出黎, 痴落車較後面ge窗上面. 我老豆,啊妹見到笑到仆街, 我叫佢地吾好比人知道係我做出黎, 好采d人訓著曬. 但係d人訓醒之後, 見到個窗痴曬d屎, 就個個o曬嘴, 有d人用普通話話: 哪兒來的屎啊? 我當時魚到爆, 驚比人duk穿, 我老豆啊妹就恥笑我直到落車, 話比曬所有親戚知, d親戚直到依加仲係度講返件事...

睇太多次 已經唔好笑
成餐飯都好地地冇乜嘢

係英國讀書同人share house 住,有d housemate見都未見過
有晚返屋企條大馬路冇車冇人,好撚興奮大聲唱歌跳舞咁行返去
唱唱下有個黑影忍住笑咁慢慢行過我身邊,見佢笑到抽晒搐咁行
點知佢仲行入我間屋,原來係我housemate

真心問,你housemate係咪有少少弱智嗰種?
點解見到人地唱歌會笑到抽搐?
咁入到k房 佢驚唔驚會痙攣死?
係英國讀書同人share house 住,有d housemate見都未見過
有晚返屋企條大馬路冇車冇人,好撚興奮大聲唱歌跳舞咁行返去
唱唱下有個黑影忍住笑咁慢慢行過我身邊,見佢笑到抽晒搐咁行
點知佢仲行入我間屋,原來係我housemate

真心問,你housemate係咪有少少弱智嗰種?
點解見到人地唱歌會笑到抽搐?
咁入到k房 佢驚唔驚會痙攣死?

可能因為動作太大

原來係樓主你...我都忍唔住笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞