『薪火post』BNO續期資訊(62) 先睇頭POST同DOC後先問問題之GOOD NEWS IS NO NEWS

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
PFS@DHL.com 兩個email 會寫明係BNO定Suppoting
2 號入q 仲未approve
printed and sent之後, 係咪要等DHL send sms先知個件去到邊?
番左工,今晚去完街影
renew冇一條問你有冇犯過法 再者依本只係BNO
如果其他文件冇問題,遲啲應該會叫你upload新photo,之後就會批
上星期二寄返本錯版比佢,星期四佢地簽收咗,到宜家仲末收到email
我簽收後等左兩個星期先幫我處理
再upload啫,唔使慌,真係咪到時手機機,最緊要唔好背後有陰影!
thanks! 見到咁多人遲過我入q都批哂好憂慮
個陣求期upload左張搵工證件相諗住時時正正實無死...點知錯鬼哂
你有無included child 本護照?無都要當lost case,不過就算你哋無報,佢查到都問你攞,到時都係要報lost,結果都係一樣,就係批本護照俾你哋,條條路都通,爭時間問題啫。
有指引都唔睇......同埋快唔快唔好同人比較!
份form有話要交咩?
No need
請問有一欄問父母有冇結婚
佢地有結過但離左婚, 咁填有定冇?
Divorced
條問題係咁
Were they married or in a civil partnership?
Yes / No / I don’t know
No 係Additional Information 寫Divorced

thanks, 我愛事頭婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞