『薪火post』BNO續期資訊(62) 先睇頭POST同DOC後先問問題之GOOD NEWS IS NO NEWS

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
恭喜你啦,以後記得多啲用,同埋到期就續喇,仲有幫到人副署就盡力啦!
我打算以後旅行都用bno
廁板都會帶係身,但唔會用
Speed post 唔一定快,掛號唔一定慢,近期太多人寄,整體上都係慢咗,不過慢都一水水,郵局唔期望高,反而俾自己驚喜,失件係低,唔代表無。ups/fedex有人用過話無需$300。

風險自決 豐儉由人
其實想幫阿哥問下,佢其他文件都齊,但真心搵唔到人副簽,想問下呢度有幾多無副簽成功左?之前見過都唔少
我明白佢要求如果交唔到,HMPO有保留追回既權利
特衰係用於流氓地區,bno避咗就出入自由世界。某啲國家如汶萊會睇之前一國出境印,bno要簽證,出入馬拉同汶萊之間,只可全程用特衰!
你都答咗啦!

唔搵唔知揸外國護照朋友多!

睇#11,先國籍後專業,幾乎都一定有,真係無,解釋信!

比你參考,我用ems speedpost,二百幾蚊。10號寄,13號到。
dhl 我18號晚寄,20號朝早送到
使命必達,就係爭個信心同一日!都抵嘅!
唔洗一定專業人士同公墓員架
有frd 做銀行果啲都得架
個無檻無你諗咁高
Email問左,佢話三日內答我,但剛收到新DHl仲有埋日子23/9寄到
個tracking number係新?
應該地址同beliverpool唔同?會唔會避開咗班正常申請郵件?唔知會唔會快啲呢?我又估下星期批俾你。祝你好運!
只供參考,幫我副簽既係IT狗,澳洲passport香港人。OK左。
對!分別兩個tracking number!
上次個兩個都無estimated delivery date
Joined processing queue
12:02pm on 4 September 2019

16日都未approve 有啲擔心
澳洲都係合資格國藉之一,基本上都一定得!
見佢驚哂錢唔敢搏,所以幫佢問下,之前印象都見過有人無副簽攪掂左
呢度好多speedpost寄
$245最快兩日通常三日
撞正假期就唔知
普通掛號六七十蚊一星期鬆d啦
放心啦,你人生最難嘅事係娶咗你老婆!
正常掛號應該係四個工作天啫,不過近期多件兼優先次序問題,預一兩星期心理準備好啲。
我想問如果舊bno剪左角咁點?
即係你有本再新啲既bno
嘩有名俾你,有乜事可以直接追個PE!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞