『薪火Post』BNO續期資訊(51) 英國國會之抵壘政策

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
呢層唔清楚,不過上面手寫字一定要正本,你可以whatsapp/email個PDF file俾朋友自己印 (只需要印有你張相果版,另外兩張口水野冇野填,唔使理),否則你印出黎寄俾佢,填完資料簽完名寄返俾你,我朋友申請時副簽form俾彈原因係副簽名非正本,要佢補交正本副簽form..
想問上一本係2000年過期,岩岩就Joined processing queue. 咁嘅情況通常要批幾耐
痴線轉個頭就爆 post 加十幾版點追呀
唔該你先
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=wNs4tG45Z70#menu

大家認為點睇,需唔需要集合埋一齊再爭取?純討論,集思廣益 先再下一步 !!
雖然有啲低能,但都想問,如果無改名需要提供出世紙嗎?感謝巴打
HMPO可以要求你補充
咁安全起見有理無理照俾咗先?

我對上個本2004年後申請,2015年過期,應該counter sign都唔洗,但擔心佢要起上來揾唔到,我係咪應該re-issue張出世紙先
IPS ISSUE
出世紙點都要有一張
我都知要有,太耐無用唔知飛咗去邊,好彩我識得好好保管本BNO,唔該巴打感謝你地付出幫助咁多人
未續期簽咗先,一樣有效
係咪要比埋老豆老母出世紙 影彩色副本就得
冇睇一日變左(51)?
搵到副簽人了終於 但佢職業寫某大公司嘅graduate studentship 會唔會俾人唔當profession reject㗎
我哥哥申請好似都無declaration form要print出嚟填,另外又無講話要2張相嘅。而家改左?
填完表交左先發現自己啱啱調轉左first name and surname
點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞