『薪火Post』BNO續期資訊(51) 英國國會之抵壘政策

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
問定身邊有冇人搵你無壞,
再online apply都會即刻話你知要唔要副簽。
咁我呢個case洗唔洗副簽?
你的申請不會僅因遞交申請前欠缺副署的聲明書而被拒絕
咁其實我簽定沒有壞?
問定身邊有冇人幫你無壞,
再online apply都會即刻話你知要唔要副簽。
想問下相係咪一定要上半身?

我張得大頭同頸以下少少
用手機自己影張咪得囉,只要白或灰色背景,
無陰影無反光即便
我都係六七月先續,直接填LS01 email就得,之後就批左
HMPO做野奶閪
自己搵幅牆影啦
Thanks
有咩比咩
我續果陣有照比

全家都齊
比佢先
問先再算
A 問佢哋攞正本,直接寄過去。有機會寄唔返嚟

B 問攞正本,用手機影底做文件/彩影,副本寄去,佢有機會要返正本,到時再算

C 去政府俾錢攞份核證副本,呢份當正本用寄去

3個方案,自定風險,豐儉由人
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

影多少少,佢會自動cut,有機會cut頭,所以影多少少好啲。
無既話好似要寫份野同佢地講我已經唔見左
我所有野都比正本 都無唔見 掛號就應該無事既
Transportation反而小事
入到office文件周圍飛嘅環境就
完來舊post未爆
想問下各巴打用邊間速遞/郵局寄去英國多
係驚對方收起正本,已有幾位巴絲無咗皇冠頭出世紙了
豐儉由人啦,各大型速遞使命必達,用錢解決問題。郵局speed post 都快嘅,但同掛號一樣,怕英國郵政失件啫,失件率低,但都有巴絲失過,有人試過遲咗成個月,郵費都賠埋,終於hmpo收到。總之自定風險啦,我自己寄掛號,一封兩個人申請,月頭罷工期間寄,6日到Andy 簽收!

但點解會收起左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞