『薪火Post』BNO續期資訊(51) 英國國會之抵壘政策

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
LM
點知自己有冇?呀媽唔肯定有無申請到
身份證大法
唔通我人生仲有希望?
請使用身分證大法
窮學生
屋企人唔會肯比錢做ed

要再儲下錢先有機
用SAR啦,唔洗$都check到

https://www.bnohk.org/sar-subject-access-request%e5%ae%98%e6%96%b9%e6%96%b9%e6%b3%95/

經上面各位巴打既建議已經sd左,而家等回音
痴線從來未試過咁快就爆
香港人真係

無利益就唔肯比錢續護照

一望到有機會變BC就即刻狗衝
走難民族唔係浪得虛名
CLS
搵唔返係邊

Bno持有人做副簽係咪唔洗交colour copy?
UK /Irish passport 唔洗交
新post留名!唔記得P牌冇得評分,慣手勢想俾正評至醒起!
我想問張出世紙係F4 size
我colour print左A3 size對摺得唔得
好大張 好煩
好似除左副簽表寫明唔摺得,其他無注明過。
我反而覺得個英式燙金封面用紅皮襯d,如果有得揀會揀保留紅色..
摺啦!我寄去張正本父母結婚證明同自己出世紙都摺到八達通咁細,都冇問題..
狗衝啊
之前問過類似但原來個case好似係複雜D所以想問多次各位
老豆已經死左好多年, 本過期BNO寫左我係附屬子女
想問下有冇人知道咁既case可唔可以申請番本BNO

我揀到去Apply for a first UK passport之後
除左google doc既內容之外
佢仲要我比埋Grandparents’ details
如果冇咁點算
我覺得藍色好睇啲
不過緊係快手續左先,反正下一本都係藍色
再唔係出藍色果時,舊個本唔小心起屋企唔見左
夾封信解釋
我想要紅色,藍色咪會同而家特衰一樣色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞